אני לא מצליח להבין למה השקילה בסוף המירוץ

abcde

New member
אני לא מצליח להבין למה השקילה בסוף המירוץ

אני צופה בפורמולה 1 כבר שנתיים אבל אף פעם לא הסבירו למה לעזעזל הנהגים צריכים להישקל אחרי כל מירוץ האם זה לפני ואחרי ולמה בדיוק עושים את הבדיקה הזאת??? ועוד שאלה קטנה, הם לא שותים מים כל המירוץ??? נראה גיהנום! איך מסתדרים בכל הבגדים המגונני אש האלה מבלי למות מחום גם במסיבת העיתונאים הם נשארים עם כל החליפה... איך זה אפשרי אני הייתי מת... תודה לכל מי שיכול לענות.

SilVerGiRLX

New member
לדעתי ...

עניין השקילה אחרי המירוץ הוא כדי לוודא שאפילו אחרי הפחתת המשקל במהלך המירוץ (הם מורידים איזה 3-4 קילו..) הם עדיין שוקלים בטווח הנכון (605 קילו כולל המכונית) והם כן שותים מים במהלך המירוץ, יש להם מתקן מיוחד בתוך המכונית.....

lb22

New member
השקילה והמים

השקילה בסוף המירוץ נועדה כדי לאמוד את משקל המכונית הכולל (נהג , ומכונית) יש משקל סף שאם המכונית קלה ממנו היא נפסלת. סוגיית המים, הנהג מאבד המון נוזלים במהלך המירוץ ולכן הוא שותה המון לפני , שותה תוך כדי המירוץ יש לו קשית מיוחדת בקסדה שדרכה הוא יכול לשתות ....

lb22

New member
אז עכשיו אני מבין

למה קוביצה עף במונטריאול , הוא שתה קצת רד בול בדרך :).

SilVerGiRLX

New member
יש מצב ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

נראה לי שכולם שתו לפני המירוץ הזה בעיקר המכונאים של אגורי ................

Dashton

New member
עניין המשקל

אני מכיר שהנהג במשך המרוץ מאבד המון משקל גוף. לא הבנתי בדיוק למה אבל הבנתי שזה משהו מטורף, יאנו, מאבד משהו כמו 2,3 קילו. לכן השקילה בסוף. כדי לבדוק כמה איבד הנהג בזמן המרוץ.

למעלה