אני מאוהב....

אני מאוהב....../images/Emo9.gif

לא, זה לא מה שאתם חושבים, עדיין לא..
בניגוד למה שאפשר לחשוב לפעמים, העיסוק העיקרי שלי במחשב בבית הוא מוזיקה, ולא הפורום...
אני פשוט חולה- חי- חולם - אוהב -נושם וכל מילה אחרת תהיה נכונה בכדי לתאר עד כמה המוזיקה היא חלק חשוב בחיי.. מתאר לעצמי שבבדיקת דם פשוטה ימצאו אצלי כדוריות דם מסוג דו, מי וסול, ואולי גם פה... מוזיקה אנגלית ועיברית אני שומע כל הזמן, כך שעם הזמן נפתחתי גם לשפות וסגננות שונים ומשונים.. מוזיקה הודית, תימנית (בחיי
), צרפתית, ספרדית, כורדית, חסידית, קלאסית, מרוקאית, יוונית, אלג`יראית, לא זרה לי, ולאחרונה גם תורכית.. לפני כשבוע ביקרתי את דודה שלי, היא צפתה באחד הערוצים התורכיים , בתוכנית בידור שבדיעבד הבנתי שהיא ה - "תוכנית" היום בתורכייה....למנחה שלה קוראים איברהים טטליסס.. לא ממש הייתי מרוכז בצפייה, עד אשר הוא התחיל לשיר.. לא יכולתי שלא לסובב את הראש.. לא הבנתי מהיכן העוצמה הזאת, השליטה שלו במיתרי הקול פשוט מושלמת..... לא אגזים אם אומר שהייתי מהופנט, פשוט התאהבתי..... כשהגעתי הביתה ביקשתי מחבר שלי (ככה קוראים לזה היום..
) שיוריד לי שירים שלו מקאזה...ו"הוא" הוריד לי כמה עשרות מהן.. מה אגיד לכם???...הוא פשוט מדהים !!! וירטואוז ! למזלי הרע אין לי ממש קליטה לשפות זרות (תשאלו את המורה שלי לאנגלית..
) שאם לא כן, אני מניח שהייתי דובר 10 שפות, והאחרונה שבהן היתה מן הסתם תורכית... שבת שלום..

הוא אכן זמר ענק בתורכיה...

קול מדהים ששיריו כבשו את ליבם של רבים רוב שיריו מדברים על אהבה וקושי החיים, רוב שיריו עצובים הנוגעים לכל אחד וחייו דרך אגב ראיתי תוכנית שהוא אירח בביתו בתורכיה את שלומי שבת ואת אחותו (שכחתי את שמה)

את יודעת...

אני לא ממש מקשיב למילים של שירים.. אני יכול לשמוע שיר שמורכב מבית אחד 50 פעם ולא לזכור את המילים.. שריטה, אני יודע..
אפילו את המילים של ההשיר המאוד מסובך ..לא תבואי שישי שבת - זיקני צפת אני לא זוכר בעל פה.. קל וחומר אם זה תורכית.. אבל אחרי שתיארת לי על מה הוא שר, אולי טוב שאני לא מבין..

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

ממש שיר קשה לקליטה
רק חוץ מהמוזיקה... שלא תתאהב בעוד משהו שמאפיין את התורקים
ואני חשבתי מאוהב במישהי, כבר חשבתי לעשות קופת חיסכון לחתונה

סי גל

New member
מחייכת לעצמי בהנאה גדולה

הכרתי מישהו לפני כמה זמן , ובאחד הערבים בעודנו יושבים בבית צופים בטלויזיה מן הסתם, הוא העביר לערוץ התורכי . והיה את איברהים ואני לא ממש התחברתי . לא היה לי כ"כ ברור מה הולך ... מצד אחד הגבר שישב לידי , מצד שני איברהים בערוץ התורכי . זה היה הזוי משהו . לאט לאט הפכתי להיות מכורה לתוכנית הזאת , ואפילו קניתי דיסקים שלו .. יש לו קול מדהים .

יערית

New member
ומה עם

המהרית?תנסה ללכת על זה,רייכל הלך על זה והרוויח בגדול
. תורכיים תמיד גרמו לי לבכות

מצאתי - זה יורד אבל כנראה שאני מכיר

אותו טוב פשוט לא קולט שמות דרך אגב למי שלא מכיר רצוי שיעשה הכרות עם "ניסו" זמר קווקזי מחדרה ששר בהשפעה תורכית והוא מדהים

'תה מכיר את ציקו מאופקים ??....

סתםםםםם, זה חבר שלי.. ואגב, אני לא מכיר את ניסו מחדרה, חור בהשכלה, מבטיח להשלים את החסר. חוץ מזה מה שלומך???..

למעלה