אני לא

קפת

New member
אני לא הייתי ישנה באוהל במדבר

אבל אם היו משלמים לי, הייתי לוקחת את הכסף, ובורחת להם באמצע הלילה לאיזה פונדק.

קפת

New member
בג'יפ הייתי בורחת

כזה שיש לו שני פנסים, לפחות.

קפת

New member
מזתומרת?

בעזרת הכוכבים, כמו תמיד. וחוץ מזה א' הבטיח להנשים לי אותו. וא' לא מבטיח דברים סתם.

בטח ינשים א', בטח.

"ריסט חם" ימחק לך את התוכנה, את הקבצים, את העבר ואת האישיות. אבל לונורא לפחות הנמשים ישארו לך. א' לא מבטיח דברים סתם. לגמרי.

קפת

New member
איזה מזל שאין לי אישיות!

אני אמחק לא' את החיים אם הוא מוחק לי את הקבצים.

תתפלא,

אבל דרך כביש הערבה אפשר להגיע להרבה מקומות אקזוטיים כמו למשל: יוטבתה. אני מודה, אני מבלה די הרבה על הכביש הזה אבל זה רק בגלל שזה בכייף של א' וגם זה רק בחזור, בהלוך אנחנו משתמשים בדרכים חלופיות. מצד שני, אני רק נוסעת עליו ואני לא צריכה להכין עליו שום כתבה של עמוד וחצי. ועכשיו ברצינות, קטן עלי צ'כיה, אני לא סובלת צ'כים, הם שעירים ויש להם שפם. אתה יודע מה אוכלים הצ'כים? בצק. כן. כל הזמן. בצק וסורבה דובדבנים. אני כמעט כל שבוע טסה למקומות שקפת אפילו לא חולמת עליהם אז צ'כיה כבר לא עושה לי את זה. רק אתמול הבוס שלי קרא לי והתחנן אלי שאני אטוס לנורבגיה. "עזוב אותך מנורבגיה" אמרתי לו. "אודין שולח לי כל הזמן אסמאסים ואני מסננת אותו". "אז לסין" התחנן אלי הבוס שלי, "תטוסי לסין במחלקה ראשונה ותהיי אפילו V.I.P". "עזוב אותך מ V.I.P " אמרתי לו. "נמאס לי כבר לצעוד לאורך החומה הסינית". "אז מה עם תאילנד?" שאל אותי הבוס בנימה יבבנית משהו. "לא נוסעת לתאילנד" השבתי לו בנימה קשוחה, "אוכל מוקפץ כבר לא עושה לי את זה . "הא", השיב הבוס שלי בנימת ניצחון "ומה עם אלסקה? תמיד אמרת שאת רוצה לראות קרח". "אני", השבתי לבוס שלי בנימה אדישה, "אם אני רוצה לראות קרח, אני תמיד יכולה לפתוח את המקפיא של קפת, וחוץ מזה למונגולים יש קטן". "נכון", השיב הבוס שלי בנימה מובסת ובמבט של קוקר ספניאל, "אז הבחירה היא שלך, רק תגידי לאן את רוצה לטוס ואני כבר מארגן לך טיסה לשם כולל פינוקים, כולל VIP וכולל טייס ירוק עם עיניים גבוהות". אז זהו, שתדע, אני כל הזמן בטיסות, קטן עלי צ'כיה, אני הקפתי את כדור הארץ לאורכו, לרוחבו ולעומקו. זו העבודה שלי, ככה זה כשאתה מנהל רשת עניפה העוסקת בהברחות נשק וסמים קשים.

קפת

New member
אז זה מה שא' מספר לך כשהוא נעלם

ל5 ימים ומותיר אותך עגונה ונטולת כרטיס אשראי, שהוא נוסע לעשות "כתבה של עמוד וחצי" על כביש הערבה? לא פלא שאת צריכה ממני הלוואות, כדי לגמור את החודש.

מה פתאום

מה גורם לך לחשוב שהייתי מאמינה לסיפור הזוי שכזה? א' מספר לי את האמת: שהוא טס להפציץ את הכור העיראקי, או שהוא במשימה חשובה של הצלת כדור הארץ מפגיעת אסטרואיד. כי כזה הוא א', אמיץ ואוהב אותי המון. לגמרי. אפילו.

עין הנץ1

New member
מבריחה את כולם

זכרונות הילדות שלי מצ'כיה מעומעמים: אני רץ באחו מוריק ורחב ידיים, אני נכנס הבייתה כשניחוחות תבשילי הקדירה המהבילים עונבים את צווארי, נחילי בנות שרצו שאשחק איתן ברופא (נשים) ואחות. ואז יום אחד הגיעה לכפר אישה. אמרה שהיא טייס, שיש לה יהלום בקצה. לא הבנתי בקצה של מה. היא הראתה לי. היא נתנה בי מבט חטוף ואמרה שבדרך כלל היא מבריחה נשק וסמים, אבל במקרה שלי היא תעשה אקספשן כי זה משהו יוניק. לא הבנתי מה זה יוניק. אז היא הראתה לי. היא שמה אותי במזוודה. היה לי צפוף. היו שם כל מיני אקססוריז מוזרים שכמותם לא ראיתי מעודי, שמנים בעלי ארומה מתקתקה, ומגפיים עם עקבים שאפשר להתאבד מהם. כשהגענו לכאן היא אמרה לי: עין, מה שאני עומדת לעשות זה בשביל המדע, למען הדורות הבאים, שמעת על פיצוח הגנום האנושי? עכשיו אני טייס ירוק עם עיניים גבוהות. כל העין.

כן.

הכל בדיוק כמו שעינמאמי סיפר. רק שחלק מהאקססוריז, ודווקא המוזרים ביותר מביניהם, אני לא מוצאת עד היום.

זה לא נכון!

יש להם גם נקנקיות, בירה משובחת ופרטיזנים שמתנקשים באישי ורמאכט חשובים. את סתם מעלילה עליהם עלילות שווא.

אני לא הייתי נכנס לפורום הזה...

פשוט טעיתי במספר

למעלה