אני לא מרגישה טוב

דנטל

New member
אני לא מרגישה טוב

אז אנסה ללכת לישון כבר עכשיו. חבל רק שכואבות לי העצמות (כן, כן, חשש כבד לשפעת באמצע הקיץ) וזה הולך לעשות לי עבודה קשה.
 

דנטל

New member
היה לילה נוראי

נדמה לי שבחיים לא היו לי כל כך הרבה יקיצות כמו בלילה הזה. לפחות הפעם אני לא יכולה להאשים את נדודי השינה, אלא רק השפעת. אוף, כמה כואב הגוף.
 

ש י ר י מ

New member
גם לי היה לילה נורא!!!

אני מנסה להיגמל מהכדורים שאני לוקחת ולא הולך לי אני מכורה!!! פשוט לא הצלחתי לישון... אוף נמאס לי דנטל, אני מאחלת לך החלמה מהירה
 

דנטל

New member
תודה לכן

צריכה לקחת עוד דקסמול ומתעצלת. כדורי שינה זה מפחיד מדי בשבילי. איך את יודעת שאת מכורה? לפי זה שאת לא נרדמת?
 

ש י ר י מ

New member
כן

ניסיתי לא לקחת כדור לילה אחד וזה היה נורא ואיום היה לי חם בטירוף והכל הציק לי אז בסוף כן לקחתי כדור באמצע הלילה והיה לי יותר טוב וזאת הסיבה שאני פשוט מכורה בכל זאת אני עדיין מנסה להיגמל
 

דנטל

New member
לא עדיף לחפש אולי

איזו קבוצת תמיכה לנגמלים? לא יודעת, משהו. אח שלי היה מכור להימורים והמצב שלו הרבה יותר טוב כיום, למרות שאמרו עליו שהסיכוי נמוך שיגמל בגלל שהוא מודע לבעייתיות ולא חי באיזה בועה כמו רוב המכורים להימורים. בהתחלה באמת היה נראה שאין סיכוי שמשהו יעזור לו, אבל היום המצב באמת מוצלח, עד כמה שידוע לי ואני די סומכת על זה שהוא לא משקר כי הוא פשוט לא הטיפוס שיסתיר את זה מהמשפחה שלו.
 
למעלה