אני לומבין משהו!

אני לומבין משהו!

למישהו קרה שפתאום לסים שלו הוחלף הפרצוף בתמונה? חחח טוב שצירפתי פרינט סקרין אחרת לא הייתי יכול להסביר את עצמי!! אל תשאלו אותי אם יש לי דיסקים צרובים כי אני אהיה אלים!!
זה פתאום קרה! וזה קרה לי עם סים אחר אבל עם הסים האחר זה הסתדר כי פירמטתי את המחשב באופן כללי והתקנתי שוב הכל.. למה זה מראה לי תמונה אחרת שלו?? איזה באג מעצבןןן!

elcool

New member
לא רק שהתהפך...

גם עשו את הבלונדה שחורה.. ומה זה התמונה שם? קוף עם משקפיים? איש עם מחלת עור? מה זה!?!

אני לא יודעעעע!!!!!!!

אפילו חיפשתי בתיקיית סקינים בשביל לראות אם יש קיים דבר כזה ואיןן! ושמתם לב שהרקע שלו אדום????? למה?? וגם! חיפשתי את המכוערת ההיא עם הפרצוף ההפוך וגם היא לא קיימת! אז אני לומבין! מאיפה זה לוקח את זה? או שבאמת יש סימס בגלקסיה כמו שהמצאתי חחח

סימסית

New member
האיש שלך בטח חולה או

שקרה לו משהו ששינה אותו,אולי הוא התבגר,(חברה שלי אמרה לי שאם משחקים חריש על אותה משפחה אנשים גדלים)והאיש שלך כנראטה הזדקן,אם הרקע אדום יכול ליהיות שזה רומז למשהו,אולי הוא באמת חולה במחלה קשה ועומד למות.

de d e

New member
גם לי התחלף... ל...

ריצפה הייתה לי תמ ונה כזאת של ריצפה.. אחת... וכזה (זה היה בן) אז כשהוא יצא עם משהי לדייט אז היא כזה חשבה עליו והיה שם תמונה של ריצפה... חייחי

LOLLL זאת התשובה הכי דבילית

ששמעתי היום! חחחחחח סתםםם נו אל תיעלבי! אבל את צריכה לדעת ילדה קטנטנה מתוקה וחמודה, שהסימים לא יכולים להתבגר ולא להזדקן! הם יכולים אולי לחלות בגלל האוגר.. זה פשוט באג במשחק! כבר שאלתי את EA והם עונים תוך 24 שעות... אז נחכה! וכשהם יענו לי אני אספר לכם מה הם כתבו ו איך לסדר את התקלה המעצבנת!!!

adva g

New member
קרא לי אותו דבר

רק שאצלי אי אפשר היה להיכנס לבתים ה"נגועים" וגם לא לשגר את האנשים ש"נדבקו במחלה" דרך בתים אחרים. אחרי כמה זמן (בערך שבוע) זה עבר.

אתם קולטים!!!

EA ענו לי תשובה שמההתחלה ידעתי שהיא לא תעזור וצדקתי! עדכנתי דרייבר לGE FORCE, התקנתי דיירקט איקס 9 החדש, בדקתי את כל ההגדרות מערכת שהם אמרו לי ואפילו!! ולא האמנתי שאני עושה את זה אבל חשבתי שזה באמת יפתור את הבעיה, הסרתי את המשחק והתקנתי שוב במשך מעל שעה את כל ה6 חבילות!! וזה לא עזררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים?? אני לומאמין!!
אפילו כתבתי להם עליכם! שגם לעוד אנשים יש בעיה עם זה! למה הם לומבינים שזה באג ושזה לא קשור לדרישות מערכת! הם לא יכולים אפילו להגיד לי שזה קשור לסקין של הסימים בגלל שאני משחק באותם הסימים כבר 3 שנים! מאז שהמשחק יצא! וכל התקנה שימרתי את היוזר דאתה.. מה עושים!!! אפילו EA לא מסוגלים לפתור את זה! בעעעעעעעעעעעעעעע טוב הבטחתי לכם שאני יעדכן אתכם

סימסית

New member
איזה מגעילים.../images/Emo118.gif

נו טוב למה ציפיתה,הם אמריקאים...(או במילים אחרות דפוקים בראש!)

סימסית

New member
../images/Emo118.gifנ.ב-נילס כנס מהר.

איך הצלחתה לשאול אותם? תראה לי את האתר,אני כבר ינסה לטפל בזה בדרכים שלי. אבל מהר!!! מקסיסית

tiptip4u

New member
ס-ב-ל-נ-ו-ת הפתרון פה

כמו שאמרה אחותי אדווה, זה עובר, זה קרה לנו כבר, התעצבנתי (דווקא הבנות שלי?!) כבר, אבל הכל עבר... אחרי כמה כניסות למשחק, הבאג עובר, זה כמו כל באג אז לא לדואג...

סימסית

New member
וכמו שאמרה אחותי סימסית,הם לא../images/Emo118.gif

יכולים להרשות לעצמם לזלזל בנו,זה ממש מגעיל מצידם! מקסיסית

למעלה