אני לא עוברת ליס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adi 18

New member
אני לא עוברת ליס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אבא שלי הודיע לי יש משמרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adi 18

New member
../images/Emo13.gif

QsomeoneQ

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש שמחה בשבילך

billyray

New member
כיף לך שאת לא עוברת ליס...

אבל ביינתים אין משמרת בשום מקום..

QsomeoneQ

New member
יש, בסטאר וורלד

ערוץ 45 בדיגיטלי, יום שני בחמש ובשמונה וחצי (וב11 בבוקר למחרת)

RomeoITALIANO3

New member
איזה פאדיחות! אני היחיד פה שלא

ראה פרק שלם בסטאר וורלד! איזה כישלון דווקא בימים שאני בבית אני שוכח מזה, אפילו ניסיתי לכתוב על היד ולא יצא, למישהו יש שיטה יעילה יותר חוץ מהקלטה? ובשביל שמרוב בושה לא תחסמו אותי על אי צפייה במשמרת יאמר לזכותי שראיתי את כל העונה האחרונה ששודרה בארץ אצל חבר שלי בוידאו (טוב לא כל העונה כמעט הכל, חצי בערך)

@יעל@

New member
ניראה לי

שאני היחידה שיש לה פה יס נכון?? אם יש לך סטאר וורלד ואתה לא רואה משמרת אז בזה הרגע אנחנו מנדים אותך מהפורום!!! כן כן רומאו אתה מנודה!! זה לא שיש לך יס... מילא היה לך יס אז היינו מבינים כן? אבל יש לך כבלים!! תתבייש לך!!! בושה לאיטלקים!!
חחח.... מה אני מדברת? יש לי יס.... ולמה בווידאו אצל חבר שלך ולא בווידאו בבית?

RomeoITALIANO3

New member
בר כזה הוא לא מלווה לי כי הוא חושב

שאני לא יחזיר לו את זה, כמה שהוא צודק בכל מקרה מה לעשות, אני לא בבית ובזמן שכן אני עייף או רואה סרטים יפים במחשב, אז שאף פעם לא יוצא לי לראות, אפילו תזכורות בפלאפון לא מצליחות לגרום לי לשבת ולראות, למרות שראיתי את העונה הראשונה ואני זוכר כל פרק זה לא תירוץ טוב אני יודע, אבל סתם בשביל לכתוב משהו

RomeoITALIANO3

New member
בר כזה=דבר כזה

לא חסר לכם האותיות שבורחות בהודעות שלי? כי לי לא

Elicoz18

New member
עם כל הכבוד למשמרת שלישית

אתם משווים את הכבלים ליס? חבל שאת לא מתחברת ליס.. אבל מצד שני אם מ"ש מה שמחזיק אותך... :)

Adi 18

New member
אתה צודק בכבלים אין מה לראות

אתמול דיפדפתי שעות ולא מצאתי מה לראות.. מצד שני לא ראיתי את העונה הראשונה...:)

@יעל@

New member
בדיגיטלים אין מה לראות??

עצוב... טוב זה מראה שהלווין יותר טוף.. עכשיו הם יביאו את אגו ואת סטאר וורלד... ויהיה כיף!!

Adi 18

New member
יש סרטים שחוזרים על עצמם

אצלי כל הערוצים פתוחים ולא מצאתי מה לראות..

למעלה