אני מאושרתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מאושרתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתמול הלכתי לישון בחמש בבוקר יודעים למה? כי דיברתי עם שתי חברות שלי במסנג´ר מארגנטינה ואחתמהן נורא רוצה את הקלטת של הקליפים והיא הסכימה להקליט לי את השבוע האחרון {השבוע הזה} של המורדים ולשלוח לייייי!!!!!! והשניה כבר דיברנו על זה מזמן, היא ממש אהבה אתלואסננה בבעונה חמש ואין לי שום דבר עליה אז אני מכינה לה קלטת עם המון קטעים של לולה מעונה חמש... אז אקיצר היא קנתה לי את העיתון החדש והישן {זה עם הסט של הבגדי ים והתמונה ההורסת של דיאגן} והחדש הם המידע על הקאסטינג... אה והיא הךללכה לסטודיו והיקשה בישבילי חתימות מהשחקנים... היא ביקשה מדיגאיטו
לןוחאן, קמילה, פליפה {והוא היחיד שחתם עם הקדשה.. טוב נו. לקח לה שנתיים להסביר לו איך כותבים נילי באנגלית.. ממש מסובך} אנג´י ועוד מישהו לא זוכרת... אבל היא תשיג לי אחת יותר טובה עם הקדשה מדיאגו כי הוא רק חתם תשם {לא היה לו זמן הוא היה צריךם ללכת לצילומים} והיא תבקש גם מלו וכל מי שחסר... אקיצר- איים האפי!

Nick Master

New member
אוי נילי...../images/Emo60.gif

תם עוד שלב בתוכנית ההשתלטות שלך על השחקן הארגנטינאי המסכן... אולי פשוט תשלחי לו תמונה שלך
הוא ירוץ לישראל

idan888

New member
נילי את יכולה להיכנס למסנג´ר???

או לאיי סי קיו???? אני צריך שתשלחי לי את הפרק בבקשה!!!!!!!

חחח בטח רק בשבילי הוא יבוא

אני ממש וראה את זה קורה... עידן אני נכנסת אבל את היודעש אתה צריך לעשולת לי תדבר הזה... ושיר -איז ה פרק את מדברת??

Nick Master

New member
אני רואה את זה קורה

גיא פינס פותח את התוכנית שלו: "שחקן המורדים דיאגו גרסיה הגיע לישראל מסיבות מסתוריות, ללא שום כוונות להופיע. שמועות אומרות שהוא הגיע בעקבות חברה וירטואלית, שככל הנראה, התאהב בתמונתה.." *נוסח גיא פינס*

למעלה