אני מבוהלת!!!

אביגיל99

New member
אני מבוהלת!!!

בקיץ אהיה בת 35, ואני מבוהלת ממה שורה לי מבחינה פיזית חיצונית. * קודם כל אני לא מבינה איך הזמן חלף כל-כך מהר ואני כבר בת 35 - הגיל אינו תואם את הרגשתי * כל קמט, כל שערה לבנה שאני מגלה על פני או על גופי מוציאים אותי משלוותי עליי לציין שהחברה סביבי אומרת שאני "נראית טוב" ו"זוהרת" וגם תמיד נחשבתי לילדה יפה ולאחר מכן לבחורה יפה, אך איני מרגישה כך, ורק עסוקה בקמילה אנא עיזרו לי להתמודד עם תחושותי!

Akuna Matata

New member
אולי תנסי

למרוח קרם לחות על הפנים כדי שלא יהיו קמטים רבים, לצבוע את השיער לצבע שהכי יחמיא לך ויגרום לך להנאה כשאת מסתכלת במראה, תחטבי את הגוף באיזה אירובי מקפיץ ומרענן ותרגישי טוב עם עצמך, אח"כ צאי למקום עם הרבה אנשים ותני לגברים לנעוץ בך מבטים שטופי זימה ותחייכי את החיוך הכי מקסים שלך, חיוך של אישה בשלה, עסיסית, בוגרת שיודעת מה היא רוצה מהחיים. את תשקיעי את הזמן היקר בלחשוב על העבר שהיה ולא יחזור ובעתיד שאת לא יודעת מה הוא צופן. תהני מהרגע. אני בטוחה שהוא מציע הרבה!

אביגיל99

New member
תחושות פנימיות

אני הולכת 3 פעמים בשבוע למכון לחיטוב הגוף, ובנוסף 3 פעמים בשבוע עושה פעילות אירובית אחרת, לשימור האריזה שאכן שמורה טוב (מידה 38) שערי ארוך וחלק וגזור בצורה מדורגת יפה להפליא אני משתמשת מדי יום ולילה בקרמים הכי יקרים של LANCOM שאכן עושים את עבודתם נאמנה - הבעיה היא לא בחצוניות שכפי שציינתי נראית יפה לכל הדיעות, זה משהו בפנימיות, בתחושות שלי עם עצמי בגלל נושא הגיל (35 הממשמש ובא)

arielTsport

New member
קצת התנגשויות...

בהודעה הראשונה כתבת שאת מפחדת מהשינויים הפיזיים\חיצוניים שעוברים עליך. בהודעה השניה כבר כתבת שמדובר בתחושות פנימיות. את צריכה לצייר את הקו המפריד בין השניים. לגבי החיצוניות - אני בטוח שאת מדהימה. אבל אל תשכחי שבסופו של דבר החיצוניות מושפעת מהפנימיות. אם לא תחייכי, אם לא תראי "קורנת" - כל החיצוניות לא תעזור. עצה קטנה - תחפשי את הדברים שגורמים לך לחייך. את המוזיקה שאת אוהבת, את הכלב הקטן שאולי שווה לקנות, את הסרט שראית לפני עשר שנים ועכשיו יעלה חצי חיוך חצי דמעה. אם תמצאי את החיוך שלך - אני בטוח שתהיי יפה (ושלמה) יותר
.

סדהרתא

New member
אני מציע שתשלימי

עם גילך, גדילתך, התבגרותך ואף הזדקנותך. יכול להיות שהיום את עדיין יכולה לשפר את מראך החיצוני באמצעות משחות למיניהן, אך לא לעולם חוסן ולכן עדיף שתשלימי עם כך שאת הופכת למבוגרת יותר מיום ליום.

אביגיל99

New member
קושי להשלים

זאת בדיוק הבעיה שאני לא מצליחה להשלים עם זה! אני חושבת שאני בעצם מחפשת נשים בגילי עם תחושות דומות לשלי. אני בטוחה שאני לא יוצאת דופן. ולא עצות מה לעשות כמו לקנות כלב,לראות סרטים מהעבר וכדומה.

arielTsport

New member
לא עצות...

ה"עצות" שכתבתי הן בסה"כ דוגמאות לדברים שגורמים לנו לחייך ולהשלים עם המצב בו אנו נמצאים. אני בטוח שבגילי הצעיר אני לא יכול להתקרב להבנה של המצב בו את נמצאת ולכן כנראה שכל מה שנותר לי לעשות הוא לאחל לך את כל הטוב שבעולם ואת ההשלמה המלאה עם עצמך ועם מי ומה שאת. בהצלחה.

סדהרתא

New member
ממרומי גילי המופלג

את נחשבת לצעירונת. ואני השלמתי עם גילי, עם כך שמה שאני רואה במראה לא תואם את תחושותיי. ולכן העצה היחידה היא לא לנסות לשנות שום דבר אלא להשלים עם כך.

אנושית~

New member
תרגעי..ת,לא לבד../images/Emo4.gif

ת,לא לבד אני בטוחה שיש עוד המון נשים בגילנו שהמחשבה הזו מטרידה אותם ..מה שקורה שמה שנחנו מרגישות בתוכנו לא מסתדר לנו עם הגיל ולפעמים זה מפחיד גם אותי(ואני מעליך באיזו עשיריה )אבל ת,לא צריכה לתת למחשבה הזו להשתלט כי הגיל שת,נמצאת בו היום הוא גיל נפלא וזה אמור לגבי כל השנים שבע"ה עוד לפנייך ..כל גיל וההנאות שלו ..אז אל תתני לקמט או שניים להטריד אותך אפשר להראות טוב בכל גיל מבלי להפוך ת,זה לאובססיה .הרי במילא נזדקן אז למה מעכשיו? מסכימה עם מה שכתבו קודמיי ..הפנימיות ..מה שת,משדרת נקלט החוצה ..תדאגי לעשות לך חיים טובים,נסי להתעסק כמה שיותר בדברים שגורמים לך הנאה ותרגישי טוב עם עצמך בכל גיל..

למעלה