אני לבד כאן?

אורלי41

New member
אני לבד כאן?../images/Emo156.gif../images/Emo7.gif

מדוע יש לי תחושה שאני לבד כאן? כולם התמוססו להם מהפורום? או אולי עסוקים בנקיונות פסח? או אולי כולם מלבדי מצאו את הפרק השני ואת אהבת חייהם? ורק אני נשארת עם שברון ליבי לפסח? מתגעגעת אליכם
פסח שמח שקט וכשר
ושאליהו כבר יבוא לבקר אבל שישאר

שחף 1

New member
../images/Emo160.gif

אורלי את לא לבד יש כאלו שטסו לחו"ל לחופשה יש כאלו שעסוקים בעבודה יש כאלו שעסוקים בנקיונות ויש כאלו שמתעוררים יותר מאוחר בכל מקרה אנחנו כאן גם אם לא הספקנו לכתוב משהו שיהיה לך חג שמח
וכשר

אורלי ../images/Emo24.gif

מה פתאום לבד? את השתגעת? ואני תהיתי לי אתמול לאן נעלמת... אנחנו לא זזים מכאן (ראית את "שעורי הבית" שעומק העלתה? - מה את אומרת?) ועכשיו אני
לי (לנקיון כמובן
)

free y

New member
יש לי הרגשה....../images/Emo23.gif

שיש שפרק ב´ זה עניין כבד מדי עכשיו , שצריך לדון בענייני ארוחות משפחתיות דודה X ודודה Y ובטח ישאלו, למה? ואיך? ואולי יהיו פרצופים של תשעה באב... על אלו ששוב לבד ושעדיין לבד ושאולי גם בלי ילדים בסדר... ואולי יש כאלה שמצאו את אהבת חייהם ואולי באמת יש שטסו ויש שמטיילים בחוץ, שואפים את הפריחה ו...אולי....אולי.....אולי....

את |(ואני) לבד, כי...

ברשת הזו, רוב האנשים צעירים, לפני פרק א´ או בתוך הספר האנשים הרוצים פרק ב´ - כמה הם בעצם כאן?

אני חולקת עלייך בודדה

(אוף,נורא לא אוהבת את הניק ניים שלך,כאילו ומקבעת את בדידותך
) נכון שיש ברשת הרבה צעירים ,אבל יש גם רבים אחרים (אגב פורום נשואים נשואות הוא הפורום המוביל מבחינת הודעות). הפורום הזה עדיין בחיתוליו ולאט לאט יכירו את הפורום ואם יהיה בו מעניין יצטרפו. אני אישית גם יודעת על הרבה שמגיעים,מציצים ולא משתתפים ומאמינה שבשלב מסויים יצטרפו. חייכי בודדה הדליקי את האור ותראי שהחיים יתחילו לחייך אלייך.
ניצת

אורלי41

New member
אמרת נכון מאוד../images/Emo140.gif

זה כל כך נכון לאלו שסיימו את פרק א´ יש את טירדות היום יום ילדים, התחייבויות למשפחה הם מבוגרים יותר ומן הסתם לחלק מאיתנו יש גם הורים מבוגרים יותר ואנחנו הוא דור הביניים. את מי שמחפשים לרוב עברו פרק א´ ודיי מתלהבים מהחופש ללא מחויבות. לכן....
שיחות ושיחות איתם כדי שיוכלו לשחרר כאב מטען ומשקעים.. אבל.... לרוב יעדיפו את הילדות הצעירות שאיתן לא רק מבלים אלא האגו בשמיים שהנה הנה פוסעים עם צעירה תלויה על צווארם... והלוואי ואני טועה

הלוואי ואת טועה באמת...

רק שכל הבלינדים האחרונים שהיו לי, וכל ההצעות שהיו לי, לא מעודדים או שהם לא באמת פנויים... לא ממש... או שלא נשאתי חן בעיניים, או שהם לא מצאו חן בעיני... או שמה שהם באמת רוצים זה סקס... ברצינות, הם רוצים משהו אחר - כי הנה, גילו מחדש את החופש והחיים. אבל עזבי בחייך אני יודעת שטוב לי בחיי אז אם יופיע מתישהוא מישהו, שווה, ראוי. אחלה ואם לא אז לא. יש לי כבר ילדים, בית, חיים, חברים, שכנים, קריירה ופרנסה וכו וכו אז גבר? בלי להתפשר רק אם באמת. אבל באמת. ואם לא - אז החיים שלי לא רעים בכלל....

שחף 1

New member
../images/Emo155.gif

היי בודדה גם לי לא הולך מי יודע מה בדייטים בזמן האחרון אבל יש עוד דברים בחיים חוץ מדייטים קחי את עצמך בידיים ותראי שהכל יהיה טוב

הרשו לי לרגע ../images/Emo150.gif

מה זה הדיכאון הזה תגידו לי? לא כולם חייבים למצוא חן בעיני כולם ולוקח זמן למצוא את מה שאנחנו מחפשים בפרט שהיום אנחנו יודעים מה. בגלל זה צריך להיות שליליים? ומה עם אלה שלא רצית? אז הם יגידו עלייך שאת לא רצינית ומחפשת רק סקס! בנות תתבגרו ותחייכו,ככה באמת אף אחד לא ירצה אתכן (סליחה אבל זו האמת) יפתח שבכלל לא מלוכלך

הרשו לי להביא בפניכם מעט מחוכמתו

של אושו: כשאין אחר משמעותי בחיינו,אנחנו יכולים להיות בודדים או להנות מהחופש שההתבודדות מביאה. כשאתה לבד אינך לבד אלה מלא בנוכחות שלך עצמך זו היא לבדות והיא חיובית כיוון שאתה עצמך יכול למלא את כל עולמך. כאשר אתה בודד ,אתה חושב על האחר,האחר חסר לך.בדידות היא מצב שלילי. נכון אם האחר היה שם היה יכול להיות טוב יותר אך הוא איננו ולכן מלאו את הלבדות שלכם בעצמכם,במה שעושה לכם טוב ויום אחד כאשר תהיו שלמים עם לבדותכם יופיע עוד שלם אחד חומר למחשבה...

שחף 1

New member
../images/Emo25.gif

היי אורלי מצטער לאכזב אותך אבל אצלי אין סיכוי למישהי שהיא פחות מגיל 34-35 מה אעשה עם ילדה אשחק 5 אבנים או שאספר לה סיפור לילה טוב לפני השינה ולדעתי רוב הגברים בגילי חושבים כמוני תקני אותי אם אני טועה בהרבה חום שחף 1

אורלי41

New member
אז אתה שונה../images/Emo140.gif

כשיש אפשרות בחירה למה שלא נבחר? אבל אולי נתארגן כולנו יחדיו ונקים איזו קבוצה מגובשת שנפגשת ומבלה יחדיו? נראה לכם? מוכנה לעזור בכך.... לקחת יוזמה ולהזיז דברים. לדוגמא אחרי פסח מתכננת לצאת לסוף שבוע לקמר שליד אנטליה בתורכיה. אם יש אנשים שרוצים להצטרף.... כמבון לא לחדר שלי....(שלא יפרשו אותי לא נכון) בכייף נוכל לצאת ולכייף עם עוד חברים. כמישהי שמכירה את אנטליה טוב מאוד אשמח ליעץ בנדון להשתמע

שחף 1

New member
קמר../images/Emo160.gif

היי אורלי תאמיני לי שגם אני מכיר את אנטליה טוב מאוד אבל לא נראה לי שמתאים לפורום כ"כ חדש כבר להתחיל להפגש ובטח לא בטיול לחו"ל שתהיה לך שבת שלום

הפורום בחיתוליו

ולכן אני מאוד מסכימה עם שחף שזה אינו הזמן למפגש ועל אחת כמה וכמה יציאה לחו"ל. אורלי אני חייבת לציין שכמו שחף יש עוד גברים שלא יביטו בילדות ובכלל גברים בדיוק כמו נשים הם בעלי רגשות,גם הם רוצים אהבה,גם הם מחפשים אישה שיהיה להם מעניין איתה ולא רק זו שתהיה תלויה לצידם -למען הח´ברה. זה אולי נכון בגיל ההתבגרות אבל בגילנו אני חושבת שיש טעות בידך ותקנו אותי אם אני טועה.

למעלה