אני מאוהבת

PoP Up GirL

New member
אני מאוהבת ../images/Emo23.gif

לירז צ'רכי, חייבת לקנות דיסק! יש לה קול מדהים, אין לי מילים

mic22

New member
שלוםםם ../images/Emo24.gif

והדיסק מדהיםם תקני אותו ותחרשי
ותציגי את עצמך
איך קוראים לך, בת כמה מאיפה.. מה השיר האהוב עלייך של לירז.. איזה אמנים את אוהבת חוץ מלירז.. ותישארי ותהניי
מיכל

Atza

New member
הלו אישה חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ברוכה הבאה! כולנו מאוהבים בדיסק ובקול של לירז המדהימה
תהני פה

RTur

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

נעים מאוד אני ארתור.. וברוכה הבאה, כולנו מאוהבים בלירז חח (אבל זיו תפס אותה ראשון.. חח) וזהו, תקני את הדיסק, זה באמת דיסק מצויין ומרגש - אז תקני ותהני מכל רגע! ותציגי את עצמך כמו שכולם אמרו..

PoP Up GirL

New member
מי אני ומה שמי ../images/Emo13.gif

היי, מה המצב? אני לירון, בת 18 ולפני גיוס. אני אוהבת לשמוע מוזיקה בזמני הפנוי וגם לא בזמן הפנוי (בדרך למקומות, ברחוב - שזה גם בדרך למקומות...עם חברות וכו'), לצייר (קומויקס וכאלה) ולשמוע רדיו (מוזיקה). אני אשמח גם לדעת מעט עליכם.
שיר אחד ששמעתי של לירז גרם לי פשוט להתאהב בה, זו היתה אהבה ממבט ראשון: השיר "אל תפסיק" - היא שרה שם פשוט מדהים, ובכלל זה שיר באמת מקסים. הרגע קניתי את הדיסק שלה, שמעתי שני שירים בדרך, וגם את השיר הראשון "עוד הצהריים" שאני חושבת ששמעתי כבר לפני. אלה הם שני השירים שלה שיצאו, אני חושבת. בדרך כלל אני לא מתחברת לדיסקים בשמיעה הראשונה, אבל לא נראה לי שזה יהיה כך גם הפעם. מקסימיום, בשמיעות הבאות אני אתחבר יותר. אין, אני פשוט מאוהבת.
אני גם אוהבת אותה בתור בן (בת) אדם. שמעתי אותה אומרת, לא זוכרת באיזו תוכנית, שהיא קוראת תהילים לפני כל הופעה. אני בטוחה שגם בגלל זה, בנוסף לכישרון, היא שרה כל כך יפה. הקול שלה פשוט צלול וטהור. עכשיו אני מתכוונת לשמוע את הדיסק כולו, איזה כייף!
נ.ב - אני אשמח לדעת איזה שירים מהדיסק אתם הכי אוהבים וכו'.

mic22

New member
../images/Emo9.gif

איך אני אוהבת להקשיב לדיסקים בפעם הראשונה.. זה כזה להרגע ופשוט להקשיב למוזיקה
אני מיכל ד"א אני עוד מעט 15 ואני גרה בקרית אונו
יש ד"א פה איפשהו שרשור הכירות.. ארתור אולי כדאי שתשים את זה למעלה במה שעובר כזה
ובעקרון אני אוהבת את כ=ל השירים בדיסק.. לבאיטיות לקח לי זמן להתחבר ולאהוב אותו אבל אני אוהבת גם אותו מאוד
השיר האהוב עליי כרגע זה "הכל יהיה בסדר".. גם בעיניים עצומות ומנוחה מדהימים
ובכלל כל השירים
ד"א, חוץ מאל תפסיק ועוד צהריים יצאו לה כסינגלים השירים: "ריסים", "מנוחה", ו"הכל יהיה בסדר"

עדן גפן

New member
היי=] אני עדן../images/Emo9.gif

בת 14 (עוד מעט=])
שרה, מנגנת, שומעת, מוזיקה זה כל חיי..
אני אוהבת את אביב גפן
והוא האחד והיחיד בשבילי
(חסר למי שמזכיר שהוא התחתן
) השחקנים האהובים עלי זה אסי דיין
, בן אפלק
וליאור אשכנזי=] אממ לירז מדהימה
אני בד"כ לא מתחברת לסגנון מוזיקה כזה:| ממש לא.. אבל לירז מיוחדת כפרעליה
ואממ.. ראיתי אותה פעם ראשונה ב"המשאית"
(סדרה שולטתת=]) אני לא חושבת שאם לירז לא הייתה קוראת תהילים לפני כל הופעה היא הייתה מצליחה בה פחות
ולא הבנתי, את בטוחה שבגלל התהילים היא שרה כ"כ יפה
אוקע.. אני הכי אוהבת מהדיסק את השיר-"נשכח מליבך"

היי../images/Emo13.gif

אני שבי בן 14.5 מירושלים אני התאהבתי בה כבר כששמעתי את "עוד צהריים" אבל "אל תפסיק" היה ממש שיא ההתאהבות! עכשיו אני הכי אוהב את "נשכח מליבך","ריסים" ו-"בעיניים עצומות" בעיקר! נשמח שתישארי!
בגיוס

RTur

New member
היי לירון ../images/Emo13.gif

טוב אז כמו שאמרתי כבר קודם, אני ארתור.. אני בן 17 (עוד מעט.. בנובמבר - בלונים בלונים חחח) אני חי ונושם מוסיקה כמעט כל הזמן - מנגן בפסנתר, קצת גיטרה וקצת תופים, שר, אני הולך לישון עם דיסקמן שמשמיע לי מוסיקה למשך כל הלילה חח ואחד התחביבים שלי זה פשוט להיכנס לטאוור רקורד'ס - לבחור אחד מהדיסקים הישראליים שיצאו של אמנים שאני לא מכיר, לשמוע אותו ואם אהבתי - לקנות אותו מיד.. ככה בעצם התאהבתי בלירז
לפני שלוש שנים בערך עברתי בצפר והחברים החדשים שלי חשפו אותי למוסיקה הישראלית, לא שלא הייתי חשוף אליה גם מקודם אבל לא שמעתי אותה הרבה.. (זה התחיל ממש כשהדיסק של הדורבנים יצא וכולנו קנינו אותו חח) ומאז אותו רגע התחלתי מאוד להתחבר ולשמוע מוסיקה ישראלית ומשם גם באה ההחלטה שאני לא צורב ישראלי! חח אז ככה, קודם כל תתחדשי על הדיסק של לירז!!! אני מבטיח לך שתהני ממנו מאוד, אפילו אם יקח לך זמן להתחבר אליו!!! בקשר לשירים האהובים - זה בא אצלי בתקופות.. כל כמה זמן אחרי שאני שומע את הדיסק הרבה יש שיר אחד שפתאום נשמע לי בולט כזה מכל השאר, וכל פעם זה שיר אחר.. זה התחיל ב"עד הסיבוב הבא" שמאוד אהבתי ובלט כזה מכל השאר כששמעתי אותו בפעמים הראשונות.. (בהופעה בבאר שבע לפני שבוע וקצת לירז העלתה אותי לבמה לשיר את השיר הזה איתה
...) בהופעה בניצנים השיר "בעיניים עצומות" מאוד בלט מכל השאר אצלי והאמת השיר הזה תקוע לי עד עכשיו ולא מסרב לצאת חח.. למרות שכרגע כבר נדמה לי שמסתמן אצלי השיר הבא שהולך להידבק לי.. זה יהיה או "נשיקות", או "ריסים" או "מנוחה".. חח וזהו, חחח (וואו איזה סיפור דפקתי פה חחח..
)

עדן גפן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"מאותגר גילית" עלאקק זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
זקן
מואעעעאעאעאעאעאאעעע

Atza

New member
הלו לירון../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

נחמד להכיר אותך
תאמיני לי שתתאהבי בדיסק משמיעה ראשונה-הוא מדהים
ברגעים אלה השירים האהובים עלי הם "בעיניים עצומות" , "נשכח מליבך" ,"הכל יהיה בסדר" ו-"מנוחה"
פשוט דיסק מדהים וממכר! בהצלחה בצבא

למעלה