האחים וויזלי
New member
אני מאוהב ../images/Emo99.gif
זה לא קצת אידיוטי להגיד שאני מאוהב ואז לשים אייקון של מאוהב?
בכל אופן, אחסוך מכן את הקראשים האומללים שלי, ואגיע לאהבה האמיתי האמיתית שלי- היום, בערב ככה, באתי ללכת הביתה, היא ישבה שם בתחנה, ראיתי אותה, היא ראתה אותי אבל לא התייחסה, נכנסתי לתחנה, כי ירד קצת גשם וסידרתי את הזרוכים שלי, כאילו היא לא שם, עמדתי כאילו אני מביט לאטוובוסים שבאים, אבל בעצם חשבתי עליה- היא כל כך מושלמת
. בסוף נכנסעתי- בתיישבתי בתחנה, לידה, התקרבתי קצת קצת קצת וליטפתי אותה איזו פרווה נעימה!! ^_^ היא לא התרחקה ממנה, חתולה מוזרה, נכנסה לי בין הידיים הלכה לי על כל הרגליים, לא היה אכפת לי שהיא נעצה בי את הטפרים שלה, אפילו שאם מישהו היה עושה ליא תזה ביום יום, הייתי כועס מאוד ממש התאהבתי בה, היו לה עיניים כל כך חכמות, מתוקה ממש. נאלצתי להוריד אותה ממני כמה פעמים, כשחשדתי שהאוטובוס הגיע, אבל בילינו זמן איכות שלשמחתי היה גם זמן כמות. לצערי איזה אידיוט אחד הביא את הכלב שלו בכוונה כדי שהם יריבו, נהנה לראות את הכלב האומלל שלו מנסה לתקוף את החתולה מבעד לשמשה של התחנה, אם הבנאדם לא היה נראה מפחיד, הייתי מרים עליו צעקות
. בסוף נאלצתי להפרד ממנה, אני רוצה אחת גם! אוחחח, תמיד האחים שלי ביקשו חיות מחמד וזה מרוץ בלתי סופי לשכנע את אמא שלי להביא משהו חי הביתה, עכשיו רק אני והיא בבית, ההוצאות לא גדולות ממש, חתולה לא תלכלך, לא צריך להוציא אותה החוצה, מקבלים מחוסנת ומעוקרת מתנו לחיות לחיות או משהו כזה, ואמא שלי לא רוצה
. הזהרתי את אמא שלי שאני מתחיל להשתמש בלוחמה מלוכלכת- היא לכבוד יום המשחפה או משהו הולכת לשלושה ימי נופש באילת, אני לכבוד יום המשפחה מכניס הביתה חתולה, אמיתית אמיתית, שאפשר ללטף
אני מאמין שאמא שלי תזרוק אותה (באמת שאני לא יודע מה יש לאמא שלי נגד בעלי חיים
), אם אחותי הייתה בבית, מזמן שנינו היינו משכנעים אותה שתהיה לנו חתולה. אני חייב טיפים לשכנוע, משהו שהיה עובד עליכן. תודה ויום אהבה שמח (ותקוו לתעודה טובה בשבילי לאותו יום
)
זה לא קצת אידיוטי להגיד שאני מאוהב ואז לשים אייקון של מאוהב?