אני מבואס!

F3raRi

New member
אני מבואס!

עשיתי לפני שבועיים תיאוריה ראשונה, נפלתי על 5 טעויות ובטופס היו קצת שאלות של מנוע. היום, ניגשתי שוב. קיבלתי טופס !!ללא!! שאלות על מנוע, והלך לי פשוט מעולה...אומנם, שאני חוזר על זה אחורה, נפלתי על שאלה דפוקה שאני לא מאמין על עצמי, ואחד שאני ממש לא מאמין שטעיתי אולי מחוסר תשומת לב. ונפלתי על 6 טועיות. אני מתחיל לא להאמי ןבעצמי. אני פשוט מבואס מהתחת, עצוב ומדוכא! מה, מה אפשר לעשות. 5 טועיות לעזאזל פעם ראשונה. 6 טעויות פה שנייה. האם יהיו לי 4 טעויות או 7 טעויות פעם שלישית? תנו לי עצות חברים. והשאלה : הייתה שלאה שאמרו לי איפה לנסוע בכביש: 1)בשני הנתנים בימניים לא משנה איזה 2)בנתיב הימיני, אלא אם כן אתה פונה שמאל בצומת הקרובה 3)בנתיב הימיני, או לא משנה איפה. 4)בצד משאל. בחרתי 2, זה נכון? ואגב, שמעתי משהו שמשרד הרישוי יוצא לפגרה משהו? אם כן מתי? תודה חברים תנו לי בעידוד.

חזי147

New member
תתרכז בתיאוריה ולא בווינר ותזכה....

התשובה 2 היא הנכונה כמו שעשית. תלמד טוב תיקרא את כל הספר תעשה מבחנים במחשב ושאתה רואה שאתה עובר הכל בלי טעויות תיגש עוד פעם. תיקח לך תשבוע הזה ברוגע עד שהכל יכנס למוח.

F3raRi

New member
חחח אני בקושי מהמר כבר סתם שמתי כסף

מידי פעם אחי חחחח עשית אותי מהמר כבד חחח כולו שמתי 100 שקל והלך לי וזהו :/ ועזוב לא נכנס לווינר למה נשבר לי מהחרא הזה

popapipu

New member
על מה הבאסה אח שלי,

תיאוריה זה לא טסט, לא ביג דיל- אז נכשל!! שנס מותניים, תלמד כמו שצריך- תיגש ותעבור בכיף!! חוצמזה, תזכור- הכל לטובה! באמת!!

StandStill

New member
הדבק העיקרי שמבאס בתאוריה

זה הפרוצדורה שלפני
. לחכות שעות בתור, בצפיפות ובחום של משרדי הרישוי, התשלום על המבחן. שמע, בסך הכל זו עוד משוכה שצריך לעבור בדרך לרישיון, זה באמת לא נורא (אני עברתי תאוריה שניה, ככה שאני מכיר את האכזבה). במבט לאחור תראה שהתאוריה מתגמדת לעומת הטסט עצמו... בהצלחה רבה, ואל תתייאש, כולה תאוריה, בקטנה. פעם הבאה תעבור
.

lsd600

New member
שעות בתור...איייי

אפשר לחשוב.... א. זה לא שעות. אם באים מוקדם, את שם סה"כ שעה שעה וחצי. ב. היום יש מזגן ובכלל לא צפוף.

Mullen2004

New member
שמע אחי

תיאוריה ראשונה למדתי , כנראה שלא מספיק ונכשלתי . אין טעם להתבכיין על זה וכו' פשוט צריך ללמוד ממש ממש טוב הדבר היחיד שחבל זה על ה 116 ש"ח אבל גם זה יהפוך לשטויות ברגע שתסיים עם זה . עצה שלי .. תלמד טוב ורק שאתה מרגיש שאתה ממש בטוח תיגש .

F3raRi

New member
המון תודה חברים....על התמיכה

ות'אמת מה שבאסה זה הם מספר הטעויות ולווא דווקא זה שנכשלתי עוד שאלה אחת נכונה והייתי עובר ראשונה!!! איזה באסה זהההההההה לא נורא. נעבור המון תודה על התמיכה

Nicolush

New member
חחח חברה שלי עשתה פעם

יצא לה ראשונה 6 שניה 5 שלישית 8 ורביעית עברה כל אחד אינדיווידואלי והיא חרשה על האימא של הספר אני זוכרת

למעלה