אני מאושרת../images/Emo70.gif
מאז שהתחילו הבעיות עם אמלי, הבעיות הרציניות, הנשיכות (שלי ושל זרים\אורחים) ותוקפנות כלפי זרים ברחוב, אופניים, אופנועים,
רציתי לשלוח את אמלי לאילוף אבל יש את הבעיה הכספית, אילוף לכלבה כזו עולה הרבה כסף. עכשיו שחזרנו לעיר אחרי שגנו במושב היא אומנם נרגעה קצת, היא כמעט לא נובחת על אופניי\אופנועים\זרים\וכו', אבל שאנחנו הולכות למתחם בגן סאקר, ולדוג' בילי נובחת על מישהו\כלב אמלי מצטרפת ועלולה להיות תוקפנית לכן היא קשורה אפילו במתחם רוב הזמן. חברה שלי ואמא שלה טסות לטיול באירופה, ורציתי להצטרף, אבל שוב, בעייה כספית. אז פנינו לאבא שלי (אני לא בקשר איתו, ההורים גרושים) או יותר נכו אמא שלי פנתה אליו, ואמרה לו שאני רוצה לטוס לטיול ומעולה לא הייתה בחו"ל, הוא הסכים למן חלק, כי הוא טען שהוא בחובות וכו' (לכי תאמיני...) אז החלטתי, שאם אני לא טסה, אני אעשה עם הכסף משהו אולי אפילו יותר חכם! אני אשלח את אמלי לאילוף אצל אבנר
ככה יהיה לנו יותר קל בחיים, גם לי גם לאמלי, וגם למשפחה, ולאורחים, ולזרים... דיברנו עם אבנר, וקבענו שנביא אותה ביום שלישי, אז חשבתי שאם נביא גם את בילי זה יהיה מצויין! אז שאלנו ואבנר הסכים שהן יהיו באותו תא, ואמר שזה אפילו יהיה טוב. אני חושבת שזה יהיה מעולה גם לטיפול באמלי, כי היא חיה עם בילי , ובילי לפעמים סוחפת את אמלי לנביחות, כמו שאומרים "טיפול כוללני". בקיצור זה עשה אותי מאושרת....
מאז שהתחילו הבעיות עם אמלי, הבעיות הרציניות, הנשיכות (שלי ושל זרים\אורחים) ותוקפנות כלפי זרים ברחוב, אופניים, אופנועים,