אני מאושרת

deep ocean

New member
אני מאושרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif

מיום ליום אני מגלה כמה אני מדהימה, כמה אוהבים אותי, כמה אני מיוחדת, וכמה דברים טובים יש בי. בלימודים מיום ליום אני מכירה יותר אנשים (כל יום אני מכירה עוד ועוד אנשים נפלאים! זה מדהים!), ואני שוב רואה כמה אנשים מתחברים אלי (כל הזמן), כמה אני יוצרת קשרים בשניות (אני מרגישה איך הביטחון העצמי שלי משתפר, ואיך אני מדברת על כל מי שאני רוצה, ומוצאת מה להגיד), כמה אנשים זוכרים אותי אחרי פעת אחת שלמדו איתי בשיעור, איך המרצים אוהבים אותי וזוכרים אותי (למשל מרצה אחד מתוך כל הכיתה, הוא זכר 3 שמות וביניהם הייתי אני!), ואיך אנשים מתמגנטים לעיניים שלי (חבל על הזמן), ואיך בנים מסתכלים עלי בעניין, ואיך אני יוצרת קשרים עם בנים ממש מהר, ועוד גורמת להם לעשות את הצעד הראשון איתי!!! זה גדול! זה גדול! זה גדול! היום מישהו בא לכיתה, שראיתי אותו כבר באיזה שיעור לפני שבוע אמרתי לו-מה אתה עומד, בוא תשב לידי הוא התיישב לידי דיברנו קצת בשיעור ציחקקנו וכו´ אני בהתחלה יזמתי איתו שיחות לאט לאט הוא יזם בסוף השיעור הוא שאל אותי-טוב, איך אפשר להיות איתך בקשר? המממממממ נתנתי לו את הטלפון שלי כמובן שאולי הוא שאל אותי לא בקטע רומנטי, סתם בקטע ידידותי אף פעם אי אפשר לדעת (או לפחות אני לא יודעת, אני קצת מעופפת בקטע) אבל זה כל כך לא רלוונטי מה שחשוב הוא שאני פשוט מדברת על כל מי שאני רוצה יוצרת קשר עם כל מי שאני רוצה ואני מרגישה כל כך הרבה כוח שלפעמים זה קצת מפחיד אני מרגישה שאני יכולה להשיג הכל וליצור קשר עם מי שרק ארצה וזה כל כך חזק!!!!! ההבנה שלי לגבי זה שאנחנו יכולים להיות כל מה שרק נרצה מתחזקת מיום ליום זאת אומרת, תמיד האמנתי בזה, אבל לא באופן מלא ולאט לאט אני רואה שזה קורה שאנו יכולים להיות כל מה שרק נרצה אנו יכולים להשיג מה שנרצה הכל תלוי בנו ויש לנו את הכוח להיות הכל אני כל כך מאושרת מהתובנות שאני מגיעה אליהן ומהחוויות אותן אני חווה זה מדהים להבין שאני יכולה להשיג כל מה שארצה בו פתאום החיים נראים פשוטים פתאום שום דבר לא נראה מסובך פתאום הכל פשוט קליל זורם זה חיובי וזה אחלה זה גורם לי לתהות איך אנשים מבזבזים את כל חייהם על פחדים, חששות, וחוסר עשייה אמיתית הרי כאשר המרכיב של פחדים ואגו וחששות וכו´ נעלם מה שנשאר זאת אהבה גדולה והמון אושר! אושר! אושר!!! ואז אפשר להתחיל לחיות באמת! המון אהבה ואושר עילאי! מיכל

deep ocean

New member
אני חיית לתת ח"ח לבחור מהכיתה

היום-אני היום נראית די זוועתי באופן אובייקטיבי אני מנוזלת אני עייפה אני חולה השקדים שלי נפוחים הגעתי תשושה ללימודים אני מתעטשת כל הזמן אני קינחתי את האף כל 30 שניות אני הרגשתי על הפנים ועם כל זה-מישהו ממש חמוד מתחיל איתי! (טוב בינינו, אני השפעתי עליו לעשות את זה בלי שהוא ידע אפילו! חהחהחה) זה מזכיר לי את הראיון קבלה שהיה לי בחיפה שלא ישנתי כל הלילה, שלא ממש למדתי את המאמר, שהגעתי במצב רוח על הפנים ועם כל המצב הזה-עדיין הרשמתי אותם BIG TIME והם כל כך התלהבו ממני, ודיברנו איתי שם מלא זמן זה שוב מזכיר לי את המשפט שאמרתי אז- גם במצב הכי רע שלי-הולך לי מדהים! החיים לא מפסיקים להפתיע!

deep ocean

New member
חיית=חייבת

שכחתי להגיד גם שהאף שלי אדום כמו אף של ליצן!! :)) חהחה

deep ocean

New member
איך שכחתי לספר????

שישבתי היום בהפסקת צהרים בקניון רמת אביב. אז ישבתי באפרופו, והברמן שם התחיל איתי. זה גם הפתיע אותי-הייתי על סף התעלפות ומישהו מתחיל איתי. מה הם לא רואים שאני עוד שנייה הולכת להתמוטט? :) אני גאה מאד בעצמי עשיתי היום עם הברמן הזה שינוי התנהגותי בדרך כלל שמישהו מסתכל עלי אני מתביישת להחזיר מבט ז"א, אם אני מרגישה שהוא מסתכל מהצד אני לא אסתכל היום אמרתי-אני אסתכל!!! מה זה אני לא מסתכלת?! אני רוצה לזרום עם זה הסתכלתי ואז הוא התחיל לדבר איתי אהבתי את זה ההילר שלי אמר לי שאני מונעת אפשרות להתקרב אלי הוא צדק בדרך כלל אם מסתכלים עלי-אני לא מחזירה מבט ההיפך-אני מתעלמת כזה אז מהיום עשיתי את השינוי הזה! ואני אמשיך בקו הזה עם בנים אחרים אני כל כך גאה בעצמי אני מתקדמת עוד ועוד בתהליך האישי שלי!!!! איזה כיף לי!!!! נשיקות מיכל

deep ocean

New member
הסבר אחרון

כאשר אני יוזמת מבטים/שיחה עם מישהו אני אסתכל עליו בכיף כאשר מישהו יזום איתי שיחה-אני אדבר איתו אבל כאשר מישהו יוזם מעצמו מבטים ללא שיחה-עד עכשיו זה הביך אותי ולא הייתי מסוגלת להסתכל חזרה היום התגברתי על זה! טוב.... אז אלו היו החוויות שלי מהיום :) יאללה אחרי שכתבתי פה מלא הודעות הגיע זמן ללכת.... :))) באהבה מיכל

rubber duck

New member
ושורת המחץ : ../images/Emo13.gif

לדעתי ניתן להסיק דבר מאד חשוב מכל מה שקרה לך היום רק אנחנו קובעים את מהלך חיינו עשית שינוי מסוים ובמקביל שינית משהו קטן בגישה ופתאום הכל נראה לך אחרת שרון

Talia E

New member
כמה נפלא!!!! ../images/Emo24.gif

זה היה ממש נפלא לראות איך את נותנת פידבקים חיוביים לעצמך כל הזמן, ואת ההשפעה של זה! בין כל מיליוני האנשים שאוהבים אותך, יש עוד אחת... אני...

deep ocean

New member
מתוקה!!

הרגע חזרתי מהלימודים ואני הולכת לאחל לך מזל טוב באופן אישי :))) אוהבת מיכל

rubber duck

New member
רצית היי טק אז קיבלת ../images/Emo13.gif

ואגב בתיכון שלי ב 11 כיתות היו סה "כ 15 בנות - תיכון מקצועי אלקטרוניקה ומחשבים בקיצור זה נחמד אבל זה לא המקום למצוא בת זוג
אבל שיחות נחמדות בהחלט כן יום טוב שרון

deep ocean

New member
הממממ

2% בנות שמתוכן ל- 0.5% יש חבר 0.5% בתהליכי פרידה מחבר 0.5% נוספים-אתה לא רוצה אותן 0.5% אחרונים-הן מתוסבכות אין צדק בעולם הא? יש אצלנו מספיק בנים אומנם יש יותר בנות מבנים אבל יש בנים שווים בהחלט מבחר נאה מאד :) יאמי יאמי כל יום מיכל מכירה עוד ועוד בנים....................... איזה כיף לי!

~דויד~

New member
מיכל!!!! ../images/Emo7.gif

ביום א´ - שביתה כתבתי לך בפורום להרגיש טוב. אבל הכל לטובה.

deep ocean

New member
המממממ

האמת שיכול להיות שזה יהיה לרעתנו, תלוי במרצה+במשך השביתה שמעתי שבשביתה לפני שנתיים, מרתים מסויימים תקעו את כל החומר בשבועיים או משהו כזה, וזה היה סיוט בכל אופן אני יודעת מה אני אעשה אם תהיה שביתה: -כמות השינה שלי תגדל -כמות השינה שלי תגדל -כמות השינה שלי תגדל ואם עד אז אני לא אמצא דירה-יהיה לי יותר זמן לחפש דירה בנוסף, יהיה לי יותר זמן לכתוב פה ועכשיו כאשר אתם יודעים את העובדות המלאות-אתם לא ממליצים על שביתה?! האמת הבנתי שעניים השביתה די סגור אלא אם יקרה נס יש לי תחושה שלא תתרחש שביתה אבל אני לא יודעת אם זאת באמת תחושה או תקווה :)

crow

New member
אושר זה טוב

היי מיכל אני באמת חושבת שמה שקורה לך זה נפלא, כל הכבוד לך!
אנחנו באמת יוצרים את המציאות של עצמנו, וההבנה הזו ועבודה עצמית יכולים מן הסתם לחולל שינויים מופלאים בחיינו. אבל כן יש לי משהו להוסיף לנושא זה. אני חדשה בפורום זה, אבל אם הכוונה בפורום דרך הלוחם היא לדרך הלוחם אליבא דה קרלוס קסטנדה ושות´ הרי שלצערם של כולנו, סקס הוא מחוץ לתמונה. אותו תרגיל שראיתי שאוזכר כאן לגבי השבת האנרגיה שהותרנו באינטראקציות שלנו עם אחרים, שאני מכירה בשם רה-קפיטולציה ומתבצע באופן מעט שונה הוא בדיוק הסבר מצוין לקביעה הנחרצת שלי לגבי הסקס. קיום יחסי מין מותיר בנו את האנרגיה של האדם איתו עשינו סקס. שאריות אנרגיה אלו אינן ניתנות ל"הוצאה" בתרגיל זה או אחר אלא הן מתנקות מעצמן לאחר מס´ שנים. אבל כל עוד הן בתוכנו ביצת האנרגיה שלנו איננה נקייה והיא לא מאפשרת התקדמות בדרך הלוחם. וצר לי לשבור עוד מיתוס- אבל על ילדים בכלל אין מה לדבר כי ילד לוקח את העוקץ של הוריו, ובלי עוקץ אין אפשרות להשלים את דרך הלוחם. אינ מניחה שמי שמכיר קצת קסטנדה יודע על מה אני מדברת. אז זהו, דרך הלוחם היא לא דרך של ניצנוצים ואושר, היא דרך קשה הדורשת התמדה ומחויבות.

אורלי_ל

New member
ערב טוב עורבת ../images/Emo13.gif

בתור הקדמה אומר שאני לא מתמצאת בקסטנדה - קראתי בקושי ספר אחד שלו. אז דרך הלוחם כמו שזה נקרא מן הסתם בסדר גמור, אבל בעיני, היופי הוא שכל אחד ואחת יסללו דרך משלהם. לדעתי זוהי דרך לוחם אמיתית. (יאק, לא אוהבת את המילה לוחם) אני אישית לוקחת מכאן רעיונות שמתאימים לי, התמדה ומחויבות נשמע רציני נורא. אפשר להיות גם לוחמת וגם בסבאבה?

crow

New member
מהי הדרך?

כן, כל אחד סולל את הדרך שלו בסופו של דבר בעצמו אם כך מהי דרך הלוחם? אני מכירה אותה בתור משהו מאוד ספציפי של דרך החיים הטולטקית- סליחה על ה"קללה"
) אם יש לנו חוסר התאמה בהגדרה המילונית של דרך הלוחם אז אחלה אם יש לך את הדרך שלך, לכי בה והיי מאושרת לדרך הלוחם שאני מכירה יש רציונל שעומד מאחורי, וסיבה ומטרה ברורה מאוד להליכה בדרך הזו ולא, לצערי אין בה סבבה.........

מהי דרך הלוחם?

"אני מכירה אותה בתור משהו מאוד ספציפי של דרך החיים הטולטקית". "טולטק" פירושו "איש של ידע". האנתרופולוגים/היסטוריונים קוראים "טולטק" לבן תרבות מסויימת, אבל אני ושאר הטולטקים קוראים "טולטק" ל"איש של ידע", או ל"איש החותר להיות איש של ידע" (כמוני). ידע איננו דבר קפוא, הקיים כקובץ נפרד מהמציאות. "ידע" איננו יכול להיאגר באמצעות מלים - ולכן גם כל דבר שמועבר דרך ספר כזה או אחר (אפילו אם חתום עליו שמו של קסטנדה), איננו יכול להיות ידע במובן האנרגטי. כמובן, אני יכול להשתמש במלים שאומרים לי, אפילו דרך ספר, כבטריגר לרכישת ידע אמיתי. אף מלה שכתובה בקסטנדה, או בכל ספר אחר, איננה ידע אמיתי ולפיכך לא יכולה לקרב אותי להיות טולטק, אלא אם כן אני משתמש במלים אלה כבטריגרים, אבל אני יכול לעשות את אותו הדבר גם עם הסיפור "כיפה אדומה". הנה הסבר חביב מאוד (ודי מדוייק) על הטולטקים. גם חואן מאטוס, לפי עדותו של קרלוס קסטנדה (באחד מספריו), אמר פעם לקסטנדה כי "טולטק" פירושו, בפשטות, "איש של ידע" - ולא כפי שקרלוס התעקש לראות זאת רוב השנים. "אני מכירה אותה בתור משהו מאוד ספציפי של דרך החיים הטולטקית", כתבת. ובכן, מהי דרך החיים הטוטלקית??? גם אם "טולטק" זה בן לאותה תרבות שאנשי המערב מכנים אותה "תרבות טולטק", לא מדובר בזרם אחיד, אלא במאות אפשרויות ובאלפי מתודות ודיעות שונות ומשונות!!! לכל מכשף ומכשף, מאותם מכשפים קדומים, היתה את דרכו ואת מוזרותו הייחודיות. גם המעגל של "הרואים החדשים" איננו אחיד, בלשון המעטה!! כל שושלת שקמה, מה"רואים החדשים", היתה מבודדת מהשושלות האחרות ויצרה סגנון ייחודי וידע ייחודי משל עצמה. ויותר מכך, בכל שושלת כזאת, כל נגואל ונגואל החזיק בדיעות שונות ובדרכים שונות ובגישה שונה ובאמונות שונות. ויותר מכך, כל אחד ואחד מבני חבורתו של כל נגואל כזה, החזיק בדיעות ובדרכים שונות משל כל אחד אחר, כולל משל הנגואל שלו עצמו. הרי הלוחם, לאחר שהוא לומד לראות, הוא מפתח את גישתו הייחודית. ועד שהוא לומד לראות, ממילא דיעותיו ואמונותיו הן חסרות משמעות. בדרך הלוחמים בשום פנים ואופן לא מגיעים לשום דבר אלא מתוך התנסות אישית!!! מי שאיננו רואה, כדאי מאוד מאוד מאוד שלא יברבר אודות "הנשר" ו"גוף האנרגיה" ושאר דברים, אלא אם כן הוא מסייג את דבריו כהשערות נטולות-בסיס, שכרגע הוא בוחר להסתמך עליהן ולהשתמש בהן, מתוך לקיחת אחריות מלאה על כך שהוא בוודאי טועה בפרשנות שלהן, במקרה הטוב. bertcat כתב כאן פעם: "אדם רגיל מברבר, לוחם עושה". חלימה, ייקוש, ראיה, מעברים קסומים, שקט פנימי, לנסות להיות ללא פגם - כל הדברים האלה אינם רק ברברת. אנחנו לא פותחים ספר ושואלים את עצמנו "מה אמר רבנו תם", או יוצרים פרשנויות ביחס לדברים שונים שנאמרים. אנחנו עושים. עם זאת, אני בטוח שיש דרך אחרת להיות לוחם. האם את רוצה לספר לנו עליה? אני אשמח! אני מאמין שהתנסית כבר בחלימה, בייקוש, בהזזת נקודת המאסף ועוד, אחרת לא היית אומרת "אני מכירה את דרך החיים הטולטקית". ברור מאליו שמשפט כזה הוא דבר חסר משמעות, כאשר הוא יוצא מפיו של אדם שלא רואה, שלא חולם, שלא מזיז את נקודת המאסף שלו. אשמח מאוד אם תחלקי איתנו מקצת מהידע שלך. אנחנו נמצאים כולנו במסע קשה מאוד, נפלא מאוד וקצר מאוד - וחלק מאיתנו נתונים בהיסטריה מוחלטת (ובאושר עמוק, יחד עם זאת). במה אנחנו יכולים לעזור זה לזה? עזרה, עזרה, עזרה!!! אנחנו חייבים לעזור זה לזה!!! חואן מאטוס מתאר 8 מרכזים בגוף המאיר, שהשכל הוא הקטן שבהם. כאשר המרכז הקטן הזה "מבין", האם 7 המרכזים האחרים מבינים? כאשר מרכז הדיבור (מרכז קטן אחר) אומר "אני מבין", האם מרכז השכל (הקטנצ´יק...) גם הוא מבין? כאשר אני כותב את המשפט הבא: "מרכז הרצון, מרכז החלומות, מרכז התחושה, מרכז הראיה..." האם הוא אומר לך משהו גם מחוץ למרכז השכל? כלומר, האם את משתמשת במודע במרכזים אלה? שוב, אני מניח שכן, אחרת... למה את בעצם מתכוונת כשאת אומרת "אני מכירה את דרך החיים הטולטקית"? אני כולי שמחה וציפיה והתרגשות בעקבות הכניסה שלך לפורום הזה. בשושלת של קסטנדה, הנגואל שלו היה חואן, הנגואל של חואן היה חוליאן, הנגואל של חוליאן היה אליאס, הנגואל של אליאס היה רוסנדו וכן הלאה... כל נגואל כזה השפיע רבות על השושלת ושינה אותה. לדוגמא, הנגואל אליאס ביטל את כל הטקסים שהיו מקובלים עד לאותה תקופה ושינה לגמרי את כל ההתייחסות שלהם אל החתירה אל החרות. אני מבין שלא קיימת "דרכם של הטולטקים" ואפילו לא דרכם של "הרואים החדשים" ואפילו לא "דרכם של אנשי השושלת של קסטנדה" מאחר והדברים ייחודיים הרבה יותר מכך - ואין להם כל משמעות בלא ראיה של זה אשר רואה אותם, אחריות שהוא לוקח על כך ("התהליך של השחזור הוא תהליך X, תהליך אחר לא יעבוד" = אי-לקיחת אחריות? אלא אם כן הדובר התנסה באופן שלם בשני התהליכים, דבר הדורש כמובן שנים של עבודה?) ואי-עוד אילו כמה דברים "שוליים"... לדוגמא, "דרך הטולטקים לא יכולה לכלול מין"... חה חה חה!!! בלי לפגוע באף אחד, בעיני זה משפט פשוט מ-ב-ד-ר!!! רק בשושלת של קסטנדה, שהיא דוגמא אחת קטנה (ומצחיק להשליך מדוגמא אחת קטנה על הכלל), יש את הנגואל חוליאן שזיין את כל מה שזז, את הנגואל מאטוס שהיה לו לפחות בן אחד (וגם נכד ממנו), את הנגואל אליאס שהזדיין בלי הפסקה עם אחת מהמכשפות האחרות שבחבורתו (עוד כשהמורה שלו, הנגואל רוסנדו, היה בעולם הזה) וכן הלאה... את בטח תסכימי איתי שאנחנו לא מתעסקים כאן באמונות. אמונות זה דבר מסוכן. אנחנו מתעסקים ב ראיה ובעקבותיה ב פעולה - ובשימוש ב אחריות ביחס לשני הדברים האלה גם יחד. לפיכך, אשמח אם תבהירי יותר את כוונת דברייך!! סתם, דוגמא קטנה, מתוך הודעת המנהל (קראת?): הלוחם, בין היתר: – חושב על מותו; – בוחר בעצמו את הפריטים המרכיבים את העולם שלו; – לוקח אחריות מלאה להגנה על החיים שלו; – בונה את החיים שלו באורח אסטרטגי; – מקבל מבלי לקבל ומאמין מבלי להאמין; – מקבל עליו בהכנעה את מה שהוא; – אינו מתמכר לדבר; – איננו מפקיר את עצמו לדבר; – לעולם לא נושא משאות שמעבר ליכולתו; – אינו מניח לשום דבר להשפיע עליו; – לעולם אינו עוזב את איזור השפיות – הוא מנצל איזור זה; – מזנק מעל למכשולים – אין הוא הורס אותם או נאבק בהם. הממ... מה פירוש, נניח, "בוחר את הפריטים המהווים את עולמו"????

למעלה