אני מאוד מרוצה מVOD

dekel10

New member
אני מאוד מרוצה מVOD

לדוגיפון א. אני שמח שפתחת את הצגות הילדים של הקוסם , הרפתקאה בקרקס וטומי תם , אני אומר לכם שהשאלה של וידאו בספריה וידאו היא גם יקרה יותר , וגם יש מקומות שנותנים לשבוע אני חוזר לשבוע תרה חברת וידאו שנותנת לשבוע במחיר של 10 שקלים בלבד או תקח את פיק אפ כדי לראות אותה נגיד שבוע אתה צריך לשלם פרק 1 10 שקלים תרה לך סרט בדוד לשבוע שעולה 10 שקלים . ואני לא מדבר על הדברים בחינם במיוחד לילדים כמו מועדון הרקדנים ,מלך סיאם , סיסי הנסיכה . אם אתה קונה קלטת אז התחזק 4 שנים בVOD היא יוכלה להשאר יחסית הרבה זמן . 2. אני מאוד מבקש אולי בחופש הגדול לפתוח רק את הצגות ילדים בחינם 3. להוסיף את בת הים הקטנה ואם אפשר אז גם הצגות למבוגרים כמו גריז , תחת שמי פריז וכו' . אשמח מאוד וחג שמח

DIGIPOPOO

New member
תודה רבה, אני אעביר את הצעותך,

ומקווה שתמשיך להנות משירותHOT VOD.

elii1988

New member
ד'א ליאור, שאלה קטנה.../images/Emo163.gif

היום היה אצלנו טכנאי של הויאודי בגלל שהיו תקלות. עכשיו הוא החליף לי שלט וממיר...את השלט הוא החליף בגלל שהשלט שהיה לנו היה מרוסק לחתיכות בגלל שהיתי משתמש בו גם בשביל להרביץ לאח שלי הקטן איתו וגם לזרוק אותו עליו אז הוא תמיד היה מתנפץ על הקיר או הרצפה. בקיצור, יש כמה בעיות עם הממיר והשלט.. א. הוא הביא לי שלט עם כפתורים הפוכים..למשל כפתור I זה LAST ולהפך. ב. השלט, לפעמים שאני לוחץ עליו למשל, 082 אז לפעמים הוא יקלוט רק ת'2 ולא את שאר המספרים וזה מעיק. ג. יפית ד. יש בממיר מנורה כזו קטנה שכל פעם שאתה לוחץ, אור אדום נדלק, בממיר שהוא הביא לי היא לא פועלת בשום לחיצה. ה. הוא הביא לי ממיר עם מדבקה כזו של HOTVOD בצד ימין וזה פשוט מגעיל ולא אסתטי.. ו. הוא הביא לי ממיר ממש מסריח עם שריטות על חלקו העליון {לא החזית}ואני שונא את זה...{חולה ניקיון}

y a n i v 17

New member
איך הוא הביא לך שלט?

כשאני ביקשתי מהתכנאי שלט הוא אמר שאני צריך ללכת לנקודת מכירה בכך וכך ולהחליף אם הוא יחיליף לי זה יעלה לי 50 שקלים...בסוף השגתי שלט אדום מהחדשים צריך להתרגל אליו=]

elii1988

New member
בסוף הביא לי..לא יודע..בטח../images/Emo163.gif

הוא ראה את המצב של השלט שלי...אשכרה היו בו חורים..הוא לא היה סגור כמו שצריך...כאילו יצא ממלחמה...וגם לא עבד טוב, אז החליף.

elii1988

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

לפחות זה לא השלט השמיני שאת מחליפה

DIGIPOPOO

New member
איני יכול לעזור לך,

מידה וישנה תקלה פנה את שירות הלקוחות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"את השלט הוא החליף בגלל שהשלט שהיה לנו היה מרוסק לחתיכות בגלל שהיתי משתמש בו גם בשביל להרביץ לאח שלי הקטן איתו וגם לזרוק אותו עליו אז הוא תמיד היה מתנפץ על הקיר או הרצפה." הרגת אותי אליי!! חחחחחח אני נשפכתי!!! מרביץ לאחיך הקטן עם שלט?!
אני מתפקע שאני חושב על זה... ודרך אגב. לפי מה שאתה אומר נשמע כאילו יש לך כל יום טכנאי שמגיע אלייך הביתה.

elii1988

New member
בהחלט מרביץ לו עם השלט../images/Emo163.gif

ואף גרוע מכך. מקלדות, עכברים, רמקולים פלאפונים, כפות מרק, פחי אשפה וכ'ד יתקבלו בברכה. בקשר לטכנאים, הם באים אלינו כל חודשים..כלומר, אחרי חודשים יש תקלה שבלתי נסבלת אז הטכנאי הראשון לא עושה ת'עבודה טוב כך השני והשלישי ורק עד שהם ממש מגזימים הם מתקנים את הבעיה. כך גם עכשיו. שלשום היה טכנאי היום יהיה עוד אחד.

elii1988

New member
כיסא או שולחן לא..../images/Emo163.gif

אני לא רוצה להרוס גם את מה שמסביב. ודור, כן אני אומר לך בכל זאת, אל תראה WWE, אתה תיהיה מושפע מזה ותיהיה אדם אלים

למעלה