אני לבד פה?

אני לבד פה?

אמאלההההה.. איפה אתם? לא ייתכן שכבר נרדמתם
טוב... אז אצלי כעת דממה, התחפושות בארון אחרי שנמדדו כל השבוע, גם החרבות במקומן החדש.. כולל הציפצופים הרועשים שהן מפיקות לשמחת הילדודס. עוד לא הכנתי את רשימת האנשים שיקבלו משלוח מנות, ומחר צריכה להתעורר מוקדם!!! יחסית... : (( מישו רוצה קפה? תה? שוקו? יין?
לילה טוב אנשים

טאKילה

New member
לא מפיתום!

סתם קר לי התכרבלתי במיטה. היידה תביאי לשתות משו. ערב טוב

אני??? רעה???

יוווו הבאתי לך תותים
ותסבירי לי מה לא היה טוב? הצבע האדום של התותים שנראים יאמיייי או רוטב השוקולד המתוק שמטפטף על התותים העסיסיים? ממממממ
שיטטטט נגמרו התותים בבית

תגידי חיוש...

נשארה לך איזה עוגת גבינה פירורים במקרה??????
חייכת אותי עם התותים....

אחתוש, ממש לא במקרה...

אין עוגת גבינה... שמתי לב שיש לי מין אובססיה מוזרה לגבי עוגות גבינה... הן כל הזמן "עקומות", ואני חייבת... אבל ממש חייבת ליישר את השורה
בינתיים לקחתי הפסקה מהן
אבל, יש עוגיות שוקולד צ'יפס

../images/Emo185.gif בבקשה... תודה../images/Emo25.gif

את לא לבד.. אני כאן.. עוד יום עבודה ארוך הסתיים לו.. תחפושות מוכנות? יפה לך. אני מחפשת תחפושת לאינדיאני א' הוא רוצה איזה דמות מהתוכניות בטלביזיה משהו יוקומו,סאן.. לא יודעת משהו סיני יפני אלים טוב כזה
נראה..אולי ביום חמישי נקח אותו לאיזה מסע קניות.. משלוחי מנות כבר בהיכון אצלי הרשימה כמעט סגורה רק צריך למצוא זמן לאפות אזני המן (מין הרגל מגונה שלי לאפות בעצמי) אם צריכה השכמה מחר, אין בעיה, שולחת לך ת'נסיכה היא כבר תדאג שתקומי בזמן (05:30 מספיק מוקדם?)
מירושלים החמימה.. ערב נפלאאאאאאאאאאאאא

jozefin3

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב בנות יקירות..

אתן בודאי כבר מנמנמות את שנתכן לאחר יום ארוך .......
חלומות מתוקים לכןןןןןןן

מי? מי ישן?

לולי ממי... רק עכשיו הצלחתי להרדים את אינדיאני ב'... לא בא לו ללכת לישון... את מבינה? אינדיאני אוטוטו בן 4 אבל מבלה כאילו הוא בגיל ההתבגרות מזל שהוא שותה חלב ולא אלכוהול...
לילה טוב לך ממוש
חלומות כמו שאת אוהבת....

אנג'ליקהההההההה../images/Emo124.gif

תגידו,מישהו ראה את אנג'ליקה? המלאכית שלנו? מאז שהחליפה ת'מטאטא בכנפיים והילה היא נעלמה...

tvrui10

New member
אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקבל

משלוח מנות שיגיע ישירות מהג'ונגל, או עוגת גבינה שתבוא מאחת שאוהבת אותי .. לא יודע,ממש לא יודע ! ניסיתי להיות נחמד (וזה היה ממש קשה),לא עזר. ניסיתי להיות רע..כלום ! מצחיק? לא משפיע חכם ? אין תגובה אפילו דביל ניסיתי להיות,פירור לא קיבלתי ! נראה לי שעד שלא אביא לכן תמונה שלי בערום מלא,לא אקבל דבר !! רק תגידו,מה עושים? אני לא רוצה לחשוב שיש פה קמצנים,מילא טאקי ,אבל אצן בנות..? בושה וחרפה..זה מה שיש לי להגיד !!

למעלה