אני מאוהבת ,הצילו

אני מאוהבת ,הצילו

אני מתה על בעלי משוגעת עליו,הוא החלום של כל אישה,אבל הוא רוצה גט,אין לו אף אחת והוא טוען שלא אוהב אותי,לכן לא אחזיק אותו בכוח ורצוני לסיים הכי יפה שבעולם,אנחנו בהליכי גירושין,אבל אני לא רוצה לרושש אותו,אני רוצה לקבל הבטחת הכנסה ולא מזונות האם זה אפשרי,אני יודעת שבשביל הילדים הוא תמיד יתן לי ולהם כסף כמה שנידרוש,אבל איך אפשר לקבל הבטחת הכנסה,אני לא עובדת וגם אני בלי רכב. אני יודעת שאם אקבל הבטחת הכנסה אז יהיה לי לו ולילדינו יותר כסף התוכלו לייעץ לי :-(

butut

New member
המאוהבת 1

תגידי את רוצה לתחתן איתי אני יותיר מבטוח יתנו לך הבטחת הכנסה. כי אפילו שאני קרוב לגיל 65 היום לא נתקבלתי לאף מקום עבודה אפלו לא לנסיון אני חושב לא נתקבלתי לאף מקום עבודה כי אני מוכשר מעל הדרוש או הממוצע מה זי משני אפלו הסכמתי לעבוד בזבל כאן בעירית הרצליה מקום מגוראי האחראים סרבו אמרו נקרא לך אפלו לו בדקו בחנו אותי אים יודיע אני לעסוף זבל במקום לפזר החלטתי לשנות כוון באותו זמן אימי מתה זל היתא עוזרת לי לתקיים ירשתי ממינה כפתורים עמאדתי למכור אותם כפתרים פקח של העיריה לקח אותם כפתרים דוח או קבלה לא רשם

מאוהבת

השתגעת ? למה לך להיות תלויה בביטוח לאומי, הוא הביא ילדים לעולם, הוא חייב לדאוג לכלכלתם מרצון ובאהבה, ומעבר לזה זה אמצעי קשר בלתי אמצעי עם ילדיו. את מאוהבת בו וזה נפלא , אבל תראי את טובת הילדים , לא היית רוצה שהם יהיו תלויים בביטוח לאומי, זו גישה תבוסתנית ולא נכונה איך שלא תסתכלי על זה. גם היום ממה שהוא מרוויח הוא נותן לילדים, אין סיבה שהוא לא ימשיך בזה. מקווה שלא תעשי טעות שאר-כך תצטערי עליה. בכל מקרה בהצלחה בהליך הגירושין ובחיים בכלל. שלך, ענבר

לא הבנת אותי כלל

בכל מיקרה אם אקבל מזונות זה יהיה בסכום של 3000 ש``ח וביטוח לאומי בכל מיקרה יתן לי את זה אז למה לא לנצל את ביטוח לאומי ושתישאר לו הכנסה שיוכל להתקיים בשכירות וגם לעזור לנו כלכלית ואז שני הצדדים ירוויחו

למעלה