אני לוזר???

July 27

New member
אני לוזר???

לא יודע אם שמתם לב או שעוד לא אז אני יאיר את עיניכם בכל מקרה לתופעה של השנה וקצת האחרונות,הלוזיריות הלתי נסבלת של JBL!. כזכור JBL היה אלוף 9 חודשים וקצת עד שהפסיד את התואר לסינה,אחרי הפסד התואר הוא עוד ניסה להחזיר אותו ונכשל מול סינה. אחר כך סינה עזב וJBL ניצח בקרב של כמה אנשים על התואר אבל מה?!?!? לא זכה וזה למה? כי באטיסטה בא לסמאק,התעללות בדמות JBL. אחר כך JBL הפסיד בפיוד מול באטיסטה על התואר ושוב יצא מופסד כמו מול סינה. אחר כך הוא הפסיד בפיוד קצר יחסית עם לאשלי ולמרות שהנחיל לו הפסד ראשון בקריירה הוא הפסיד לו בסוך את אליפות ארה"ב. אחרי לאשלי הוא שבר את כל השיאים כששוב הפסיד בפיוד והפעם לא מול סוס כמו באטיסטה,לאשלי וסינה אלא מול ריי מיסטריו שאשכרה הביא לעזיבה של JBL את סמאק שזה שיא השפלה! בתוכנית של שישי שעבר הוא שבר כאמור את כל השיאים עם הפסד תואר ארה"ב ללאשלי בתחילת התוכנית ולריי בסוף התוכנית מה שהביא לקינוח להדחתו מסמאק! מול ריי! לא ייאמן..כמה לוזר עשו אותו. הפסד ב-4 פיודים רצופים,הפסד אליפות ארה"ב ופיטורים(לפחות סטורליינית) מסמאק.. אני באופן אישי אוהב את JBL והדמות שלו מצליחה להצחיק אותי כל פעם מחדש, ולכן נורא מרגיז אותי שהוא ניהיה הלוזר הכי ענק בסמאק בשנה וקצת האחרונות מאז ראסלמניה 2005 והחיוך השחצני והנאומים הקורעים במקרופון יחסרו לי מאוד מעכשיו, מה דעתכם על העניין? ביזיון או שבסדר מבחינתכם? ותסתכלו על זה מקצועית לא רק מתוך אהב לJBL או שנאה אליו. נ.ב: כמה התמונה ששמתי סמלית מבחינתי,JBL האהוב מחסל את ריי המתאבק השנוא עליי בכל WWE :)

חשבת ל...

להתחרות בתוכנית השגריר? אתה נואם טוב.ועכשיו ברצינות אתה קורא לו לוזר כאילו הוא אחראי לתוצאות הקרב שלו אני יודע ואתה יודע שבחפץ חשוד אסור לגעת וגם שאם זה היה קרב אמיתי בראדשו היה מביס את ריי הקטן.

Latino Heat1

New member
אפשר לדעת למה אתה שונא את ריי?

לדעתי הוא אחד ממתאבקי ההיי-פליי הטובים ב-WWE (אם לא הטוב שבהם), והזכייה שלו באליפות פשוט הרסה אותו, אך כמתאבק הוא באמת טוב (לדעתי כמובן).

אבל JBL פורש

אז ייתכן שבדרך החוצה הוא עושה כמה ג'ובים כדי לקדם אחרים.

Cutting Edge

New member
אני לא כ"כ חושב שהוא יסכים

לפי מה שקראתי בחדשות, אני יכול לספור לפחות 5 פעמים שקראתי שג'ון לייפילד הוא אדם שחצן ומעצבן.

הוא שחצן והוא מעצבן

אבל ממש אין לו כוח פוליטי לרצות או לא לרצות להפסיד. הוא עושה מה שאומרים לו.

שי מילר

New member
מנהל
יש טעויות די בולטות במה שכתבת.

ברדשואו לא הפסיד את הפיוד ללאשלי, אלא ניצח. הקרב בסמקדאון היה בודד ולא כחלק מפיוד. הפיוד בין השניים הסתיים למעשה באותו קרב שג´יי.בי.אל ניצח בעזרת פינלי. עוד כמה דברים ששכחת: ג´יי.בי.אל ניצח את מאט הארדי במיני פיוד שהגיע לשיאו בארמגדון. ברדשואו ניצח את הפיוד עם בנואה ובגדול. גם את הפיוד עם בוגימן שכחת. לומר שברדשואו הפסיד 4 פיודים ברצף זה רחוק מהמציאות. אפשר לומר שהוא הפסיד 4 (סינה, בטיסטה, בוגימן וריי) מהפיודים שלו בשנה האחרונה.

July 27

New member
את הפיודים

החשובים הוא הפסיד ואני מדבר בעיקר על הפיודים על החגורה. וזה שאמר שבמציאות הוא יכל לנצח את ריי אז זה ברור שים לב שציינתי שעושים אותו לוזר בWWE. ומה זאת אומרת הוא פורש????????

שי מילר

New member
מנהל
חח הפיודים החשובים..

כל הפיודים חשובים. אחרת לא היו מתחילים אותם. הפיוד עם בנואה היה על תואר והפיוד עם לאשלי לא, כך שגם אם לזה התכוונת אז עדיין יש כאן טעות. במקרה הטוב אפשר לומר שהוא הפסיד את 3 הפיודים האחרונים על התואר העולמי, אבל לא צריך לייחס לזה חשיבות יתרה כי כל זה קרה מייד אחרי שהוא סיים קדנציה ארוכה במיוחד עם התואר.

music king

New member
היה לו גם אחרי הפיוד עם בטיסטה...

פיוד קטן מאוד עם ריי שהוביל אותם לקרב בNO MARCE.... וגם שם ג'י בי אל ניצח!!

Brockster

New member
אמנם קשה לי לתת דעה שלא תהיה

מושפעת מהדעה האישית שלי על המתאבק והאדם, אבל אני לא חושב שגם מבחינת מקצועית ומה שטוב לעסק, כמו שהגדרת את זה- העובדה שברדשאו הפסיד על ימין ועל שמאל עשתה רע למישהו או פגעה בתוכנית. ברדשאו, צריך לזכור, היה נובאדי לפני מספר לא רב של שנים, כך שאי אפשר להגיד שזה מתאבק בעל עבר מפואר באמת שעושה ג'ובים בדרכו החוצה. קיבל את 15 דקות התהילה שלו שלצערי ארכו הרבה הרבה יותר מזה, ושם זה נגמר. שמח שהוא פורש, שמח שלא אצטרך לסבול אותו יותר בזירה, ושמח שהמתאבקים החדשים לא יצטרכו לסבול אותו מאחורי הקלעים. אגב, כמה שגם אני נגעל מתקופה האליפות של ריי, חושב שהוא טיפה מעבר לשיא ושזה בכל זאת קצת מוזר לראותו אותו אלוף עולם- קשה לי מאוד להאמין שמישהו יכול לשים את ריי בקטגוריה של "המתאבק השנוא עלי". אתה חייב לזכור שריי לא אשם בזה שהפוש שתוכנן לו בא בעיתוי שכזה, או שהבוקרים התעקשו להכניס את אדי לכל הסיפור.ריי מתאבק מוכשר בטירוף, שילם את חובותיו לעסק ושעשע אותנו במשך שנים. אני לא רואה אפילו לא סיבה אחת לקרוא לו "מתאבק שנוא עלי" למעט א. הבוקינג הנוראי שהוא מקבל, שזה מראה שאתה לא ממש מבין במי זה תלוי, או ב. קטע של להשמע נורא סמארקי כי רובנו לא מרוצים מתקופת האליפות שלו. אשמח אם תסביר לי.

Modest Yakir

New member
אני שונא את ריי מיסטריו

ואני אומר זאת לא רק בגלל הפוש שלו שלפי דעתי לא מגיע לו, יש הרבה מתאבקים שהחגורה הזאת אמורה להיות שלהם, וריי מיסטריו מבייש את החגורה, הוא מפסיד על ימין ועל שמאל למתאבקים גדולים ממנו, גם המתאבק בקרבות שלו לא עושה הרבה, אני יכול לספור את מספר המהלכים שלו בקרב(בשלוש בקרבות האחרונים שלו) אחד על שתי ידיים, רוב ההצגה שלו זה הקאונטרים במצבים כולשהם ואז משום מקום 619 וניצחון, משהו שכבר מתחיל לא לעניין, אני שנאתי אותו עוד בתקופה של רוב ואן דם ו-619. לא אהבתי את הציוות הזה, ואחד הדברים הכי משמחים שקראו בשנה האחרונה היא תחילת הפיוד של גוררו עם ריי, כאשר ריי חטף וחטף, וכול כך רציתי שהוא יפסיד. וגם הניצחון מהכלוב שניצח אדי את ריי היה כול כך משמח. השנאה שלי כלפיו היא עוד הרבה לפני הניצחון בראסלמניה, שהוא לא עשה באותו קרב כלום שבאמת מגיע לו לקבל את החגורה, ואיך שהוא הגן על החגורה גם לא משהו, אחרי שראו שדהוא הפסיד, אבל בגלל הסטורי ליין הוא ניצח. אולי זה שוב בגלל הבוקינג ושמנסים להוציא אותו כאנדרדוג עוד מאז שהוא נולד, אבל אני שונא את הדמות הזאת, אני שונא את ריי, מתאבק שאני לא חושב שמגיע לו להיות אלוף עולם, לא אלוף עולם במשקל כבד, הכי רחוק אליפות ארה"ב\בין יבשתית, אבל אני הייתי משאיר אותו במשקל קל\זוגות עם מישהו.

1000omri1000

New member
אז מצד אחד

אתה אורמ שאתה שונא את המתאבק, מצד שני אתה מתלונן בעיקר על הבוקינג שלו וההפסדים...

Modest Yakir

New member
תראה אני אומר לך את זה ככה

אני שונא אותו והכול אבל אני יכול להאשים את הבוקינג שאולי בגללו הם גרמו לי לשנוא אותו... אני פשוט שונא פייסים כמו ריי,רוב ואן, סינה... פשוט שונא. לא יודע אם זה בגלל ריי, בגלל הבוקינג... או בגלל אלוהים, אבל אני שונא את ריי מיסטריו(הדמות\מתאבק לא הבן אדם)

1000omri1000

New member
אז כנראה שלא הבנת מה ראול אמר

גמני שונא את הדמות שנתנו לו, אבל בתור מתאבק הוא מתאבק מצויין...

h a r r y4

New member
ובנואה רק טכני? אז מה?

ריי היי פלייר מצויין!! אולי לא רואים את זה כל כך בקרבות האחרונים שלו ב WWE, אבל בקרבות אחרים שלו משנים קודמות אפשר לראות זאת.

Modest Yakir

New member
רק היי פלייר זה משעמם לפי דעתי

זה למה אני לא מתלהב מפול לונדון, הוא לא מתאבק, הוא סתם קופץ..... לא מלהיב אותי.

למעלה