אני לבד

אני לבד

אני לבד וממש לא יודע מה לעשות. אני משתגע, הבטן שלי לחוצה ואני לא יודע מה לחשוב. טוב אני אסביר את עצמי. נפרדתי מחברה שלי לאחר שלש וחצי שנים לפני כמה חודשים. אני די מבולבל מאז. אני רוצה להכיר מישהי כי אני לא רוצה להיות לבד אבל אני גם מאד מתגעגע אליה. הכל כל כך מבלבל ואני ממש עצוב ולפעמים גם בוכה. הבנאדם היחיד שיכול להבין אותי זאת החברה שלי לשעבר ואני לא מצליח להבין מה אני מרגיש כשאני מדבר איתה. אני בן אדם די בודד ומפחד שאשאר בודד לנצח. מישהו כאן יכול לעזור לי?

בוזיקית

New member
ראשית כל, שנה את שמך מייד!!!

אתה כבר לא בודד ברגע שהצטרפת לכאן, ואני, כמו אחרים, אנסה לסייע לך ככל שניתן. גם אני עברתי פרידה קשה מהחברים שהיו לי. וגם אני חשתי שסוף העולם הגיע, אך לא כך היה. נסה לחלק את הימים שלפניך למדורים: שעה, אחרי כן עוד שעה, וכיו"ב. מותר לך לבכות לפעמים, כמו ששרה ריטה, ואין בכך כל פסול. אדרבא, אתה מתאבל על קשר שהסתיים, וזה אבל לכל דבר. ודאי שלא תישאר בודד לנצח. כמו שהיתה לך חברה אחת, תגענה עוד. אין לי ספק שעכשיו זה פשוט מוקדם מכדי לראות את זה, אך עובדה - אחרי החבר הראשון שהיה לי, והייתי בטוחה שהפרידה ממנו זה סוף פסוק בחיים, היה לי עוד אחד. נכון שנפרדתי גם ממנו, ועכשיו אני לבד מתוך בחירה, אך היה בטוח שממרחק הזמן הרגשתך תשתפר. אגב, המלצה שלי (ורק שלי) מנסיון: אל תשמור על קשר עם האקסית. זה עלול להחמיר את הרגשתך ולפתח בך אשליות מיותרות, ואתה זקוק לאנרגיה הזו כדי להחלים. לא כדאי שתבזבז אותה על משהו שמת (וזאת בהנחה שהקשר מת ואין מצב שתחזרו. אני מניחה ששקלתם גם את האפשרות הזו). לסיום, אל יאוש, כולנו היינו בשלב זה או אחר בסרט הזה, ואני מחזקת את ידיך!!! שלך,

LostInTheSky

New member
מסכימה עם בוזיקית....

דבר ראשון, הגעת לכאן וכבר אינך לבד! דבר שני, אתה כרגע בתקופת "אבל" וזה לגיטימי והגיוני, זו תקופה קשה, אך היא תעבור.ימים יפים יגיעו, אתה תראה, אולי כרגע קשה לך לראות זאת... אבל זה יגיע... לדעתי אתה לאצריך למהר להכיר נשים אחרות, קח את הזמן לעקל את הפרידה, להבין מה אתה באמת רוצה בחייך כרגע... אנחנו כאן איתך! תמשיך לכתוב ! LOST IN THE SKY

תודה

תודה לשתיכן על התמיכה אני מעכל את הפרידה כבר יותר מידי זמן ובגלל זה כל כך קשה לי. יכולים להיות לי ימים טובים ופתאום אני אני מרגיש ממש רע ומתחיל לבכות. זה קורה בעיקר בסופי שבוע. אני באמת לא יודע אם יש לי עתיד אבל אני יודע שאני לא רוצה להשאר לבד לנצח

הכוכבת

New member
אני מבטיחה לך

שעוד כמה חודשים תקרא כאן את ההודעה הזו וזה אפילו יצחיק אותך. בטח שיש לך עתיד. הכל עובר, הזמן עושה את שלו. כמו שאמרו קודמיי - אתה לא לבד.

noa128

New member
בין חברים ../images/Emo13.gif

שלום לך, וברוך הבא אלינו
, אתה מוזמן להתרווח, לתפוס לך איזו כורסא וירטואלית נוחה ולקחת לך מה שבא לך מהבר. אתה לא לבד. לא עוד. מהבחירה שלך בנו אני מרגישה שימיך כבודד עומדים להסתיים. אתה עם הפנים קדימה. חסר לך עוד צעד או שניים - אבל הכיוון בהחלט נשמע מבטיח
מערכת יחסים שנמשכה 3 וחצי שנים היא כמו נישואין בזעיר אנפין, ו"אבל" על סיומה הוא ברור ולגיטימי. אבל עכשיו, עם המודעות המלאה שלך ברצונך להתקדם, כדאי לשים אותה מאחוריך, לתייק כזכרון נעים ומעצב אישיות, ולפתוח את הראש ובעיקר את הלב לאהבה חדשה. מגיע לך בדיוק כמו לכל אחד אחר. מבקשת לתקן שתי טעויות קטנות שקפצו לי לעין - 1. "אף אחת לא תבין אותי חוץ מחברתי לשעבר" - טעות. ומצפה לך הפתעה גדולה כשתגלה את האשה הבאה שאיתה יתפתח קשר ותבין אותך אפילו יותר... 2. "אני רוצה להכיר מישהי כי אני לא רוצה להיות לבד" - לגיטימי, אבל כשהרצון באהבה או בבת זוג מוגדר כתרופה לבדידות, יכולה להיווצר בעיה עם בת זוג שחייה אינם סובבים סביבך וסביב הזוגיות. בכלל - להפוך את בת זוגך לעמוד התווך שעליו בנויים חייך, זה המתכון הבדוק לתחושות האבדן שטומנת בחובה פרידה. החיים בנויים על הרבה דברים - על עניין, על חברים, על משפחה, ובעיקר על עצמך שישמח לפיתוח וטיפוח. אין אישה שלא תשמח להתחבר עם איש מעניין, איש שיחה על נושאים רבים שמעניינים אותו. בעניין חברים ובדידות, עוד בעיה שממנה נובעת העצבת שלך - יותר קל לפתור את זה, ולטעמי זו אחת הדרכים לפתרון שברון הלב - בוא בין אנשים יקירי, ותראה שתמצא ביניהם שמחה, עניין ואולי אולי בלי שתשים לב - גם אהבה. לך על מה שמעניין אותך - על תחום שמושך את ליבך וחברים לעניין הזה הם ההתחלה לקשרים שיחלצו אותך מבדידותך. הרבה בשביל התחלה, נכון?
וגם אני חושבת שכדאי לשקול החלפת ניק - לא מייד!!!
- אבל לטובת אוירת החיוביות - כדאי... ושמחים שבאת,

skito

New member
אני מסכים עם

נועה, הכוכבת,ו- LostInTheSky שהסכימה עם בוזיקית, אני גם חש שאתה מבין ויודע עוד קודם לכן שהאמירות שנאמרו לך הם הנכונות ביותר עבורך ובכל זאת נכנסת וסיפרת כי ביקשת חיזוק להרגשתך. לא ברור לי רק אם אתה יזמת את הפרידה? תראה כל פרידה היא קשה ופרידה היא גם התחלה חדשה. אתה צריך להבין, כשאוהבים זה חייב להיות דו סיטרי, ההרגשה הזו של לרצות כל כך מישהי שאתה אוהב והיא כבר לא רוצה בך זו הרגשה קשה מנשוא, אתה חייב להשלים לדעת לקבל את הפרידה אם אתה באמת אוהב אותה אז מתוך אהבתך אליה תן לה את חופש הבחירה וההחלטה- בהנחה שהיא לא רוצה בהמשך הקשר- אני מאמין שקיבלת ממנה הסבר מניח ואם לא נסה לבקש, המצב שלך מוכר לרבים וטובים ויש כמה וכמה שיטות כדי לנסות להדחיק את ההרגשה שמלווה אותך (במידה ותרצה ארחיב בהמשך) בנתיים נסה כמה שיותר להיות בחברת חברים (כולל כאן) שתף אותם\אותנו ותן לזמן לרפא, האמן לי שהזמן ועוד כמה טיפים יכולים לסיע בידך- אני בכל אופן כאן בשבילך בכל עת.

למעלה