אני לא מתפלא על התמונה של עדאלה

glock X

New member
אני לא מתפלא על התמונה של עדאלה

עדאלה את מאמינה במזלות? נראה לי את מזל שור טיפוסי (גם בגלל שנכנסתי לכרטיס שלך ולחצתי על המזל שלך והופיע לי תכונות של מזל שור) אבל אני יודע מקרוב ששור זה טיפוס מיני מאוד אפילו מצטער על הבוטות אבל אין שום רע בזה, פעם קטע שהיה לי דיברתי עם אח של הבוס שלי בעבודה על מזלות ופתאום הוא אומר לי "אני מזל שור, מה התכונות של מזל שור?" אני ישר שלפתי מהשרוול ועניתי בלי להסס " מזל שור זה מזל סוטה מין שאוהב הרבה סקס" פתאום הבוס שלי סוגר את הפלאפון ושואל את כולם (היינו בסביבות 8 אנשים שם) ואומר : "שמעתי אותכם מדברים על מזל שור, הבת שלי מזל שור" עכשיו אני קפאתי במקומי, החום התחיל לעלות לי מאצבעות הרגליים עד לשערות הראש מה אני אגיד לו? זה לא היה יפה להגיד את מה שאמרתי אחרי שהוא אמר שהבת שלו מזל שור, חחחחחח בקיצור האח שלו קפץ ואמר לו "גלוק אמר שמזל שור זה מזל מיני" הפעם התחפרתי עוד באדמה, האווירה הייתה חמה אש, מתח באוויר כולם מסתכלים עלי וצוחקים ואני נושך את הלשון מפדיחה ומשתדל לא לצחוק אבל....עבר בשלום!! בוקר טוב לך והמשך יום מקסים.

adala

New member
התמונה לדעתי היא לא ..

מסמלת מין היא מסמלת האהבה בהתגשמותה ,ולא שאני חושבת שמין זה דבר לא טוב ,להפך מין זה דבר שכולנו אהבים ונהנים ממנו ,רק לא נעים לנו להדות בזה.כי כך חינוכו אותנו .לסכום ידידי תעשה מין ותהנה ממנו ותגיד תודה לאלוהים ,שנתן לנו הברכה הזאת.

נכון מה שגלוקי אמר לגבי בנות שור

אבל את זה אני מאשרת ממקרה יחיד שאני מכירה!! לגבי בני שור.. הם בכלל מהטיפוסים שמאוד הערכתי בחיי.. חיבבתי וזרמתי איתם.. ראש מבין, ולב זהב, המון רומנטיקה איכפתיות והשקעה במערכות יחסים.. הם נוטים להיסחף מאוד.. אבל בתכלס בני אדם מאוד מתוקים! ומה שכתוב במזלי!!..היום.. פויה

glock X

New member
ניתוח מפורש לאישיות מזל אריה למנסי

קבל, קופי פייסט מאתר של אסטרולוגי רישמי עם ניתוחי מזלות ואופי של מזלות והנה ניתוח לגבי מזל אריה : אריה 23יולי - 22 אוגוסט תכונות חיוביות: נדבנות, לבביות, יצירתיות, התלהבות, אינטיליגנטיות, פתיחות, מנהיגות ונאמנות. תכונות שליליות כאשר הן מוקצנות: יהירות, התנשאות, שתלטנות, חוסר סובלנות, אנוכיות, מניפולטיביות. האריות קיבלו הרבה כריזמה ויכולת מולדת להנהיג ולהוליך אנשים אחריהם. תכונה זו מבטיחה כי בדרך כלל נמצא אותם במרכז העניינים, באור הזרקורים, היכן שמלכים אמיתיים אוהבים להיות. אריות הם יצורים המלאים בחום ואופטימיות ולרוב נהנים להיות בחברתם. אריות הם חסרי פחד, מאוד חזקים, כריזמתים ומלאי הדר ואם נאחד תכונות אלו, נקבל מנהיגים נהדרים. לעיתים, הם שתלטנים ואף נראים כרודנים, אך הם תמיד שואפים שנתיניהם יחיו באושר. העוצמה באישיות של האריות מבטיחה כי כל משימה שהם ייקחו על עצמם הם ייבצעו ולרוב גם יצליחו. הם מלאי ביטחון עצמי, יצירתיים, אידאליסטיים ובעלי תשוקה בלתי נלאית לחיים. אריות לוקחים על עצמם את המנהיגות בשימחה וללא חששות מכשלון ותמיד יידאגו שהמשימה תבוצע כמו שצריך ובזמן. כמנהיגים טובים, אריות יודעים להפיק את המיטב מהסובבים אותם. אריות מאוד אוהבים לכייף ואוהבים שגם הסובבים אותם יהנו עימם. הם מוכנים גם לקחת סיכונים לפעמים וסומכים על כישוריהם שבעזרתם הם יצליחו במה שלקחו על עצמם. לסיכום, אין הרבה אנשים שלא ייסתדרו עם האריות בעל האופי המושך והביטחון העצמי הרב. אריה באהבה וזוגיות: ביחסי הזוגיות, האריות המלכותיים הם מאהבים רומנטיקנים חסרי תקנה, האוהבים גם לכייף ולהנות מהחיים. הם נאמנים ומלאי תאווה ורומנטיקה כאשר האש בוערת בהם ברוב שעות היום ובעיקר בלילה... האריות אינם אוהבים לנסות דברים חדשים ו/או פוזיציות חדשות ביחסי המין אך ניתן לשכנע אותם בזהירות לנסות דברים חדשים במשך הזמן. לעיתים אריות נאחזים בקשר רומנטי גרוע היות והם אופטימיים מלידה והאגו המנופח שלהם לא נותן להם להודות שעשו טעות בבחירת בן או בת הזוג. האריות הם נדיבים, חמים ובאמת ובתמים רוצים את הטוב עבור כולם. רגש הנאמנות ואחריות שלהם ימנע מהם מלבגוד ובני זוגם יכולים להיות רגועים לחלוטין. לסיכום, אריות מוכחים כמאהבים מושלמים והאהבה שלהם לילדים הופכת אותם גם להורים טובים הדואגים למשפחתם. אנשים מפורסמים במזל אריה : מיי ווסט, נפולאון בונפרט, אנדי וורהול, סימון בוליבר, ג''ורג'' ברנרד שאו, קרל יונג, מיק ג''אגר, ג''קי אונסיס וארנולד שוורצנגר. מקצועות מועדפים: • ניהול חברות. • ניהול מכירות. • יחסי ציבור והפקת אירועים. • ארכיטקטורה. • יזמות עסקית. • הוראה. • פיקוד בצבא. • אתלטיקה וספורט מקצועני. מספרי המזל: 5, 14, 13, 32, 41, 50 כוכב שולט: שמש אבן המזל שלך: רובי אלמנט מאפיין: אש מזלות מתאימים: קשת וטלה

glock X

New member
ועדאלה זה בישבילך .....

שור 20אפריל - 20 מאי תכונות חיוביות: סבלנות, יציבות, לבביות, מראה אהבה, התמדה, החלטיות, בטחון עצמי והשגיות. תכונות שליליות כאשר הן מוקצנות: קנאות, רכושנות, שמירת טינה, עקשנות, וורקוהוליק, חוסר גמישות, חמדנות ולעיתים אנוכיות. השוורים אוהבים מאוד תענוגות, חומריות ויציבות. כיאה למזלות המזוהים עם יסוד האדמה. הם בוחנים כל דבר רק על פי התוצאה ולא משנה להם דבר למעט העובדה שהם יצאו מורווחים מהמצב. שוורים מאוד חושניים ועדינים ואוהבים לחיות את החיים הטובים - זוהי שאיפתם בחיים ולהשגת המטרה הם מוכנים לעמול קשה ובעקשנות. כמו שור בטבע, הם מאוד עקשניים. רבים רואים בעקשנות שלהם רצון עז להגיע למטרה שהציבו לעצמם. בני מזל שור, ששייכים לבית הכוכב וונוס, משתייכים לקבוצת המזלות המתאפיינת באהבת תענוגות, משיכה לאומנות ולדברים יפים. השוורים אוהבים להיות מוקפים ביופי ושימחה. הם אוהבים ומעריכים מסורת, ערכים, יציבות ונאמנות. לעיתים הם מאוד רגשניים ואמוציונליים. אין סתירה בין תכונת השמרנות לשאר תכונות האופי של השור היות והם לא אוהבים לקחת סיכונים מיותרים. לא סביר שהם ינסו תוכניות פיננסיות להתעשרות מהירה היות והם מאוד שקולים ולא ממהרים לקחת החלטות. שוורים יסתדרו עם בני מזלות אחרים המוכנים לקבל את הקצב האיטי שהם מכתיבים אך גם הם יבינו שהם יגיעו למטרה שהם הציבו לעצמם. שור באהבה וזוגיות: באהבה שוורים נחשבים רומנטיים ונאמנים. הם מאוד אוהבים ומעריכים את ביתיות חמה, משפחה ואוכל טוב. השוורים מוכנים ללכת רחוק מאוד לרצות את בן זוגם, כולל ויתור על דברים החשובים מאוד להם על מנת שהם יגיעו למטרתם-בית ומשפחה מאושרת. שוורים אוהבים להנות מהחיים אך אוהבים לעשות זאת עם בן זוג. במעשה האהבה, שוורים הם ישירים ומעשיים, אינם אוהבים לעשות שטויות או לממש פנטזיות מיוחדות של בן הזוג. לעיתים, הם לא מובנים על ידי בני זוגם המביעים את אהבתם בצורות אחרות. אם רוצים למשוך את תשומת ליבם של השוורים או לגרות אותם, יש לעשות זאת באמצעות מוסיקה או צורה אחרת של הבעת חושניות ללא שימוש מילים. השוורים מאוד נאמנים לחבריהם ולמשפחתם. הם מעדיפים קשרים רומנטיים ארוכי טווח המלאים בחושניות ורומנטיקה על פני סטוצים חד פעמיים או מערכות יחסים קצרות זמן. אנשים מפורסמים במזל שור : פרד אסתר, זיגמונד פרויד, ויליאם שקספיר, ברברה סטרייסנד, לאונרדו דה וינצ''י, אורסון וולס, קתרין הפבורן, ג''ורג'' לוקאס, השחקנית והזמרת שר. מקצועות מועדפים: • בנקאות. • אומנות. • ראיית חשבון. • מוסיקה. • קוסמטיקה. • אופנה. • עיצוב תעשייתי. מספרי המזל: 2, 11, 29, 29, 37, 56 כוכב שולט: ונוס אבן המזל שלך: אמרלד אלמנט מאפיין: אדמה מזלות מתאימים: בתולה וגדי

glock X

New member
טוב הנה זה בישבילך

והערה קטנה לפני שתתחילי לקורא, אין לך את המזל שלך בכרטיס כבר בדקתי
תהני: גדי 22דצמבר - 19 ינואר תכונות חיוביות: מעשיות, זהירות, שאפתנות, משמעת, סבלנות, בעלי חוש הומור ומאופקים. תכונות שליליות כאשר הן מוקצנות: פסימיות, פטאליסטיים-אמונה עיוורת בגורל קבוע מראש, קמצנות, נטירת טינה, חוסר גמישות ונקמנות. בני מזל גדי מתאפיינים בשאפתנות, אוהבים לעבוד קשה ותמיד ממוקדים במטרה שהציבו לעצמם. גדיים בעלי הגישה המעשית של -צעד אחר צעד- אינם מגרים ואינם יוצרים תשוקה מיידית אצל בני זוגם אך הם בדרך כלל מגיעים לתוצאות שהם רצו. גדיים בדרך כלל גאוותנים, שתלטנים וירמסו את כל מי שמנסה לעצור אותם בדרך למטרתם. כאשר יעירו להם על כך הם בדרך כלל יסבירו זאת בכך שאלו הן תכונות של מנהיג מלידה. בעלי מזל דלי מאוד שקדנים ושמים לב לפרטים, גם לקטנים ביותר. הם אינם מוכנים לקחת סיכונים ומוכנים לחכות עד שההצלחה תיקרא בדרכם. הגדיים מאוד מאוד ריאליסטיים ולעולם לא מתפרצים ברגשנות. הם יכולים להיות תאבי בצע אך נאמנותם לעבודתם ולמשפחתם עוצרת אותם. הגדיים מאוד שמרניים ונראים לעיתים אפילו נוקשים. הם לא הטיפוסים שינדדו הרחק מהבית או ירדפו אחרי החלומות. למרות שנראה ששאפתנותם היא חסרת מעצורים, הגדיים נמנעים מלשקר או לעשות מניפולציות על אחרים כדי להתקדם מבחינה מקצועית. כשההצלחה מגיעה לבסוף, הגדיים מרגישים סיפוק רב היות והם הגשימו את מטרתם. גדי באהבה וזוגיות: באהבה גדיים נוטים להתחלה איטית ומהוססת אך מוכיחים כי כעבור זמן הם סוחפים את בני זוגם, נשארים לאורך זמן ומאוד נאמנים. לוקח להם זמן להתרגל לקשר אך ברגע שהם מתגברים על עכבותיהם, הם מאוד נעימים, חברותיים והופכים להרי געש הפולטים לבה רותחת מלאת תשוקה וחושניות. מבחינה מינית, לאחר שגירו אותם, גדיים הופכים לנלהבים והרפתקנים בכל מה שקשור למעשה האהבה, סכנה קיימת כאשר הם הופכים לרכושנים וקנאים אם ירגישו מאויימים על ידי צד שלישי. בני זוגם של הגדיים נדהמים עיתים מהחושניות הסוחפת שלהם. בזוגיות ובנישואין, הגדיים מאוד נאמנים, מפרנסים טובים ושואפים לחזק כל העת את האווירה המשפחתית בבית. בני מזל גדי שואפים כל העת לכסות על פגיעותם ורגישותם על ידי ביטחון עצמי מופרז והצלחה חומרית. ברגע שהם ירגישו בטוחים בקשר, הגדיים נהנים להתענג יחד עם בני או בנות זוגם במעשי אהבה סוערים ומתמשכים. אנשים מפורסמים במזל גדי : אייזיק ניוטון, ריצ''ארד ניקסון, לואי פסטר, אדגר אלן פו, אלויס פרסלי, ריצ''ארד הקטן, נוסטרדמוס, יוהאנס קפלר, דיוויד בואי, זאן דה-ארק, מוחמד עלי. מקצועות מועדפים: גדיים מתאימים לעסוק ב: • ניהול ואדמיניסטרציה. • תוכנה ומחשבים. • הנדסה. • בנקאות. • תקשורת והגשת תוכניות במדיות שונות כגון: רדיו וטלויזיה. מספרי המזל: 10, 28, 37, 46, 55 כוכב שולט: סטורן אבן המזל שלך: אוניקס אלמנט מאפיין: אדמה מזלות מתאימים: שור ובתולה

עוד לא קראתי.. אבל הערה קטנה../images/Emo9.gif

תודה ויש לי את המזל בכרטיס של אשת סתיו.. גם היא אני... מה לא?!

../images/Emo150.gifגררר.. מי בכלל כתב את זה..

הוא לא מכיר אותי בטוח!!! אני מערערת לערכאה גבוהה..מידד

מנסי

New member
הבחור גלוק ס עשה מאמץ כה רב..

בכדי לתת לי תמונה על מזלי ואפילו אני לא טרחתי להודות לו! תודה רבה אחי וסליחה רבה על שלא הודיתי לך בזמן.

למעלה