אני מאמין ...

אני מאמין ...

בואו וננסה לשכתב את ה`אני מאמין שלנו , בכל שטחי החיים ... נתמקד בעינין אחד ; כל אחד יבחר במה שמעניין אותו לכתוב ... אתחיל מאוחר יותר ... אתם מוזמנים !!!

touti

New member
רעיון נהדר, תן לי לחשוב../images/Emo13.gif

קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים. הנסיונות הם כמו גלי הים, לפעמים צריך לדעת לכופף את הראש עד שיעבור הגל. יש לפרק את הקושי לחלקים קטנים וכל פעם לעבוד על חלק אחד. כל הפוסל במומו פוסל. אם התכוונת למשהו אחר תגיד לי:) או שתוביל:)

אני מאמין ב ...

1 . בלומר את האמת על השולחן , גם כשכואב ומכאיב . 2 . באהבה שנבנית ולא בחושים בוערים והתאמה ורקע משותף . 3 . חיפוש צדק ב ... תוכי ולא מעניין אותי השכן / נה . לעת עתה נסתפק בזה ... טוב סוכריות ?

אני מאמינה

שכאשר ה' מעביר אותנו נסיון קשה וכואב - אז זה סימן שאנחנו צריכים לגדול מהנסיון הזה. שהכאב הזה, במקום לברוח ממנו, אמור להביא אותנו למקום אחר, למקום שבו יהיו לנו תובנות אחרות על החיים, ולשם כך הוא הגיע.

1954טל

New member
../images/Emo201.gifאני מאמינה באהבה, בנתינה ובחמלה ../images/Emo24.gif

touti

New member
אני מאמינה:)

שממקום נמוך אפשר רק לצמוח. שלא הכל צריך לספר. לקבל את השני כמות שהוא ולא לנסות לעצב אותו בהתאם לצפיות שלי. בכבוד, בנתינה,בהבנה, באמונה, בטוב ובעולם הבא:) חחח

אני מאמין

באמונה שלמה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו. וגם ש.. אם אפשר לתקן את זה תלחם בכל הכח והאפשרויות לתקן. ואם אי אפשר - אז זה כבר לא בעיה זו מציאות , ועם מציאות צריך להתמודד הכי טוב שאפשר, בלראות את החצי כוס המלאה את החלק הטוב את האושר.... ומי שמרגיל את עצמו להתנהג ע"פ הכלל " הווי דן את כל האדם לכף זכות " גורם לאושר לעצמו ולאחרים פתאום הוא מסובב את עצמו במחשבות טובות וחיוביות , פתאום הוא רואה את הטוב שבאדם "וכפנים למים כך לב האדם לאדם" וגם שונא הופך לאוהב לא קל אבל ממלא סיפוק

טוב אז כך - האני מאמין שלי זה:

1. תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה. 2. להיות כנים האחד עם השני אבל - בעדינות. 3. גם אם מתנהגים אלייך הכי גרוע שאפשר, להתעלם - זה הכי מפוצץ אותם וגם זכית להתעלות ולא לרדת לרמה של אותו אחד. 4. לאהוב תמיד כמה שרק אפשר - ואת כל מי שרק אפשר. 5. תמיד לדעת להעריך את כולם ולראות את הצד היפה שבכל דבר. 6. ואהבת לרעך כמוך - אין צורך לפרט לא קל אבל צריך. 7. האמונה מחזקת. 8. לקבל הכל באהבה גם ובמיוחד את הדברים הקשים והמאכזבים... טוב יש הרבה המשך אבל הבנתם את העיקרון

אני מאמין

1. בבורא עולם בתורת משה עבדו ובביאת המשיח ובחזון גאולה אמיתית לכל עם ישראל 2. ואהבת לרעך כי הוא כמוך - כי הוא כמוך בדיוק. 3. הנשק בעל העוצמה הגדולה ביותר היא הסליחה 4. האדם המאושר הוא זה אשר רכש לו ניסיון חיים, ובאמצעותו למד לשאת את פגעי הגורל מבלי להיות מוכרע על ידם. 5. כשאתה בעלייה - אל תתגאה. ובירידה - אל תישבר 6. שאין הברכה שורה אלא על הסמוי מן העין 7. שום דבר בעולם הזה לא קורה במקרה 8. לחיות בשמחה - הצדיק ר' אהרון מקרלין היה אומר שהשמחה אינה מצווה אך היא יכולה הביא את האדם לכל המצוות, ולעומתה העצבות היא לא עבירה, אבל היא יותר גרועה מכל העבירות.

למעלה