אני מאוהב

אני מאוהב ../images/Emo99.gif

זה לא קצת אידיוטי להגיד שאני מאוהב ואז לשים אייקון של מאוהב?
בכל אופן, אחסוך מכן את הקראשים האומללים שלי, ואגיע לאהבה האמיתי האמיתית שלי- היום, בערב ככה, באתי ללכת הביתה, היא ישבה שם בתחנה, ראיתי אותה, היא ראתה אותי אבל לא התייחסה, נכנסתי לתחנה, כי ירד קצת גשם וסידרתי את הזרוכים שלי, כאילו היא לא שם, עמדתי כאילו אני מביט לאטוובוסים שבאים, אבל בעצם חשבתי עליה- היא כל כך מושלמת
. בסוף נכנסעתי- בתיישבתי בתחנה, לידה, התקרבתי קצת קצת קצת וליטפתי אותה איזו פרווה נעימה!! ^_^ היא לא התרחקה ממנה, חתולה מוזרה, נכנסה לי בין הידיים הלכה לי על כל הרגליים, לא היה אכפת לי שהיא נעצה בי את הטפרים שלה, אפילו שאם מישהו היה עושה ליא תזה ביום יום, הייתי כועס מאוד ממש התאהבתי בה, היו לה עיניים כל כך חכמות, מתוקה ממש. נאלצתי להוריד אותה ממני כמה פעמים, כשחשדתי שהאוטובוס הגיע, אבל בילינו זמן איכות שלשמחתי היה גם זמן כמות. לצערי איזה אידיוט אחד הביא את הכלב שלו בכוונה כדי שהם יריבו, נהנה לראות את הכלב האומלל שלו מנסה לתקוף את החתולה מבעד לשמשה של התחנה, אם הבנאדם לא היה נראה מפחיד, הייתי מרים עליו צעקות
. בסוף נאלצתי להפרד ממנה, אני רוצה אחת גם! אוחחח, תמיד האחים שלי ביקשו חיות מחמד וזה מרוץ בלתי סופי לשכנע את אמא שלי להביא משהו חי הביתה, עכשיו רק אני והיא בבית, ההוצאות לא גדולות ממש, חתולה לא תלכלך, לא צריך להוציא אותה החוצה, מקבלים מחוסנת ומעוקרת מתנו לחיות לחיות או משהו כזה, ואמא שלי לא רוצה
. הזהרתי את אמא שלי שאני מתחיל להשתמש בלוחמה מלוכלכת- היא לכבוד יום המשחפה או משהו הולכת לשלושה ימי נופש באילת, אני לכבוד יום המשפחה מכניס הביתה חתולה, אמיתית אמיתית, שאפשר ללטף
אני מאמין שאמא שלי תזרוק אותה (באמת שאני לא יודע מה יש לאמא שלי נגד בעלי חיים
), אם אחותי הייתה בבית, מזמן שנינו היינו משכנעים אותה שתהיה לנו חתולה. אני חייב טיפים לשכנוע, משהו שהיה עובד עליכן. תודה ויום אהבה שמח (ותקוו לתעודה טובה בשבילי לאותו יום
)

../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif פורג', התגעגעתי ../images/Emo24.gif

אני הבטחתי ליהונתן משהו חי בבית החדש, למרות ההוצאות, הנזקים, והעובדה שזה רק יגדיל את המטלות שלי
ההעדפה היא לחתול, אז אני מבינה אותך, גם אימא שלי הייתה בין הבלתי משתכנעים
עד היום
בהצלחה!!

|געגע| גמני ../images/Emo13.gif

מצטער שאני לא פה, והעדות היחידה שלי היא שאני כותב את ההודעה הזו שברקע אני צריך לעשות עבודה לתנך למחר. פעם, ממזמן כשהייתי קטן (אני מסרב להכיר בעובדה שפעם הייתי יותר קטן מאמא שלי
) האחים שלי ביקשו מאמא שלי כלב ("כמה שרציתי כלב"...) היא אמרה-הבטיחה שכשהפורג'ון הקטן יגדל, יהיה כלב, כי היא מפחדת (עאלק
) הפורג'ון גדל וכלב- אין ומאז זה מאבק עיקש. אחותי הגדולה עם החתולות שלה בקמפוס אח שלי עם החתולות שלו בבית ואחותי הקטנה ואני מדי פעם בוכים לאמא שלנו (פעם הכנסנו הביתה כלבה קטנה וחמודה הביתה, שהייתה כל כך חמודה בטיפשות שלה, היא העירה אותנו בבוקר עם חתיכת סבון בפה...
), אבל היא אף פעם לא מסכימה הפשרה היא באמת חתול, כי הוא מנקה את עצמו ולא צריך לטייל איתו הרבה (או בכלל). נהייתי אובססיבי לחתולים (אני בכלל שנאתי חתולים, עם כל הפינוק שלהם, אבל בשנה וחצי האחרונות הוכרחתי לאהוב חתולים)- היום קרעתי את הרגליים שלי, הלכתי באיזורים היותר מפוחמים של העיר ומפח אחד קפצה חתולונת והסתכלה עלי בעיינים הגדולות שלה, זה מדהים כמה הבנה וחוכמה אפשר לגלות בעיניים האלה, אמרתי לעצמי משהו "אוח, היא כל כך יפה ומבינה" ואז "אוחחח... קשה להיות מתבגר"
אני אישית צחקתי ברחוב במשך כל העלילה, שעשעתי את עצמי ביום טרוף שכזה
והיום הכנסתי לאחותי הגדולה לראש שיש חתולה, זה ענין של לחץ חברתי

יסמין43

New member
אולי הדבר היחיד שישכנע את אמך

זה להסביר לה למה זה כל-כך חשוב לך. שאתה זקוק למישהו שתוכל לטפל בו ולהעניק לו חום ואהבה וכולי. אולי, אם היא תתפוס את זה כצורך נפשי עמוק שלך (ולא כסתם חשק או גחמה), אולי היא תסכים? אם כי תראה, אנשים שממש לא אוהבים בעלי חיים (ויש כאלה) באמת מתקשים לחיות איתם, אין מה לעשות. אני מתה על בעלי חיים, ובמיוחד על חתולים, אבל אני מכירה הרבה אנשים שלא יכולים לסבול את זה (במיוחד אנשים שנורא אוהבים שהבית שלהם נקי ומצוחצח). אולי גם תוכל להבטיח לה שתעזור לה לנקות את הבית וכולי, אבל את זה תעשה רק אם אתה באמת מתכונן לקיים את ההבטחה הזאת. תגיד לה שאתה מבין שזה יוסיף לה קצת טירחה, ולכן אתה מוכן להקל עליה ולקחת ממנה חלק מהעבודה.

תודה, אבל

אמא שלי לא קונה את התירוצים האלה בכזאת קלות, ואני אצחק כשאומר לה את זה. לצערי לא אוכל להבטיח לה שאנקה את הבית, כי היא יודעת מה האופי שלי, אבל אוכל להבטיח לה שמשכן החתולה (גם לה מגיע כבוד של הכנסת...) יהיה בחדר שלי, ככה שאם יישפך חול מהארגז, אני אנקה (או שלא, זה לא ממש משנה בחדר שלי). הרעיון הוא שחתולים הם נקיים ונחמדים מאוד ולכן היא לא תצטרך לנקות אחריה ולהוציא אותה וכל זה. היא אמרה לי על השערות שלהן, על הציפרניים (זה באמת תירוץ עלוב, כי אם אני הצלחתי לשרוד ציפרניים, אז אמא שכל יום מורידה לעצמה חצי אצבע מסכין מטבח בהחלט יכולה לתמודד עם שריטה קטנה) ועל מחלות. אני באמת צריך להכנס לאתר הזה של חיות המחמד ולקרוא שם על מחלות של חתולים, כי נראה לי שחוץ מניקיון היא מודאגת בעיקרממחלות וטיפול, בעיקר העלות. ועוד משהו- בקשר לאנשים שלא אוהבים בע"חים, אני מכיר ומבין את זה, אבל לאמא שלי לא תזיק איזו חתולה, כזו שתרגיע אותה, שלא תצרח (לא, היא לא צורחת עלי, זה פשוט הקול שלה, כמו כל המשפחה שלי ואני), שתלך לה בין הרגליים עם הזנב מונף (למרות שהיום אמא של חבר שלי דרכה על חתולה אחת שיש לה וכעסה ממש). בכל אופן- זה כמו בנאדם שלא בולע כדורים, או לא מוכן להיות מטופל בפרחי באך (פוליטיקלי קורקט או לא?
)- חייבים לשכנע אותו לעזות את זה, לטובתו, יש לזה תופעות לווי, אבל זה עוזר. תודה רבה
וסליחה על כל הסוגריים, זה בגלל השעה

גלאדיה

New member
להכל יש פתרונות

ציפורניים, למשל, אפשר לגזור... המון בהצלחה!
לי יש מזל - אמא שלי אוהבת חיות כמעט כמוני.

בא לי רעיון מדליק ../images/Emo62.gif

תאיים עליה, שאם לא חתול, אז תמצא לך בחורה נחמדה שתעשה לך ילד...
ככה יהיה לך במי לטפל... ויסמין אחראית לרעיון, זה מהדברים שהיא כתבה
חחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי

למעלה