אני מאזור ת``א

אני מאזור ת``א

קרית אונו..... אני מקרית אונו ככה שלהגיע למועדונים אין לי בעיה....(-:

Chot

New member
אם ככה-

הניי אתר של מועדון שנמצא במרכז ת``א (רח יצחק שדה) העונה לשם ``הפטיפון`` www.fastmusic.co.il תבדקי את לוח ההופעות שם ותראי אם משו מוצא חיין בעיניך. אני עכשיו יכולה להגיד לך ששי נובלמן זה נההדדררר, ו.. ממ גם פאנקייק!

untitled

New member
הייתי בפטיפון

מקום קצת קטן, אבל בסדר יחסית ראיתי שם את מוניקה סקס לפני איזה חצי שנה, כשהם לקחו 25 ולא 65 שקל על הופעות. אבל עם כבר אז לך לתמונע, זה לא רחוק משם ומקום הרבה יותר גדול

karl @epitaph

New member
D.B

אני רוצה לדבר איתך בקשר להצעה ששלחת במייל (אני כבר אמצע את מס` האייסי שלך)...הא ותודה:) וגם תזכיר לנו על ההופעה מדי פעם, מאוד הייתי רוצה לבוא וגם אני מתכנן לקנות את הדיסק שלכם שם... -עדי-

Distorted...

New member
מנהלים יקרים:

אני מאוד שמח שיש התעניינות מצדכם לגבי ההופעה שלנו, אנחנו כמובן נפיץ הודעות ממש לפני ההופעה, אבל באופן עקרוני אנחנו מופיעים ב-5.8 עכשיו זהו הזלב שבו אני פונה בקריאה נרגשת אל הפורום: תבואו!!!! יהיה נחמד, אנחנו נהיה עם עוד להקה שכרגע שמה פרח מזכרוני. יהיה נחמד לראות קהל שבא לראות הופעת מטאל, ולא ל``ערב להקות לא מוגדרות``. אמנם המטאל שלנו לא קיצוני, שום בלאק או דת` קיצוניים, אבל חומר טוב, עם המון נגיעות בדום אוריינטלי. אני מקווה שתגיעו. -רפיש-

.Metal_F

New member
או הנה אתה....!

אתה יכול בבקשה לחזור על מ``ס האיי סי שלך.? תודה.

Chot

New member
רק את מוניקה סקס?

מביאים לשם להקות כל כך הרבה יותר טובות..

למעלה