אני מאושרררת!
עשיתי - את - הבחינה!! התחלתי ב16:00 אחרי שהבוחנות (שתי קשישות שהתעקשו לקרוא לי מיידע'לה) החליטו שתעודת סטודנט צעיר של האוניברסיטה לא מספיק טוב בשבילן והחליטו שצריך תעודת זהות, מה שאין לי (אבל עוד.. *חושבת* תשעה חודשים יהיה!
) ואז אחרי שקיבלתי אישור כניסה ומלאתי את הטפסים שצריך למלא (וזה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע..) קיבלתי את השאלות וכמעט התעלפתי במקום. הרגשתי שאני לאדעת כלום, עד שהתאפסתי קצת, קראתי את כל השאלות, התחלתי את הבחינה והבנתי שאני דווקא יודעת את החומר לא רע. יצאתי מהבחינה (אחרי עוד כמה "מייד'לע" מצד הבוחנת וכמה שאלות חטטניות לעיניהם של כל הנבחנים
) מאושרת וטובת לב, התקשרתי לכל העולם ואשתו (טוב, רק לאמא שלי ולשתי חברות טובות שלי
) ונכנסתי להיי. הלך לי טוב, הלך לי טוב, הלך לי טוב! ^-^ עברתי בטוח, ואני חושבת שקיבלתי בערך 70-80. ^________________________________________^
עשיתי - את - הבחינה!! התחלתי ב16:00 אחרי שהבוחנות (שתי קשישות שהתעקשו לקרוא לי מיידע'לה) החליטו שתעודת סטודנט צעיר של האוניברסיטה לא מספיק טוב בשבילן והחליטו שצריך תעודת זהות, מה שאין לי (אבל עוד.. *חושבת* תשעה חודשים יהיה!