אני לבד

ohadi6

New member
אני לבד

שלום חברים, אני סטודנט בשנתי השלישית והאחרונה באוניברסיטה מוכרת. בעייתי היא שאני בודד כבר מספר שנים. אין לי חברים כלל. אני מתקשה ליצור קשרים עם אנשים אחרים. אני לא טיפש, מכוער או משעמם. אבל תמיד, גם כשאני מנסה לבנות איזו מערכת יחסים עם אנשים - היא הופכת שטחית ולא מתקדמת לחברות. האם יש תקווה ?

גרא.

New member
ohadi6,תקווה תמיד קיימת,תלוי מה אתה תעשה בכדי

לשנות את המצב,על פניו התחושה מדבריך מתפרשת כאילו יש לך קשיים במיומנויות חברתיות ,כפי שכתבת,אני מתקשה ליצור קשרים עם אנשים אחרים.דווקא כסטודנט יש לך הזדמנויות רבות להתחיל וליצור קשרים חברתיים. נתחיל בזה שתצטרף לקבוצת למידה של כמה סטודנטים לקראת בחינות,או עשיית עבודות.המשך בהשתתפות בחוגים ופעילויות סטודנטיאליות.כי חוויות משותפות,פותחות ומקרבות לבבות.יחד עם יש לך תמיד אפשרות ממשית להצטרף לסדנת טיפול קבוצתית המתמקדת באימון לרגישות ובמיומנויות תקשורת.קבוצה כזו אינה רק קבוצת למידה אלא ובעיקר מאפשרת אימון בתקשורת עם חברי הקבוצה,וזה כולל מתן וקבלת משוב על התפקוד הקבוצתי שלך המאפשר לך ללמוד משגיאות.בדרך כלל מתפתחים יחסים חברתיים בין חברי הקבוצה או חלק מהם,הנמשכים גם אחרי שהקבוצה הסתיימה.יתכן שיש קבוצות כאלה בקליניקה הפסיכולוגית שיש באוניברסיטה בה אתה לומד.אם זה מעניין אותך,כנס לאתר "קבוצות" (כתובת בגוגל)בכדי למצוא קבוצה מתאימה.

למעלה