אני לקראת ייאוש

מצב
הנושא נעול.
אני לקראת ייאוש

אני לקראת ייאוש
שבוע טוב בנות אתן בוודאי מכירות אותי מפורום פוריות. אז להזכירכן אני בת 34 +ילדה בת 14 - כרגע מתחילה IVF9 על בסיס טבעי. היום החלטתי סופית שאני עוברת לתרומה במידה ולא יהיו תוצאות. FSH11.5 יש בייציות (5,6) אך לרוב איכות עוברים בינונית - רק בטיפול האחרון (שהיה לפני 4 חודשים) היה עובר ברמה הכי גבוהה - אך עדיין לא היה הריון. שונאת להגיד את המשפט הזה אך אין לי יותר כוחות לטיפולים. - הבנתי שבתרומה הדרך קצרה יותר וכנראה שאצטרך לוותר על גנטיקה. (חבל לי). הרופא שלי הוא פרופסור לברן - ולא בא לי על מסלול קייב. שאלות תספרו לי קצת על המסלול של קלדרון האם ללכת על תרומה או לנסות עוד קצת?? מה העלות הכוללת של " בני ציון" והאם זה קשור לקלדרון?? אודה לכן מקרב לב על תשובות - אני על סף ייאוש. אוהבת ורד

אין יאוש בעולם כלל...

אני לקראת ייאוש
שבוע טוב בנות אתן בוודאי מכירות אותי מפורום פוריות. אז להזכירכן אני בת 34 +ילדה בת 14 - כרגע מתחילה IVF9 על בסיס טבעי. היום החלטתי סופית שאני עוברת לתרומה במידה ולא יהיו תוצאות. FSH11.5 יש בייציות (5,6) אך לרוב איכות עוברים בינונית - רק בטיפול האחרון (שהיה לפני 4 חודשים) היה עובר ברמה הכי גבוהה - אך עדיין לא היה הריון. שונאת להגיד את המשפט הזה אך אין לי יותר כוחות לטיפולים. - הבנתי שבתרומה הדרך קצרה יותר וכנראה שאצטרך לוותר על גנטיקה. (חבל לי). הרופא שלי הוא פרופסור לברן - ולא בא לי על מסלול קייב. שאלות תספרו לי קצת על המסלול של קלדרון האם ללכת על תרומה או לנסות עוד קצת?? מה העלות הכוללת של " בני ציון" והאם זה קשור לקלדרון?? אודה לכן מקרב לב על תשובות - אני על סף ייאוש. אוהבת ורד
אין יאוש בעולם כלל...
אמר רבי נחמן. (אבל מצד שני הוא לא היה צריך לעבור טיפולי פוריות...). הי ורד חמודה. לא רוצה להגיד לך על סיכויי IVF מול תרומה. היו כמוך שהיו בטוחות שברגע שעוברות לתרומה הן מצליחות מיד ואז התייאשו אחרי נסיון ראשון כושל. זה לא הולך ככה. יש כאלה שמצליח להן מיד ויש שלוקח יותר זמן. סתם מספרת לך כדי שתקחי בחשבון גם את האפשרות שלא יצליח לך בנסיון ראשון או שני. חלילה לא מנסה לייאש אותך אלא רק לרכך את המכה הבאה (שהלוואי ולא תהיה ותהרי על הפעם הראשונה). קלדרון אכן קשור לבני ציון. זה מסלול מצויין עם אנשים חמים ואנושיים. לגבי המחיר אני לא ממש יודעת כי הבנתי מהבנות פה שהעלו אותו לא מזמן. עד עכשיו עלה 4500 דולר לארבע ביציות כאשר אם לא מצליח לך בפעם ראשונה את מקבלת עוד ארבע טריות חינם. היום, לפי מה שראיתי בפורום, המחיר הוא 4000 דולר לחמש ביציות בלבד. המחיר הזה לא כולל את הטיסות והמלון. מתפללת עבורך שהנסיון האחרון שלך ב IVF ישלול את הצורך שלך להצטרף אלינו לפורום. בכל מקרה-אנחנו כאן!

נגהנס

New member
מה הרופא(לברן) שלך אומר?

אני לקראת ייאוש
מה הרופא(לברן) שלך אומר?
האם אין בעיית זרע? האם לדעתו של רופאך,יש סיכוי להריון מביציות שלך?אם הרופא סבור שיש סיכוי(כי זו תנובה לא רעה של ביציות למחזור, וגם בינוניים יוצרים הריון) -אולי תחליטי על תקופה נוספת, מוגבלת בזמן, שאת נותנת לזה צ'אנס נוסף, ובתקופה זו עשי מחזור, ואם לא יצליח, לכי(אחרי מנוחה של חודש)על מחזור נוסף.אני חושבת שהייתי הולכת על נסיונות אינטנסיביים, תקופה שהייתי קובעת לעצמי, לפני המעבר לתרומה.בהצלחה.

לברן אומר....

מה הרופא(לברן) שלך אומר?
האם אין בעיית זרע? האם לדעתו של רופאך,יש סיכוי להריון מביציות שלך?אם הרופא סבור שיש סיכוי(כי זו תנובה לא רעה של ביציות למחזור, וגם בינוניים יוצרים הריון) -אולי תחליטי על תקופה נוספת, מוגבלת בזמן, שאת נותנת לזה צ'אנס נוסף, ובתקופה זו עשי מחזור, ואם לא יצליח, לכי(אחרי מנוחה של חודש)על מחזור נוסף.אני חושבת שהייתי הולכת על נסיונות אינטנסיביים, תקופה שהייתי קובעת לעצמי, לפני המעבר לתרומה.בהצלחה.
לברן אומר....
הגעתי ללברן אחרי 4 IVF כושלים , הוא דיבר איתי על תרומה אך ניסה בכל זאת - התנובה אצלו היתה מעודדת אך כמו שכתבתי איכות העוברים היה בינוני. עשיתי הפסקה של 10 חודשים ובמאי האחרון חזרתי ועשיתי טיפול עם פרוטוקול קצר שהניב 4 בייציות ועובר אחד מעולה!! לברן פתאום הפסיק לדבר על תרומה ואמר שאם היה עובר אחד ברמה כזאת אזי אפשר להמשיך ולנסות. מאז מאי ועד היום לא עשיתי כלום - לוקחת את הDHEA כבר קרוב לשלושה חודשים ושותה את הצמחים של אייל פוליטי 3 חודשים. היום הייתי באסותא בכדי לוודא שהזקיק המוביל מגיע ל 12 ואז אומורה להתחיל 3 אמפ' מנוגון +צטרו - לברן אומר שמה שאני צריכה זה "רק" עובר אחד טוב. נגהנס - מה הית עושה במקומי?? האמת שאת 7 הטיפולים הראשונים עשיתי אחד אחרי השני ומאז ההפסקה פשוט לא בא לי יותר. ומה גם שבעלי לא מוכן כרגע לדבר על זה אפילו. מחכה לתשובה ורד

דרך אגב הזרע ביינוני

לברן אומר....
הגעתי ללברן אחרי 4 IVF כושלים , הוא דיבר איתי על תרומה אך ניסה בכל זאת - התנובה אצלו היתה מעודדת אך כמו שכתבתי איכות העוברים היה בינוני. עשיתי הפסקה של 10 חודשים ובמאי האחרון חזרתי ועשיתי טיפול עם פרוטוקול קצר שהניב 4 בייציות ועובר אחד מעולה!! לברן פתאום הפסיק לדבר על תרומה ואמר שאם היה עובר אחד ברמה כזאת אזי אפשר להמשיך ולנסות. מאז מאי ועד היום לא עשיתי כלום - לוקחת את הDHEA כבר קרוב לשלושה חודשים ושותה את הצמחים של אייל פוליטי 3 חודשים. היום הייתי באסותא בכדי לוודא שהזקיק המוביל מגיע ל 12 ואז אומורה להתחיל 3 אמפ' מנוגון +צטרו - לברן אומר שמה שאני צריכה זה "רק" עובר אחד טוב. נגהנס - מה הית עושה במקומי?? האמת שאת 7 הטיפולים הראשונים עשיתי אחד אחרי השני ומאז ההפסקה פשוט לא בא לי יותר. ומה גם שבעלי לא מוכן כרגע לדבר על זה אפילו. מחכה לתשובה ורד
דרך אגב הזרע ביינוני

נגהנס

New member
הייתי במקומך ממש נלחמת על ילד

לברן אומר....
מביצית שלי, ועושה זאת אינטנסיבית, כי מאגר הביציות בגופנו- מוגבל, ואיכותן יורדת עם הגיל.לא הייתי עושה הפסקות ארוכות כל כך.את הזמן שתאבדי עכשיו לא תוכלי להחזיר.באשר לבעל-בטוחה שאת מכירה דרכים לליבו.מה הוא מעדיף תרומת ביציות וגידול ילד גנטי מאישה אחרת?ואולי תפני גם לנקודת חולשה נוספת, לכיס: כל מחזור תרומה בחו"ל, כולל ההוצאות הנלוות בארץ ובחו"ל יכול להגיע בשקט ל-6000$.האם זה עדיף?אי אפשר לגזול ממך האופציה לילד נוסף.כן, השתמשי בהמלצת הרופא המטפל, שיש לכם אמון בו.ואם זו תגובתו-פשוט הורידי ממנו נטל פיסי ונפשי.אל תספרי כל יום ותדברי כל יום על הנושא, וגם לא כל 3 ימים...אלא כשיהיה צורך בזרע.העצה שאני יכולה לתת מנסיוני לגבי תרומה, שאם את לא מצליחה חס וחלילה מביציות שלך עוד 3 שנים למשל (זה תלוי בך, כמובן, כמה את קוצבת לעצמך), בתנאי שלא ישתנה שום נתוןאצלך ושלא תעשי הפסקות ממושכות-אז לכי על תרומה.אך זו דעתי בלבד.כי אני חושבת שיש עדיפות לילד גנטי, אלא אם חס וחליה יש בעיה גנטית שיש לעקוף.במיוחד שאת לא שוברת את הראש בקיר, את לא בגיל 45 וה-fsh סביר, ומאפשר הריוןולידה.לגבי "צמחי פוליטי", האם ספרת ללב רן?.קראתי לאחרונה בפורום פריון, דומני, שלברן הורה על הפסקת ה"צמחים"(לאו דווקא של פוליטי, ואז הגיע ההריון המיוחל.בהצלחה רבה.

נגהנס

מביצית שלי, ועושה זאת אינטנסיבית, כי מאגר הביציות בגופנו- מוגבל, ואיכותן יורדת עם הגיל.לא הייתי עושה הפסקות ארוכות כל כך.את הזמן שתאבדי עכשיו לא תוכלי להחזיר.באשר לבעל-בטוחה שאת מכירה דרכים לליבו.מה הוא מעדיף תרומת ביציות וגידול ילד גנטי מאישה אחרת?ואולי תפני גם לנקודת חולשה נוספת, לכיס: כל מחזור תרומה בחו"ל, כולל ההוצאות הנלוות בארץ ובחו"ל יכול להגיע בשקט ל-6000$.האם זה עדיף?אי אפשר לגזול ממך האופציה לילד נוסף.כן, השתמשי בהמלצת הרופא המטפל, שיש לכם אמון בו.ואם זו תגובתו-פשוט הורידי ממנו נטל פיסי ונפשי.אל תספרי כל יום ותדברי כל יום על הנושא, וגם לא כל 3 ימים...אלא כשיהיה צורך בזרע.העצה שאני יכולה לתת מנסיוני לגבי תרומה, שאם את לא מצליחה חס וחלילה מביציות שלך עוד 3 שנים למשל (זה תלוי בך, כמובן, כמה את קוצבת לעצמך), בתנאי שלא ישתנה שום נתוןאצלך ושלא תעשי הפסקות ממושכות-אז לכי על תרומה.אך זו דעתי בלבד.כי אני חושבת שיש עדיפות לילד גנטי, אלא אם חס וחליה יש בעיה גנטית שיש לעקוף.במיוחד שאת לא שוברת את הראש בקיר, את לא בגיל 45 וה-fsh סביר, ומאפשר הריוןולידה.לגבי "צמחי פוליטי", האם ספרת ללב רן?.קראתי לאחרונה בפורום פריון, דומני, שלברן הורה על הפסקת ה"צמחים"(לאו דווקא של פוליטי, ואז הגיע ההריון המיוחל.בהצלחה רבה.
נגהנס
כנראה שלא הבנת אותי נכון - בעלי לא מוכן שנלך לתרומה - אלא להמשיך לנסות - הבעיה היא שאני מנסה ולא הוא. ובקשר לצמחים של אייל - אין לי עדיין מושג אם הצמחים שיפרו או פגעו בביציות מכיוון שעוד לא עשיתי טיפול (עכשיו נדע) - שתביני - אני האדם הכי אופטימי בעולם - אך הטיפולים קשים לי פתאום - וכנראה מחפשת קיצורי דרך. (אני יודעת שלא בהכרך מצליחים בטיפול ראשון ולא בשני בתרומה אך אחוזי ההצלחה הרבה יותר גבוהים ומן הסתם הדרך קצרה יותר) - שתביני שלפני שנתיים הרופא הקודם כבר התחיל לדבר איתי על תרומה (שהFSH שלי עמד על 8) - חלק מהבנות אולי אפילו זוכרות אותי. אני מודה לך מקרב לב על תשומת הלב והתגובה הכל כך ישרה והוגנת שלך ואין ספק שאני אקח אותה לתשומת ליבי. אשמח לעוד מידע בשורות טובות לכולכן - אתן נשים חזקות ומדהימות ורד

סביון1

New member
תגובה

לברן אומר....
תגובה
הי ורד, כמה דברים לי אלייך. קודם כל באופן כללי מצבך לא נראה לי כזה חד משמעי שברור שאת צריכה תרומה. אבל כמובן ההחלטה הסופית היא שלך וברור שבלי כוחות נפש אי אפשר לעבור טיפולים. שנית, מנסיון אני יכולה לספר שטיפולים במחזור טבעי הרבה יותר קל לשאת מאשר טיפולים עם הורמונים. לפחות אצלי זה היה כך. כמעט ולא מרגישים את הטיפול ויתכן שיהיה לך יותר קל לנסות כמה חודשים במחזור טבעי. אני מאמינה גם שזה משפיע לטובה על איכות הביציות. שלישית בקשר לצמחים של איל פוליטי. יש מישהי שסיפרה לא מזמן בפורום פוריות על כך שהצמחים הסינים ככל הנראה דפקו לה את הביציות. אני במקרה מכירה את הבחורה ואת הסיפור וחושבת שאסור בכלל לזלזל באפשרות הזאת. הרופא שגילה את הבעיה שלה, אגב, הוא דר' לברן. אני מצרפת לך קישור להודעה שלה וממליצה לך מאד לקרוא עיון ולהתיעץ עם דר' לברן. בהצלחה בהמשך, סביון

ורד יקרה ../images/Emo24.gif

אני לקראת ייאוש
ורד יקרה

אנחנו כבר מכרות ותיקות. גם אני ב-IVF 8 ואם הפעם לא יצליח אני אלך כנראה לתרומה. אם הייתי במצבך (10 שנים צעירה יותר) הייתי ממשיכה לנסות. הFSH שלך לא מרקיע שחקים ויש ביציות ויש הפריות אז אני לא הייתי מוותרת . (אבל שוב, זו דעתי בלבד) לצערי אני עם FSH נמוך מעט משלך , כמעט בלי ביציות , עם 2 הריונות שנכשלו כנראה שאצלי גיל הביציות הוא המכשול העיקרי, גם לדעת הרופאים. מקוה שלא תתיאשי ושלא תרימי ידיים ומחזיקה אצבעות לטיפול אחרון ומנצח !!

הי לאופטימית

ורד יקרה

אנחנו כבר מכרות ותיקות. גם אני ב-IVF 8 ואם הפעם לא יצליח אני אלך כנראה לתרומה. אם הייתי במצבך (10 שנים צעירה יותר) הייתי ממשיכה לנסות. הFSH שלך לא מרקיע שחקים ויש ביציות ויש הפריות אז אני לא הייתי מוותרת . (אבל שוב, זו דעתי בלבד) לצערי אני עם FSH נמוך מעט משלך , כמעט בלי ביציות , עם 2 הריונות שנכשלו כנראה שאצלי גיל הביציות הוא המכשול העיקרי, גם לדעת הרופאים. מקוה שלא תתיאשי ושלא תרימי ידיים ומחזיקה אצבעות לטיפול אחרון ומנצח !!
הי לאופטימית
מה שלומך? את עוברת לתרומה?? אני שמחה שהגעת להחלטה הנכונה לאחר טיפולים רבים , בכל אופן אני מקווה מאוד מאוד שתצליחי בטיפול הנוכחי - הגוף שלך הוכיח את יכולת הקליטה שלו - זה כבר מועדד. הודיעו לי לפני שעה להתחיל צטרו' + 3 אמפ' מנוגון ויש לי כרגע 2 זקיקים קטנים (ללא שום הורמונים) ולברן מקווה שהם יתפתחו יפה. החלטתי שאני נותנת לעצמי עוד 3 טיפולים (כולל זה) ואם לא, אני עוברת לתרומה. באיזה שלב את? אוהבת ורד

היי ורד

הי לאופטימית
מה שלומך? את עוברת לתרומה?? אני שמחה שהגעת להחלטה הנכונה לאחר טיפולים רבים , בכל אופן אני מקווה מאוד מאוד שתצליחי בטיפול הנוכחי - הגוף שלך הוכיח את יכולת הקליטה שלו - זה כבר מועדד. הודיעו לי לפני שעה להתחיל צטרו' + 3 אמפ' מנוגון ויש לי כרגע 2 זקיקים קטנים (ללא שום הורמונים) ולברן מקווה שהם יתפתחו יפה. החלטתי שאני נותנת לעצמי עוד 3 טיפולים (כולל זה) ואם לא, אני עוברת לתרומה. באיזה שלב את? אוהבת ורד
היי ורד
הפרוטוקול שאת עושה הוא מצויין אם בפרוטוקול רגיל לא מוציאים יותר, אז עדיף כך, כמה שפחות הורמונים. מקוה שיוכיח את עצמו
. אני עכשיו בשלב הדיכוי בפרוטוקול ארוך , אחרי שניסיתי את שלך בפעם שעברה ובייצתי לצערי אחרי 8 ימים אז אנחנו לא לוקחים שוב סיכון. אני שמחה לשמוע שהקצבת לעצמך עוד טיפולים וגם הצבת גבול. מקוה שנשמע בשורות טובות בקרוב

שלחתי לך מסר

אני לקראת ייאוש
שלחתי לך מסר

ayoosh

New member
ברוכה הבאה גם אלינו..../images/Emo140.gif

אני לקראת ייאוש
ברוכה הבאה גם אלינו..

אני בהחלט בהחט בעד חוות דעת שניה- במצב שהוא לא חד משמעי (למשל המצב אצלי). כפי שכבר ענו לך לפני- ה- FSH שלך הוא לא "מובהק" במשמעות של צורך בתרומה. יש תגובה שחלתית ובעיקר יש התשה מכל הטיפולים. אולי שווה לשקול שינוי במקום הטיפול- בגדר "משנה מקום משנה מזל" או יותר נכון- כדי להכניס קצת אנרגיות חדשות למצב שבו את נמצאת. גם אם בסוף תגיעי לתרומה, אני חושבת שכדאי להגיע לזה שלמים, גם את ווגם בעלך- כל אחד בנפרד וכזוג.

מצב
הנושא נעול.
למעלה