אני לחוץ !

JUVENTINI

New member
אני לחוץ !

כל השבוע לא הייתי בבי``ס ... הסיבה לא ממש חשובה ... היום בשעה 9 בבוקר אני לבד בבית יושן .. פתאום מצלצל הטלפון ! הרמתי את הטלפון בתקווה שזה לא אבא שלי .. זה היה חבר מהכיתה .. הוא אומר לי ``מה קורה איתך ? יא מאעפן ! דיי להבריז !`` ואני בקול של מישהו יושן .. אומר לו ``הכל בסדר הכל בסדר ..`` הוא אומר לי ``המורה ביקשה שתבוא מהר לבי``ס .. יש צילומים לספר מחזור`` אמרתי לו ``עזוב עזוב .. הכל בסדר .. תגיד להם שאני לא מרגיש טוב`` וניתקתי ... כל מה שאמרתי נשמע גרוע .. אולי בגלל שישנתי .. בכל מקרה .. המורה שלי שאלה אותו ``נו הוא מגיע ?`` והגאון ענה לה ``לא ... והוא נשמע גרוע !!!`` אח``כ הוא אמר לי גם שהוא חשב שמישהו נפטר במשפחה שלי ... טוב .. בגלל שחבר שלי חכם ! המורה אמרה ``טוב ... אני אתקשר אליו בערב כבר לראות מה קורה איתו ...`` אז הוא יתקשר להכין אותי נפשית לטלפון .. :) אבל עכשיו אם אבא שלי עונה אז אני מתתתתתתתתת !!!!! תנו לי תירוצים ! ומהר ! היא אמורה להתקשר כל רגע ...

Levinzone

New member
חחחח

אל תבריז:) סתם אין מה לעשות פשוט תענה לכל הטלפונים או שתהיה מחובר ותתפוס את הקו כל היום.... ואם היא מבקשת את אבא תגיד לה שהוא לא בבית!

LI$A

New member
אף אחד לא יתפוס אותך...

אם תחכה ליד הטלפון כל היום. ומשהו יותר גאוני: תתקשר אליה בעצמך, תתרץ לה שהיית חולה ואם היא תגיד לך תנחומיי או משהו תשחק אותה כאילו מה?????????? מי מת?....... שיהיה לך בהצלחה זה קורה לי כל הזמן ושים זין על אבא שלך יהרוג אותך הוא בטוח לא

למעלה