אני מאחל לעצמי...

אני מאחל לעצמי...

אני רוצה לדעת מה האיחולים שלכם לעצמכם ... אני מאחלת לעצמי
לגדל את מיקה בקלות
הצלחה בעבודה
הצלחה לניר בעבודה
לאהוב לצמוח ולהרחיב זוגיות ומשפחה (כן כן ..)
להכנס לדירה בשעה טובה והמון המון

hip hop soul

New member
../images/Emo92.gif

לקבל את הרישיון סוף סוף,להמשיך הלאה בחיים ולא להיתקע בעבר וכמובן

ליאור 30

New member
איחולי לעצמי

1, לגדל את ילדי בנחת 2,להצליח בעבודה ובחיים בכלל 3,להמשיך לאהוב את משפחתי 4,ומאחל לילדי שיצליחו בכל מה שהם יעשו 5,לזכות באיזה לוטו קטן שיסדר לי קצת את החיים יותר טוב

אני מחכה לתגובות שלכם

אני רוצה למלא את עמוד הפורום הראשי בברכות שלכם לעצמכם אנא....

Queen Of Love

New member
אני מאחלת..

מאחלת לעצמי: בריאות הצלחה ואושר.
הצלחה בלימודים
(שאדע לעשות את הבחירות בצורה הנכונה שתעניק לי עתיד מוצלח ובטוח)
למצוא אהבה אמיתית שתסב לי אושר אמיתי
שאדע ללמוד מטעיות ולהיות תמיד אופטימית לגבי כל דבר בחיים. ובקיצור, אני מאחלת לי ולכולם כל טוב

mariana

New member
טוב עכשיו תורי

אני דבר ראשון מאחלת לעצמי בריאות!!!
אחר כך אני מאחלת לעצמי שאני אראה נחת מההורים שלי בעיקר מאבא וכמובן גם מאריאל.
שאהבה שלי ושל אריאל רק תתחזק ושנלמד לוותר ולהיתפשר.
אני מאחלת לעצמי הצלחה בחינה כלכלית וגם שאני אצליח בלימודים שלי ואני אעסוק בזה בעתיד וזהו אני אוהבת אותכם

@@

New member
ואני מאחלת ....

אני מאחלת לעצמי שאני אמצא עבודה חדשה.
אני מאחלת לעצמי אה
ה חדשה ואמיתית ושאני כבר אתחתן (הגיע הזמן)
אני מאחלת לעצמי שמצבי הכלכלי ישתפר ומהר.
אני מאחלת לעצמי הרבה חיוכים
,אור
ואושר בחיי. ואני מאחלת לכולכם הרבה אה
ה בחיים. אוהבת אותכם

../images/Emo55.gifאני מאחלת לעצמי

דבר 1 שנה מוצלחת יותר מהשנה הזו... ואכ"כ:
בריאות.
אושר. ולשם שינו בן - זוג שלא יהיה
(חחחח) ולא יזיק לי זכיה קטנה. לכולם שנה טופה ומוצלחת מכל ה-
ושהאיחולים העצמיים יתגשמו.

GALI02

New member
אני מאחלת לעצמי לשנה הקרובה ובכלל

להיות בן אדם קצת יותר טוב. לדעת לתת מעצמי לאחרים על מנת שאוכל גם לקבל
למצוא עניין בלימודים וכמובן להצליח בגבולות האפשר
לגלות את ה"טריק" שבאמצעותו אוכל לאהוב את עצמי עוד טיפה´לה יותר.
להיות שלמה עם כל החלטה שאצטרך להחליט.
ואם אפשר למצוא סופסוף את האהבה שלי... ומעל הכל:
פשוט להיות מאושרת. שנה טובה לכולם

אני מאחלת לעצמי

להתבגר ולהתגבר, לפתוח דף חדש, ללמוד לקבל את עצמי כמו שאני- עם הטוב והרע, להפסיק לחפש בעצמי את האשמה על טעויות של אחרים ובגדול- להצליח בכיוון החדש שאליו אני פונה בחיים. חוץ מזה- הלוואי הלוואי שיהיה כבר שקט ושנוכל לצאת מהבית ולא לחשוד בכל מי שעובר לידנו, ושכל הרעים שם בחוץ יפסיקו כבר!!!

ronen1981

New member
אני מאחל לעצמי.

דבר אחד שהוא עולם ומלאו וזה להביא לידי מימוש את מירב הפוטנציאל הטמון בי בכל תחומי החיים.

טוב אז אני מאחלת לעצמי

שהנפש והלב יתמלאו ברוחניות שתביא לי את השמחה ואת הרוגע ואת השלווה שלהם אני זקוקה כל כך שאני יצליח לעשות כמה שיותר בשביל עצמי וגם בשביל אחרים שאני ירבה נחת מילדי שאני יאהב רק בעלי והוא יאהב רק אותי ומאחלת לעצמי שריקי תתחתן שמרין תתחתן שלירי תצליח בלימודים ובאהבה שסידי יצליח באהבה ובעבודה שליאור יצליח בעבודה וירבה נחת מהילדים שבת הים תצליח למלא את ביתה בשמחה ותרבה נחת מהילדים ומהבעל שלניקולי ויהודה יהיה ילד משותף השנה ושפע של פרנסה לבלאק רוז תמצא את בחיר ליבה ותוכל להקים בית עם ילדים שנוצה אינדיאנית תמצא את אהבת חייה שרונן ימצא את אהבת חייו שלHIP HOP יהיה רשיון נהיגה וימצא את אהבת חייו שג´ס תהנה מהילדה שלה ושהזוגיות שלה ושל ניר תמשיך לפרוח ותצליח שקרוספייס יהיה מאוהב שמיקי יצליח ושכל החלטותיו יהיו לטובה ושתרבה נחת מהקטנה שגולם יתחתן עם לבבית ושיהיה להם אושר ועושר שמאויין תצליח עם בחיר ליבה שתקים בית עם המון רוגע שלווה ואהבה וגילי תצליח בלימודים ובאהבה ובסך הכל לכולם בריאות טובה פרנסה טובה והמון המון המון המון המון אהבה שתוכלו למצא את האדם להעניק לו את אהבה ושידע לקבל אותה כי לא חשוב כמה תרצה להעניק יותר חשוב שלמי שאתה מעניק ידע לקבל אוהבת אתכם ואת עצמי וכן איחלתי לכם באיחולי לעצמי כי זה חלק מהדברים שיכולו להביא לי את השמחה והרוגע שדיברתי עליהם בהתחלה

מיקי 35

New member
אני מאחל לעצמי...

שבפתחו של יום חדש אדע לא לחזור על טעויות העבר... שאמצא את האושר בעיקר בתוכי... שאמשיך להיות אבא הכי קרוב שיש לילדה שלי, גם אם לא אגור איתה באותו בית... שאמצא מספיק סיבות להמשיך לחייך

מאו יין

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo74.gif../images/Emo57.gif ואני...

מאחלת לעצמי...להיגמל מהרגלים שצריך להיגמל מהם
שאחזור להיות מי שהייתי עם השיפורים שרכשתי עם הזמן.. שאהיה מאושרת שלווה רגועה וסבלנית כלפי עצמי וכלפי הסביבה שהשנה יפתחו בפני כל הדלתות בכל תחום שמעניין אותי! שאני ועופר נתגבר על הכל ונחיה באושר ובאושר! שנהיה בריאים! שיפול עלי סכום כסף רציני ש"יסדר אותי" בחיים...! שאשאר במקום העבודה שלי בלי העיות ושהבוס שלי ילמד להיות בן אדם! שהפורום האהוב עלי ימשיך יפרח וילבלב!

Crossface

New member
שלי

אני מאחל לעצמי לשים את העבר בעבר ולהמשיך הלאה סופית למצוא מישהי שתאהב אותי ואני אוהב אותה לעמוד בלחץ הלימודים ששמתי את עצמי בו מבחירה ולהצליח בכל אחד מהתחומים בו אני מתכוון ללמוד. להמשיך לגלות מי אני ומה אני רוצה מעצמי בנוסף לכל אני מאחל לעצמי מה שאני מאחל לעצמי וכולם תמיד בריאות, אושר ועושר (לפחות 2 מתוך 3) שנה טובה לכולם

למעלה