אני לא מ....

gggrrr

New member
אני לא מ....

המתאפקים ובידיוק שמעתי עכשיו שוב את כל ה30 שניות של הקטעים מscc. אני חייב לציין שהוא פשוט נשמע בנ@#@#@נה(מדהים בשפה יותר יפה) קשה לי להאמין אבל נראה לי שהוא ייתן פייט לא רע ל-jlp ן-sfij יש שירים כמו easy steps,knees of my... שפשוט נשמעים כמו השירים הכי טובים שהיא הוציאה אי-פעם בקיצור אני מממשששש לא יכול לחכות (לכל המתאפקים-אני לא מקנא בכם)

BaBa LiVe

New member
אני מסכים אתך...קצת...

JLP יש אחד... SFIJ יש אחד... URS אני לא אתפלא אם מישהו יעשה משהו שקרוב אליו... וSCC נשמע טוב... חבל שהיא לא הוציאה את 8 איזי סטפס כסינגל אבל...מי מבין את אלאניס ואת בחירת הסינגלים שלה? אם יש מישהו כזה...שיגיד! גם ניז אוף מיי ביז באמת נשמע מדהים! וגם אקסקיוזס...!!! אוי עוד חודש ושלושה ימים!

gggrrr

New member
+URS

דבר ראשון urs הוא דיסק מדהים שלא נופל מאף דיסק שלה אבל הוא פשוט שונה והעובדה שהוא לא הופק ע"י גלן גורמת לו להשמע אחר נכון,גם אני חושב שאם היא הייתה בוחרת כסינגל שיר פחות שקט זה היה יותר נחמד אבל היא כנראה רצתה להראות שהיא התמתנה וeverything זה הדרך שלה לעשות את זה בכל מקרה אנחנו יודעים שהמעריצים של אלאניס לא שופטים לפי סינגלים אלא לפי אלבומים שלמים (וככה באמת צריך) נ.ב.1:למישהו יש גרסת אולפן של השיר death of cinderella נ.ב.2:למישהו יש ספר עם תווים של urs יש לי את זה שלsfij ואני מת עליו

j u n k

New member
לא קיימת גרסת סטודיו

לשיר המדהים death of cindarella (לצערנו הרב..) ניתן למצוא את ספר התווים לURS באמאזון...אבל חבל לבזבז את הכסף אפשר למצוא הכל בנט

urs...

דיסק פשוט מעולה! אני לא יודע למה אנשים רואים בו דיסק חלש... אני פשוט מת עליו! והוא באמת כמו שאמרת לא נופל מאף דיסק אחר שלה! אולי עוד קצת זמן אנשים יקלטו את זה וגם אם לא אז בקטנה...

מלכוש

New member
לקח לי די הרבה זמן...

לאהוב אותו אבל עכשיו אני אוהבת אותו בהתחלה הוא היה כזה נחמד ואז היה סתם ואז אהבתי ואז לא והיתה תקופה ארוכה שבכלל לא שמעתי אותו ועכשיו אחרי שיש לי את FOS הקשבתי לו מנקודה שונה ואני אוהבת אותו עכשיו =))

j u n k

New member
קשה לי מאוד עם האלבום הזה

לא משנה כמה אני מנסה לשמוע אותו, אני לא מסוגלת להשלים איתו, הוא פשוט לא נעים לאוזן שלי. אני חושבת שאמרתי את זה הרבה פעמים, זה דיסק ממוצע לחלוטין, הייתי אומרת שזה דיסק טוב אם הוא היה יוצא ע"י אמנית חדשה, אבל לצערי אני חושבת שאלאניס טוחנת את הנושאים שהיא כתבה עליהם באלבומים קודמים בדיסק הזה פלוס ההפקה שלו חובבנית מדי לעומתם. אני מחפשת את הניואנסים הקטנים האלו שמיחדים מאוד את JLP ובעיקר את SFIJ (מישהו מבין על מה אני מדברת?) אבל אני שמחה שיש אנשים שאוהבים אותו מאוד, אולי זאת פשוט אני שלא נותנת לו צ'אנס.

gggrrr

New member
לדעתי

זה האלבום הכי בוגר שלה והאלבום הכי דוגרי שהיא כתבה. urs כל כך שונה כי היא פשוט לא הייתה באמצע שום תהליך או משבר בזמן שהיא כתבה אותו זאת פשוט בחורה שהסתכלה מנק' מבט בוגרת על מה שעבר עליה בחיים שזה בעיניי מגניב אין בדיסק הזה שום גימיק ושום פוזה מיותרת פשוט דיסק ישר שירים כמו פלינץ' ודט פרטיקולר הם פשוט שירים שמצליחים לגעת ואצלי בתור בנאדם(זכר) יותר קל להתחבר אליהם כי הנק מבט שלה בשירים האלה היא לא של גבר או אשה אלא פשוט בנאדם ואלה שירים שגם גבר יכול היה לשיר(כמובן שלא ברמה של אלאניס)

Rוית

New member
אני מסכימה פה עם כל הדעות

מצד אחד הוא פשוט מאוד מצד שני הפשטות שלו יכולה להיות המיחדת פה.. זה כל היופי ומצד שני זה ההורס.. אני מצד אחד לא ראיתי את URS כדיסק בינוני או פחות מאחרים אבל אין ספק שהיה יותר קשה להסתגל אליו ועדין לא ממש הסתגלתי.. אבל לדעתי, כמו עם כל דיסק של אלאניס, גם לדיסק הזה נגיע למצב שאיזה יום נשמע אותו שוב, נתמכר ונכריז עליו כדיסק גאוני. למה? כי ככה. לדיסקים של אלאניס יש נטייה לעשות את זה.. לי בכל אופן..

אני חושבת

קודם כל, לפני הכל URSש דיסק מעולה, באמת, זה דיסק מצויין מכל הבחינות אבל (ויש אבל) אני אישית, לא הצלחתי להתחבר לדיסק הזה בצורה מוחלטת כמו שהתחברתי ל JLP או ל SFIJ...הדיסקים האלה פשוט הפכו אצלי למשהו שהתחברתי אליו רגשית...אני לא יכולה להסביר את זה, הדיסקים האלה, הלחן, הליריקה,אלאניס,ההרמוניה,עצם העובדה שהיא כתבה אותם במצבי רוח,כעס וכאב ויותר מאוחר משהו רוחני...השילוב הזה של כל הדברים נורא מייחד את הדיסקים האלה, הם פשוט דיסקים שדרכם אני מרגישה, מרגישה באמת, זה נשמע קיטשי אבל זאת עובדה (כמובן לגביי). אבל שוב, URS דיסק מצויין, את JLP ו SFIJ אני פשוט לא יכולה להגדיר כ"מצויינים" כי הם הרבה מעבר, במה שהם גרמו לי להרגיש, בדבר הזה שהם עושים בכל פעם שאני שומעת אותם, זה מה שמייחד אותם.

למעלה