אני לא שותף מיני

אני לא שותף מיני

היינו הרבה יותר מזה היינו זוג הומו/דו/סטרייט זה לא משנה הייתה בינינו אהבה גדולה את זה אתה יודע היום אתה מתרחק אתה חושב שהכל עונש משמיים שהלכנו בדרך לא נכונה קיויתי שאחרי שנתיים דברים רק ישתפרו שאהבה רק תגדל בינינו אני עדיין אוהב אותך ותמיד אוהב אותך גם אם אמרתי לך דברים פוגעים זה רק מאהבה אתמול בלילה חלמתי עלינו שאנחנו ביחד בבית של ההורים שלך ויש המון אור הרבה אהבה ואתה מחבק אותי חזק חלום יפה עד החלק שאני מתעורר בבוקר תחושת ריקנות ועצב. אני לא יודע מה יהיה בינינו אם האהבה תשאר אולי לא אהבה שבין זוג רק אהבה של חברים טובים אם זה אפשרי אני מאמין שזה אפשרי מה שהיה בינינו זה הרבה מעבר למה שהיה לי בכל תקופת החיים שלי בחיים שלי לא אהבתי מישהו כמו שאהבתי אותך בחיים אפילו לא מתקרב אז אתה שואל אותי אם אני מבין אותך כן אני מבין אני יודע מה זה להיות חצוי בין 2 עולמות אני יודע מה עובר עליך.

וואו....

אהמ... טוב איתי ספיצ'לס.. ברוך הבא קודם כל! בופיק תכף תפנק אותי עם קפה ופוט מסאג'..תרגיש בבית. דבר חופשי. תשתוק כמה שבא לך. ברוך הבא כבר אמרתי?!

בופיק

New member
ברוך הבא:)

אני מצטרפת לברכה של איתי, באמת ברוך הבא :) תרגיש בבית... לפני שאיתי יקבל את כל הפינוקים אני אציע לך ולכולם עוגיות שאכנתי ... יצאו משהו משהו... איזה ריח של אפייה יש בבית, אתם לא מבינים.... אז לבחירה יש: 1. עוגיות שוקולוד צ'יפס לבן 2. עוגיות קוקס עם טחינה גולמית 3. עוגיות סנדוויץ שבאמצע יש ריבת תות ולמעלה אבקת סוכר.... ועכשיו לעינינינו:) מאוד מאוד ריגשת אותי בכתיבה שלך, אני באמת מקווה ומאחלת לך שהבית שלך לא התמלא רק בריח של עוגיות אלא, התמלא באור ואהבה כמו שכתבת שהיה בחלום... אם אתה רוצה לפרט קצת יותר, לשתף, לפרוק, לספר או אפילו סתם לשתוק, אנחנו פה להקשיב לתת חיבוק אפילו שהוא ווירטואלי ולהיות לצידך.... שיהיה רק טוב... אהבה, אושר ובריאות שלך בופיק

תודה :)

אולי תבינו יותר את המצב כשתקראו את ההמשך לא ציפיתי שיגיבו כל כך הרבה וכל כך מהר בכל זאת פורום זה מצב לא פשוט ואני אשמח לכל עיצה/תמיכה

yosef 30

New member
זכרונות רחוקים

היי נייס גיי. גם אני מצטרף לברכות החמות שאתה מקבל כאן וברוך הבא למשפחתנו החמה "זוגיות גאה". אני חייב לציין שהכתיבה שלך העלתה בי זכרונות רחוקים של מצב בו אני הרגשתי בדיוק כפי שכתבת. הכאב נשמע מאוד חזק, הבלבול, האכזבה ההשקעה שלך לאורך כל המערכת יחסים ובעיקר האמונה שהייתה לך בזוגיות הזו. ופתאום זה נגמר, אפילו שכל הזמן היה שם את החשש הזה, עדיין נשמע ההלם שכך זה נגמר. אני מאחל לך שתתן לעצמך לחוות את הכאב ולא לנסות להעלים אותו מעל השטח. לחוות את הפרידה הזו עם כל הכאב שלה. לא לברוח אל העבר ואל העתיד אל להישאר בכאן ועכשיו. הזמן יירפא זה נכון, אך כרגע, יש כאב שרוצה התייחסות. וכמובן אתה יותר ממוזמן להמיך להתפרק ולשתף דרך הכתיבה שלך, לקחת אותנו אל העומקים בהם אתה נמצא כרגע ולתת לנו להיות שם בשבילך. חיבוק גדול יוסף.

יש כאב מסויים

אבל אני משתדל להסתכל על הצד הטוב של הדברים אנחנו נשארנו חברים טובים למרות הכל וזה הכי חשוב כי הוא האדם הכי מקסים שהכרתי אולי זה קשה לפעמים כי בכל זאת בתוך תוכי הייתי מעדיף שנהיה זוג אבל אני חושב שזה הפתרון הכי טוב עם הכי פחות כאב ל2 הצדדים. אני רק אנסה להסביר מעט בכל זאת מה אני כן אשתף ולא אשתף זה לשיקול דעתי אני שמח שיש אנשים שמוכנים להקשיב כי לפעמים יש צורך להוציא דברים החוצה בצורה קצת אנונימית לפרוק את מה שבפנים. אז כמו שאתה מבין הוא דו מיני ואני נמצא בבעיה שלא ידעתי עליה:נפרדנו לאיזה תקופה על הרקע הזה של ההתלבטויות שלו אמנם בהתחלה לא רציתי להאמין חשבתי שהוא סתם משקר לי(לא תמיד הוא היה הכי ברור שבעולם) מה שסיבך את המצב שבזמן הפרידה חיפשתי קצת סקס מזדמן לא מייד אבל כמה חודשים אחרי חשבתי שזה קצת יקהה את הכאב באחת הפעמים נדבקתי באיידס זה מה שקורה גם שמערבבים הרבה אלכוהול כדי שתהיה מסוגל לעשות סטוצים כוח ההתנגדות ותשמות הלב לפרטים קטנה אחרי תקופה של כמה חודשים חזרנו להיפגש ובהתחלה חזרנו לשכב כמו פעם בלי אמצעי זהירות החלטתי לעשות בדיקה כדי לוודא שהכל בסדר אצלי(נכון נהגתי בחוסר אחריות מוחלט אני יודע) היום אני מכה על חטא אולי הדבקתי אותו אנחנו לא יודעים עדיין

yosef 30

New member
היי נייס גיי

אני מתאר לעצמי שכששותים אלכוהול בשביל ל"ברוח" שוכחים הרבה דברים חשובים שלא מוותרים עליהם. מאיפה אתה מביא את הכוחות הללו להתמודד עם הידיעה שאתה נשא ואולי אף הדבקת את החבר הכי טוב שלך? האם מהצד שלו, עלו כעסים כלפיך ששכבתם ללא אמצעי מניעה? כיצד הוא הגיב? אני מתאר לעצמי שאתה בתוך תוכך מקווה שהכל ייגמר על הצד הטוב ביותר, אני מאחל לך שתהיה חזק וגם החבר שלך. ומאחל לכם שהכלל ייסתים על הצד הטוב ביותר ושהחברות שלכם לא תגמר נשמע שזו חברות שמאוד חשובה לך. תהיה חזק שולח לך אנרגיות חיוביות יוסף.

אני באמת לא יודע

לא צריך כוחות בשביל להתמודד אין ברירה בכל מצב שהוא בוחרים להמשיך לחיות. זה מה שמעצבן במחלה הזאת לוקח זמן עד שאפשר לדעת בוודאות שהכל בסדר בינתיים עשה 2 בדיקות האחרונה חודשיים אחרי המגע המסוכן האחרון תודה על האיחולים כן ברור הדבר האחרון שאני צריך זה להדביק אותו בכלל שיהיה חולה במחלה הזאת וכל מה שכרוך בזה הוא מאד חשוב לי אולי ככה נועד להיות שנשאר פשוט חברים טובים

יחסית לא כעס כל כך

ציפיתי שיראה יותר כעס מזה בוא נגיד ככה לפעמים יצא שניסיתי לעצבן אותו כדי שיוציא את זה החוצה אולי היה לי קל יותר להתמודד עם זה בצורה כזאת ? אני מקווה בכל מקרה שאם אנשים קוראים את מה שאני כותב כאן תשמרו על עצמכם אל תעשו שטויות

בופיק

New member
אהלן נייס ..

בהודעה הראשונה של והמקורית כתבת בכותרת "אני לא שותף מיני" אני כבר כמה ימים מסתכלת על כל ההודעות שלך וחושבת, לא יודעת בדיוק מה להגיד, כל כך רוצה להגיד, אבל לא יודעת מה... אתה מרגיש שבגלל המחלה את לא יכול להיות שותף מיני יותר? או שזה רק איתו, עם החבר שסיפרת עליו? אני בטוחה שתמצא מישהו יאהב אותך למרות המחלה ואם אתה לרגע חושב שאתה לבד, אז אתה לא!!! במילים שאתה כותב פה אתה נשמע כל כך חזק, אחד שיודע להתמודד בצורה שמעוררת בי השראה... אז המון תודה לך! אני פה מחבקת אותך חיבוק דוב ומחזקת אותך... מקווה שדברים הסתדרו שתמשיך לראות את חצי הכוס המלאה, אם היא תתרוקן במקרה, אז תכתוב פה! נעזור לך למלא אותה מחדש..... שלך בופיק

למעלה