אני לא Die Hard Fan אבל...

tseliot

New member
אני לא Die Hard Fan אבל...

שתי שאלות: 1. חור בעלילה? (בטוח שכבר דובר עליו רבות). בפרק 2 R2 וC3PO באים לחוות הלחות של מי שנשא את אמא של אנאקין לאשה. הבן שלו יהיה בסוף זה שמאמץ את לוק, נכון? אז איך זה שבפרק 4, הוא לא מזהה את שני הרובוטים כשהם מתלבטים אילו לקחת? 2. לוקאס עסוק ב"לשפץ" (יותר כמו לחרב) את הטרילוגיה הישנה. למה הוא לא עוזב אותה ופונה לעשות את התיקון הכי מתבקש-למחוק כל סצינה של ג'אר ג'אר מהטירלוגיה החדשה

Darth Tomer

New member
תשובה לשאלה הראשונה

יש המון דרואידים שנראים ככה ונקראים בשם דומה, מה גם שטריפיאו היה אז בצבע כסף ולא זהב.

Obi Dan Kenobi

New member
שתי תשובות. בעצם, אחת.

כש-C-3PO היה בחוות הלחות של קליאג לארס, הוא היה ללא ציפוי מוזהב. הוא נראה כך. לאחר 17 שנים, כשקליאג כבר נפטר, אוון קיבל בעלות על החווה. אין סיבה כלשהי, שאוון יזכור רובוט מסוים, אשר היה בבעלות אביו. אם תרצה עוד מידע לגבי סוגי הדרואידים, אשר להם שייך C-3PO, תוכל למצוא אותו בעמוד המיוחד באתר הרשמי.

Earth Jedi

New member
אני דווקא חושב אחרת......

כמובן שאוון זוכר את הרובוטים ! במיוחד את C3PO ! הוא הרי היה גר אצלהם הרבהה זמן לפני שאנאקין לקח אותו... הוא פשוט לא רצה לעזור ל"פגישה" של לוק ובן להתרחש.. הוא לא רצה שלוק יהיה אביר ג'די... זו הסיבה.. אבל אולי הוא באמת לא התייחס לרובוטים כשקנה אותם (?)

tseliot

New member
זה מה שניחשתי שהרוב יענו אבל...

הוא לא מראה שום סימן של התנגדות כשלוק בוחר אותם... זה לא כזה קשה להגיד "המממ, נראה לי שעדיף לקחת את הרובוט השני" כמו שלוק עשה עם R2

tseliot

New member
יש דברים בגו

(אפילו בטרילוגיה הישנה יש רובוט דומה שמסתובב על החללית של ויידר). אבל עדיין,it's a stretch. זה לא שהמקום שורץ באנדרואידים (למעשה, נראה לי שR2 וC3PO הם האנדרואידים היחידים שנראים באזור החווה ).

Earth Jedi

New member
תשובה אחת שהסקתי מהשיחה שלנו...

הסרט לא מושלם. כשלוקאס עשה את פרק 4 הוא לא ידע בדיוק מה הוא יעשה בעתיד...אז יש כמה חורים קטנים... או שתשובה אחרת...לאוון שלנו יש בעיית שיכחה...חח..טוב נו..זקן..

tseliot

New member
זה ברור ../images/Emo13.gif

אבל תהיתי איזה הסבר המעריצים או לוקאס עצמו הביאו לזה לאחר מעשה.

למעלה