אני מאוכזבת ממש מההמלצה :(

sandra cat

New member
אני מאוכזבת ממש מההמלצה :(

סתם רציתי לשתף, ראיתי את השרשור של העונות הטובות ביותר במירוץ האמריקאי, ראיתי את 5,7 שהיו מצויינות, ואז עברתי לעונה 10 שלפי ההודעות בפורום אמורה להיות מעולה... אני אומנם לא סיימתי אותה (כרגע בפרק של ארבעה צוותים אחרונים) אבל אני חייבת להגיד שזו פשוט עונה נוראית! אני לא מבינה מה אנשים מצאו בה... הזוגות משעממים נורא, המעט שהיו חמודים עפו בהתחלה, והעונה פשוט לא מעניינת!!! אני ממש מאוכזבת. הזוג היחיד שאני מחבבת זה הבלונדיניות, ויש לי הרגשה שהן לא הולכות לזכות. אוף.

רוקסין

New member
סנדרה, ממליצה לך לצפות במירוץ האחרון 19

ההנאה מובטחת והמשימות מגניבות ורובן מקוריות. גם הזוגות אחלה. שלא לדבר על כך שהמירוץ הזה מתפרש על 4 יבשות ושבכל פרק יש נקודת סיום.

sandra cat

New member
ראיתי את 19! באמת עונה מעולה!

תודה על ההמלצה... ממש אהבתי את עונה 19 במיוחד את המשימות המקוריות. לא בא לי אפילו לסיים לראות את הפרק האחרון (הגמר ) של עונה 10 מרוב שאני מאוכזבת... יש עוד עונה שהיית ממליצה עליה חוץ מ- 11(שאני מתכננת לראות)?

גםצופה

Member
מנהל
תראי...

לעומת עונות 5 ו 7 המאד מעולות - יכול להיות שעונה 10 נראית קצת מאכזבת - אבל בין כח העונות העונה היתה סבירה+ היו שם לא מעט צוותים מעניינים.- גם הסיפור של הצוות של 2 הבנים יחסית מעניין... וגם המשימות היו סבירות למדי.

למעלה