אני מאוכזבבבבת!!!

mariana

New member
אני מאוכזבבבבת!!!

היי לכולם! היי ז´סיקה מה שלומכם? אני מרגישה על הפנים! אף שלי סתום ואני בקושי נושמת, עם אנשים אני מדברת בשפה אילמת. מצאתי בבית איזה משחה שהוא כמו מנטה, אז במקום לשים טיפה מתחת לאף כדי שיפתח לי, התלהבתי מהרעיון ומרחתי על כל הפרצוף, אז אתם מנחשים מה קורא לי עכשיו? אני צורחת, אני בוכה ואני ממממממשששששש מאוכזבת מהמשכה הזזאאאאתתתתת.כל הפנים שורפות לי אאאאאפפפפצצצצ´´´ייי לבריאות! תודה חבר´ה אני חולה עליכם! אתם רואים מה אתם עושים לי
אני מקווה שזה יעזור לי

J-סיקה

New member
אוי ואבוי לך ../images/Emo24.gif

משחה סינית על כל הפרצוף ??? גם אני משתמשת במשחה ומרחתי אותה מתחת לאף קצת וזה שרף אני אני לא מקנאה בך כמה ששורף לך הפרצוף .... לפחות תתנחמי שזה עוזר (תמיד עדיף למרוח אותה על החזה והגב בין השכמות בלילה לפני השינה וללבוש משהו חם ...) קמים בבוקר כמו חדשים לא נורא זה עובר .... העיקר שתהיי לי בריאה ... ולבריאות על האפצ´י שלך ג´סיקה

mariana

New member
תודה נשמה../images/Emo23.gif

אין אני חולה עלייך כן זה המשחה ששמתי, היא משחה סינית הכי קטע אחרי שמרחתי אימי נזכרה להגיד לי שלא מורחים הרבה אלה טיפ-טיפה, אבל כבר היה מאוחר. תודה על העידוד מרין

shooki11o

New member
הייי מרינוש ....

עם כל ההשתתפות בצער מאוד הצחיק אותי הרעיון של למרוח על כל הפרצוף מה בדיוק חשבת באותו רגע שזה קרם לחות... אופסססס....תרגישי טוב...

mariana

New member
תודה חומד../images/Emo13.gif

הבעייה שסבלתי כל כך אז רציתי שזה יעבור לי כמה שיותר מהר אז אתה יודע מה קרה אז! חשבתי שזה כמו וזלין(מרגיע) אבל, טעיתי תודה ותהיו בריאים גם כן אוהבת אותכם מרין

@@

New member
החלמה מהירה../images/Emo122.gifוהרבה../images/Emo23.gif

למעלה