קצין וגנטלמן היחיד
New member
אני מאוהב....../images/Emo9.gif
לא, זה לא מה שאתם חושבים, עדיין לא..
בניגוד למה שאפשר לחשוב לפעמים, העיסוק העיקרי שלי במחשב בבית הוא מוזיקה, ולא הפורום...
אני פשוט חולה- חי- חולם - אוהב -נושם וכל מילה אחרת תהיה נכונה בכדי לתאר עד כמה המוזיקה היא חלק חשוב בחיי.. מתאר לעצמי שבבדיקת דם פשוטה ימצאו אצלי כדוריות דם מסוג דו, מי וסול, ואולי גם פה... מוזיקה אנגלית ועיברית אני שומע כל הזמן, כך שעם הזמן נפתחתי גם לשפות וסגננות שונים ומשונים.. מוזיקה הודית, תימנית (בחיי
), צרפתית, ספרדית, כורדית, חסידית, קלאסית, מרוקאית, יוונית, אלג`יראית, לא זרה לי, ולאחרונה גם תורכית.. לפני כשבוע ביקרתי את דודה שלי, היא צפתה באחד הערוצים התורכיים , בתוכנית בידור שבדיעבד הבנתי שהיא ה - "תוכנית" היום בתורכייה....למנחה שלה קוראים איברהים טטליסס.. לא ממש הייתי מרוכז בצפייה, עד אשר הוא התחיל לשיר.. לא יכולתי שלא לסובב את הראש.. לא הבנתי מהיכן העוצמה הזאת, השליטה שלו במיתרי הקול פשוט מושלמת..... לא אגזים אם אומר שהייתי מהופנט, פשוט התאהבתי..... כשהגעתי הביתה ביקשתי מחבר שלי (ככה קוראים לזה היום..
) שיוריד לי שירים שלו מקאזה...ו"הוא" הוריד לי כמה עשרות מהן.. מה אגיד לכם???...הוא פשוט מדהים !!! וירטואוז ! למזלי הרע אין לי ממש קליטה לשפות זרות (תשאלו את המורה שלי לאנגלית..
) שאם לא כן, אני מניח שהייתי דובר 10 שפות, והאחרונה שבהן היתה מן הסתם תורכית... שבת שלום..
לא, זה לא מה שאתם חושבים, עדיין לא..