אני לחוצה

Deosette

New member
אני לחוצה

היי בימים אלו אני משווקת את הקרנת הבכורה של סרט הגמר שלי, שעליו עבדתי כמעט 3 שנים. ההקרנה רק ב14 לינואר אבל אני כבר מתרגשת ולחוצה. אני עובדת נון סטופ מול המחשב 10 שעות ביום, ועדיין מרגישה שזה לא מספיק. חייבת להשיג כמה שיותר קהל.... ומה אם לא יאהבו? אני כבר בקושי אוכלת, אני אחוזת תזזית כל הזמן. אני לא יכולה לישון בשלווה כי המחשבות טורדות אותי כל הזמן (מי יבוא, ומי לא יבוא? ומה אם משהו ישתבש עם הסרט וכן הלאה). זה הדבר הכי חשוב שקורה בחיי בעשר שנים האחרונות. בעצם אם חושבים על זה... ב25 שנה האחרונות! בחלומות שלי מופיעים תרחישים רבים למשהו שיקרה רק בעוד 3 שבועות! איך אני אעבור את הימים האלךו בשלום? מצד אחד אני מאושרת עד הגג ומצד שני טרודה כל הזמן בחששות ובדאגות שהכל יהיה פיקס. רגישה לכל פיסת ביקורת. אני מרגישה כאילו שאני מתחתנת (מעניין אם בחתונה שלי זה יהיה גרוע יותר או פחות). שומדבר חיים לא מעניין אותי חוצמזה (מזל שאני לא עובדת כרגע, כך אני יכולה באמת להתעסק עם זה). הייתי בעבר בביופידבק ואני מכירה תרגילי נשימה כדי להתגבר על חרדות אבל זה לא המקרה הרגיל כי כאן מדובר באירוע טוב ומרגש שיכול להגמר טוב או רע. אבל אני חיבת לאכול, הבטן מכאיבה לי כל הזמן וגם לא יזיק לי לישון רגוע ופשוט להרגע.... אשמח להצעות כיצד לעבור את ה3 שבועות האלו, קל וחומר את היום הגורלי - בשלום מבלי להתחרפן. תודה, אנה נ.ב אנצל את ההודעה לומר שאתם גם מוזמנים!

0 אור 0

New member
תשובה עם הנחות מסויימות

אני מניחה שעכשיו נגמרה כבר העבודה על הסרט והבחינות, ובעצם מה שנשאר זה לחכות להקרנה? הנחה שניה היא שכבר פנית לידידים, חברים ללימודים , משפחה ומכרים הזמנת אותם לבוא להקרנה ולהזמין אחרים? בהנחות אלו, מה שאני מציעה לך זה פשוט להרפות - אם אפשר לקחת חופשה על חלק משמעותי מהזמן לטיול במקום רחוק מהבית, אם אי אפשר חופשה - או בשאר הזמן - לעסוק בדברים אחרים שממתינים לך כבר כמה שנים, לסדר מחדש את הבית/חדר, לטייל, לעשות שופינג, לקרוא ספר טוב, ולזכור שמה שלא יהיה, כמו בחתונה, יהיה קהל אוהב ומפרגן שיבוא לראות את הסרט הטוב שעשית ולשמוח אתך על סיום לימודייך - ותבואי לשמוח אתם ולהתגאות ביצירה.

יש בהומאופתיה מענה

לסוג הזה של לחצים-לפני בחינה, לפני ארוע וכד'. כמו תמיד-נדרשת התאמה מדויקת. התאמה כזאת תשרת אותך גם באירועים עתידיים שמקצועך יזמן לך בשפע. אז לא כדאי לחכות. אפשר להתיחס לבעיה כבר עם האירוע הראשון. כל טוב ובהצלחה (נשמח לשמוע איך היה אחרי הארוע) עירית

freearth10

New member
השם נשמע טוב!

המון בהצלחה! ממליצה על טיפול בתמציות באך או קריסטלים.
מאיה

חסר לך קהל?

מה הבעיה, ספרי לי קצת על הסרט, סגנון, רקע, למי הוא מתאים, איזה סוג של קהל היית רוצה ואני כבר שולח אותו לרשימת התפוצה שלי שמונה כמה מאות (לא צוחק) חברים וההקרנה מסודרת. בנוסף ורק אם תרצי אוכל להמליץ לך על מוצר בעל טעם מצויין, שתוכלי לשאת איתך לכל מקום שיכול לעזור לך להוריד את רמות המתח שאת נמצאת בהם ולהרגיש כמעט כמו חדשה והכי חשוב, תמשיכי להיות מאושרת עד הגג, הרי עשית סרט וזה לא דבר של מה בכך מה יחשבו האחרים על הסרט תדעי רק בעוד 3 שבועות, בינתיים תחשבי על: מה את חושבת על הסרט בהצלחה

מנור9

New member
תקופה חשובה בחיים

שהיא שיאו של תאריך מתמשך ומלא משמעות. עצה אפקטיבית ומעשית לבצוע. קחי לך כל כמה שעות, לפחות בבוקר אחרי ההשכמה ובערב לפני השינה ורצוי במהלך היום אם מתאפשר - כמה דקות, שבי עם עצמך, עצמי עיניים ונסי להרגיע את מחשבותיך תני למוחך להירגע. אני מאחל לך הצלחה אבל אם זה מלווה בסחרור ואיבוד שליטה עצמית, אז לא עשינו כלום. בהצלחה

Deosette

New member
תודה רבה לכולם

אהבתי את התשובות שלכם. נראה לי שאקח את התרופה ההומיאופתית שעשו לי בזמנו לטיפול בחרדות. ובכל זאת כדאי שאפסיק כל כך להתנגד לתרגילי הנשימה אבל קשה להבריח את המחשבות. לגבי הפרטים על הסרט והתפוצה, ניתן למצוא בכתבה זו תודה רבה ותבואו בכל זאת!:)

למעלה