אני מאמינה

elninyo

New member
../images/Emo19.gifאני מאמין לך חוטאת יקרה ../images/Emo140.gif

גונבה לאוזני שמועה כי הינך מדוורת עליי בנרות, תגידי הכל בסדר אצלך?
המצב התדרדר...חיפוש בנרות. בגוגל כבר לא טוב?

דייק בגוגל לא מצאתי אותך../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif

תראה אבל מה מצאתי בגוגל נושא: דייג אוהב דגים? נשלח ע"י: בני ישראלי 12/07/2004 10:02 :בתאריך גוף ההודעה דייג אוהב דגים? שני אנשים יצאו לדייג. האחד, דייג ותיק ומנוסה, והשני חדש בתחביב. בכל פעם שהדייג המנוסה תפס דג גדול, הוא הכניס אותו לצידנית עם קרח, כדי שלא יתקלקל. בכל פעם שהטירון תפס דג גדול, הוא זרק אותו חזרה למים. הדייג הוותיק הסתכל בסקרנות על האיש שלצידו, וראה איך הוא חוזר על המעשה שוב ושוב, לאורך כל היום. בסופו של דבר, כשממש כאב לו בעין לראות את הבזבוז המשווע הזה של דגים גדולים וטובים, הוא שאל ´למה אתה עושה את זה?? למה אתה זורק את כל הדגים הגדולים בחזרה למים?´ ענה לו הדייג החדש: ´כי יש לי בבית רק מחבת קטנה´ לפעמים, גם אנחנו, בדיוק כמו אותו דייג, זורקים מאתנו והלאה הזדמנויות, חלומות, הצעות עבודה, תוכניות, שנקרות על דרכנו, בגלל שאנחנו חושבים שהמחבת´ שלנו קטנה מדי עבורם. למעשה, זו לא המחבת קטנה. כי הרי תמיד אפשר ללכת לשוק ולקנות מחבת יותר גדולה. זו האמונה שלנו בעצמנו קטנה.. או אם לא קטנה, אז לפחות לא מספיק גדולה בכדי להתמודד עם דברים שנראים לנו גדולים.

דייג במקום למצוא אותך בגוגל

מצאתי שם את עצמי וכדי שלא יחשדו בי בפיצול אישיות אני מצרפת הוכחות.. וככל שמיצמצתי וצמצמתי בגוגל בסוף סוף של דבר מצאתי אותך

elninyo

New member
../images/Emo19.gifסיפור יפה, חוטאת במילים../images/Emo24.gif

ונאמן למציאות! מעט מחשבות טורדניות לגבי הדייג מהמחבת הקטנה, מדוע לזרוק את הדגים הגדולים? מוטב היה למסור אותם לדייג עם המחבת הגדולה, זה היה מבשלם ושניהם היו נהנים, קצת יין ומזאטים...וזכייה בחבר עם מחבת גדולה.
כמאמר הפתגם ....לא זוכר בדיוק, אבל בערך: היום דגים גדולים על מחבת גדולה, מחר חס וחלילה סטיקים ענקיים במחבת... אני חושב זה זה..

למעלה