תזמיני גם את עמר...
ז זורקה New member 16/4/04 #176 היינו ביחד במיונים אני (זהר בלי ו') בעז (בעז המלך לא סתם! |מתחנפת| ועמר (מה עמר?? שבסע!!) אותי זה שיעשע...
היינו ביחד במיונים אני (זהר בלי ו') בעז (בעז המלך לא סתם! |מתחנפת| ועמר (מה עמר?? שבסע!!) אותי זה שיעשע...
ה הרא קרישנה New member 16/4/04 #177 זהר ושבסע היו ביחד במיונים! בני בליעל! בלי בושה?! ניצן, מה את עושה מחר?...
K kedeman New member 16/4/04 #189 איזה חוצפה!!! ועוד מאחורי הגב של ניצן ולא רק זה היא גם היתה במיונים!!!!! זוהר!!! איך את לא מתביישת!!!
איזה חוצפה!!! ועוד מאחורי הגב של ניצן ולא רק זה היא גם היתה במיונים!!!!! זוהר!!! איך את לא מתביישת!!!
S s h e e p i t New member 14/4/04 #126 חחחח כל הכבוד! אבל יש משו שאני לא מבינה למה אתם משאירים את כל המסך ולא גוזרים רק את הפרצוף ?
K kedeman New member 14/4/04 #127 ועוד טיפ כשאתם מדביקים תזיזו את הדף שם שיהיה כמה שיותר קטן (זה לא מאוד בעיה.. תופסים את הפינה הימנית למטה ומצמצמים)
ועוד טיפ כשאתם מדביקים תזיזו את הדף שם שיהיה כמה שיותר קטן (זה לא מאוד בעיה.. תופסים את הפינה הימנית למטה ומצמצמים)
T THE sky angel New member 13/4/04 #75 אני לא מאמינה שזה מה שאתם עושים באמצע הלילה!!!!!!!!!!!! מסכן הוא ייעלב!!!!!! אויש אני מניחה שאני מדברת לעצמי כי כולכם יושנים עכשיוווו! בהמות. חיחי אבל די מבדר פה
אני לא מאמינה שזה מה שאתם עושים באמצע הלילה!!!!!!!!!!!! מסכן הוא ייעלב!!!!!! אויש אני מניחה שאני מדברת לעצמי כי כולכם יושנים עכשיוווו! בהמות. חיחי אבל די מבדר פה