אני לפחות מנסה....

העצלנית

New member
אני לפחות מנסה....

כן חזרתי ללמוד אנגלית אז אני יושבת בכיתה ומבינה את הרוב ויודעת מה אומרים אבל לא יכולה להוציא משפט באנגלית מהפה שלא לדבר על קריאה. אז יש לי מורה מקסימה וכיתה מצומצמת מאוד והמון רצון לעזור לי שאני אצליח שאולי עוד יש לי תקווה לתעודת בגרות מלאה. אולי. כמו כן אני שונאת לשון ממש שונאת פתחו לנו כיתה מיוחדת כי בעליי ליקויים אלה או אחרים בנושא הזה לא חסרים לנו ,כנראה שלבית ספר יש נטייה למשוך אותם. ומתמטיקה זה גם מעצבן ונורא מעצבן ואני לא כל כך מבינה את המורה ועד שאני קולטת טריגונומטריה ברמה הבסיסית אני שוכחת משפט פיתגורס ועד בשיעור למחרת אני כבר לא זוכרת כלום. אבל אני מנסה אין מה לעשות חייבים סוף שבוע נעים לכולם דפנה

אשלונית

New member
את ממש מזכירה לי את עצמי

בימים אלו ממש! רק שאני לומדת בכיתות רגילות, רק השנה פתחו בבית ספר שלי כיתות מיוחדות לליקוי למידה (מבר משהו אני חושבת שקוראים לזה!). והנה תראי אותי- 4 במתמטיקה, ו -5 באנגלית!. אנגלית זו השפה שלי, אז זה לא חוכמה! ואת תראי, קצת כמה שעות של טלויזיה אמריקאית, ללא קריאת ספרים, וקצת ציטוטים באנגלית, אפילו עם שגיאות כתיב אל תשימי ותראי שתוכלי לשרוד יפה מאוד, ולקבל תעודת בגרות מלאה. רק לידע כללי - אני בי´ב, ותאמיני לי, אם אני הצלחתי לשרוד עד היום!, כל אחד יכול!!! שיהייה לך המון בהצלחה!!!!! ואם את צריכה עזרה - אני פה. אשלי.

אשלי ועצלנית החמודות! ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

כל הכבוד לכן! אני יודעת כמה קשה, ואני גאה בשתיכן!! תמשיכו ככה - אתם בקרוב רואות את הסוף!! ואז נעשה לכם חגיגה וירטואלית בפורום ונפריח לכם בלונים!

העצלנית

New member
כל הכבוד

אצלנו אין כיתה מיוחדת למרות שרוב המאובחנים מרוכזים בכיתת לימוד אחת מתוך שלוש, אנחנו מקבלים את העזרה שאנחנו אמורים לקבל ואפילו יותר משקיעים בנו המון מאמצים ומשאבים. טלוויזיה אני כמעט לא רואה בכלל כי אין לי בפנמיה שזה עוד דבר שמסיט ממך את הדרך הלימודית לפעמים. כי מי יעדיף לשבת ולחרוש מאשר לשבת ולהיות ע חברים או לטייל?! אני קודם כל מקווה לעבור את הבחינות בגרות של השנה ואחרי זה י"א וי"ב יחכו ותקוותי גם שבאותו בית ספר. עכשיו עיקר האנרגיה שלי תלך על להגיד עבודות לסדנאות בזמן ותיקי סדנא מלאים ולא להוציא 40 עוד פעם בסדנא הראשונה שנה שעברה. ממש לא בא לי. תודה והמון בהצלחה תמיד דפנה

למעלה