אני לחוצה...

infatuation

New member
אני לחוצה...

בשלושת החודשים האחרונים התחלתי לקבל את המחזור מאוד מסודר, ממש בדיוק בתראיך, כל 8-9 לחודש. אבל משום מה החודש הזה הוא עוד לא הגיע.. ואני לא יודעת למה. אני לא חושבת שזה יכול להיות הריון חס וחלילה כי לא עשינו שום דבר שיגרום לזה... אני חושבת.. אני נורא דואגת ולחוצה!

חתולבל

New member
קודם כל להרגע! לנשום עמוק!

infatuation יקרה, את אומרת שלא עשית שום דבר שעלול לגרום להריון, אז אין שום סיבה להלחץ! קורה שלפעמים המחזור מאחר בכמה ימים, גם אם בדרך כלל הוא סדיר למדי. יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע עליו , כמו למשל מצבי רוח. אז להלחיץ את עצמך יותר לא יעזור. ומדובר על יומיים בסך הכל! תני לו עוד כמה ימים... אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
ועוד דבר, את כותבת "בשלושת החודשים האחרונים..." מה היה קודם?

infatuation

New member
~נשימה עמוקה~../images/Emo9.gif

טוב.. אז כבר כתבתי על זה בהתחלה כשהגעתי לפורום, אז אני אכתוב בקצרה שלפני זה הייתי מקבלת כל חודש וחצי חודשיים.. אולי לפעמים יותר, אבל סביר להניח שזה היה בגלל שהיו לי בעיות.. עם אוכל. מה שעכשיו אין לי, אני אוכלת כמו חזיר, ואיכשהו אני לא משמינה (לא שאני מתלוננת אבל בעקרון אני עוד צריכה לעלות עוד קילו מינימום.. אבל זה הולך לאט לאט). והשינוי היחיד במצב רוח הוא שיותר טוב לי עכשיו, מן הסתם. אז.. טוב אני מקווה שהוא יגיע בקרוב... כי בינתיים אין כלום. נ.ב. אני מתחילה עכשיו את הפרוייקט גמר שלי באמנות, בקרוב אני אספר לכם עליו ואולי אני גם יצליח איכשהו לעלות אותו על המחשב ויראה לכם..

חתולבל

New member
טוב, אז קודם כל התנצלותי על זה שאני

לא מכירה את הסיפור שלך מתחילתו - הייתי בחו"ל כשהצטרפת אלינו. לפי מה שאת מספרת נשמע לי מאוד הגיוני שעוד יהיו בעיות ואיחורים ואי דיוקים - גם אם בחודשים האחרונים הכל תקתק כמו שעון נראה לי שלגוף בכל זאת לוקח זמן להסתגל... ובלי קשר הצלחת לסקרן אותי - אם תצליחי להעלות את הפרוייקט שלך על המחשב אני אשמח להציץ! בהצלחה ובתאבון

למעלה