אני לא קנאית !!!!!!!!!!

• פותח הנושא solee
  • פורסם בתאריך

solee

New member
אני לא קנאית !!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

מכירים את המצב כשתופסים אתכם על חם? נגיד על איזה בדיחה שעשיתם לחבר, ואז כשואלים אם זה אתם, אתם מכחישים אבל לא יכולים להתאפק ומתים מצחוק??????? ככה זה אצל אנשים נורמיליים, רק לא אצלי. אני מיוחדת , שונה. אני בדיוק ההפך, מתחילה לצחוק כשמפילים עלי משהו שלא אני עישתי. לא יודעת למה ככה אני , "מיוחדת". בדיוק אותו דבר קורה לי כשמישהו אומר עלי משהו שהוא ממש, אבל ממש לא נכון. רבתי עם חברה שאמרה שאני קנאית. מה שאני לא ! במיוחד לא בה, אם רק הייתה יודעת עד כמה לא!!! אני פשוט לא רוצה לפגוע בה יותר מדי, ואני יודעת שזה מה שיהיה אם אני אגיד לה הכול - כול מה שאני באמת חושבת. אולי בגלל זה אף פעם לא הייתה חברה אמיתית שלי. סתם הייתי יוצאת איתה מידי פעם כשלא היה עם מי. לא. לא ניצלתי, היא פשוט לא הייתה חברת נפש, כזו שאהבתי באמת מכול הלב.למרות שאני הייתי בשביה כן חברה כזו. תמיד היה לי קשה להתחבר לאנשים. לא בגלל המראה אלא פשוט בגלל מי שאני. היא אומרת שאני קנאית ואני מתעצבנת עוד יותר. בדר"כ כשאדם מתעצבן יותר מידי זה אומר שזה נכון, אבל כמו שאמרתי קודם, רק לא אצלי. אני שונה. כאומרים לי משהו לא נכון אני לא יכולה לשתוק, אני מתעצבנת. אצלי שתיקה זו הסכמה. ולא אני לא אחת שתשתוק. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה . כי אני אוהבת את עצמי, יש כאלה שיגידו שאני מתנשאת, אני חושבת שאני הרבה יותר טובה מאחרים. גם אם הייתה לי את ההזדמנות להשנות לא הייתי רוצה. לא הייתי משנה אף לא תכונה אחת אצלי, גם לא את המראה (אולי רק מורידה את הקילוגרמים המיותרים.) וזהו !!! עם כל השאר אני שלמה ! אני לא קנאית. אף פעם לא קנאתי באף אחד ובאף אחת. כי אין לי במה , במיוחד לא בחברה הזו. אז איך אני מסבירה את זה לאחרים שחושבים ככה????????????? אם יגידו שאני מתנשאת לא יזיז לי כי זה נכון על זה אני באמת ישתוק כי אני מסכימה. אבל זה שאני קנאית. פשוט מוציא אותי מהכלים... מה אני יעשה ???????.

alonitk

New member
חמודה

אם תתני לכל דבר קטן שמשהו אומר להפריע לך ולהציק לך לא תגיעי רחוק. נסי לדבר איתה ולהרגיע את הרוחות ותקווי לטוב בהצלחה אלונית

solee

New member
זהו ש....

לא כל דבר מפריע לי, אלא דברים שהם לא נכונים. ואני פשוט לא מצליחה לשלוט בעצמי. אני כל כך מתעצבנת, כולי רועדת מזה, מתחילה לבכות. אני כל כך שונאת את זה.

גאגא שלי

מה לעשות החיים מלמדים אותנו להתמודד גם עם דברים שלא תמיד אנחנו אוהבים לשמוע. את יודעת? במקום להתעצבן.. ולהווכח.. ולבזבז אנרגיות מיותרות.. פשוט...דפדפי.. יעני.. מי היא בכלל? חליקה. תמשיכי הלאה. אז אמרה. אם את שמה עליה סימן שדעתה חשובה לך... וכן. זה בסדר.. היא בכל זאת חלק מהחיים שלך.. אז שתחשוב שאת מקנאת בה. שתחשוב מה שבא לה. זה לא אמור לעניין אותך. ואם יש לך עצבים שאת חייבת לפרוק.. את יכולה לבכות.. זה מה שאני עושה בד'כ.. לעשות דברים שאת אוהבת באופן אישי.. שעושים לך טוב.. ולנסות ולשכוח. אני יודעת שזה לא קל.. אני מדברת איתך מתוך מקום של כאב נורא עמוק וטרי..אבל כרגע.. זה מה שיש ועם זה מתמודדים. איך אומרים? צוחק מי שצוחק אחרון? אז אנחנו ניראה מי מקנא במי.. ולמה. סורי על האורך..אבל היה שווה את זה. אוהבת המון.

solee

New member
זו בדיוק הבעיה !

שאני מנסה לא לשים לב לזה אבל אני לא מצליחה! זה פשוט מרתיח אותי. ואם כבר אז מה שהכי מעצבן זה הקינאה בה. את יודעת מי זאת. היא לא אחת שאפשר לקנא בה. בשום דרך אפשרית .

ודווקא בגלל זה אני אומרת לך בייבי

חליקה. חליקה חליקה חליקה! את כועסת על עצמך שאת נותנת לעצמך להגיב ככה. אם תצליחי לדבר לעצמך ולהרגיע את עצמך כל פעם כשמשהו כזה מתקרב.. תגדיעי למסקנה שאם לא תבכי ותתרגזי..גם לא תכעסי על עצמך שככה הגבת.. אלא להפך תהי גאה בעצמך שהגבת יפה ובבגרות. מבינה? עבודה עצמית בעיקר. נשיקות.

solee

New member
לא , את לא הבנת!

מה שמרתיח אותי זה לא איך שאני מגיבה אלא המצב עצמו. מה שמפילים עלי סתם ככה בלי סיבה.

אבל את לא יכולה לשלוט במצב, נכון?

מה לעשות לא תמיד הכול קורה איך שאת הית רוצה..
תתמודדי.

ניצם

New member
אז שיגידו.

את יודעת שאת לא,אל תתרגשי מיזה יותר מידי.

ניצם

New member
סולי!

לאנשים אין מה לעשות בחיים שלהם חוץ מלדבר שטויות.פשוט תתעלמי.שיכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה.אנשים קנאים ואוכלים ת"לב מרכלים כל הזמן.

solee

New member
הקטע,

שזה לא סתם אנשים. זו חברה !!!!
אבל בסדר. לא כל כך בא לי להמשיך להיות חברה שלה בגלל מיליון סיבות אחרות, ככה שאני שמחה שרבנו.

solee

New member
אגב,

קוראים לי איזבלה. זה סתם כינוי שאין לי מושג איך הפלצתי אותו.

solee

New member
אממממממ../images/Emo4.gif

לא חשבתי על זה . אז איך באמת קוראים לך ????

solee

New member
ירון !

שכחתי לרגע שאני יכולה לבדוק את זה . מאוחר כבר, אתה מבין !

lizush

New member
ואם ואם ואם...

ואם יגידו לך שאת נמוכה? (אין לי מושג מה הגובה שלך, אבל בואי נגיד שאת 1.65 ומעלה...) נכון שזה ישמע לך מצחיק? הרי זה לא נמוך בכלל... ככה בדיוק את צריכה להתייחס אם אומרים לך משהו שלדעתך הוא ממש לא נכון.... וזה שזה מוציא אותך מהכלים - חבל על בזבוזי האנרגיות שלך...

למעלה