המשך..
ואני הביתה...חיפשתי תמונות מהמסיבה שהוא תיקלט וקיבלתי התקף לבבבבבבבבב החבר שלי (החדש) גם הוא בוגד???? או שזאת רק מעידה של התחלההההה...ראיתי תמונה שלו עם בחורה ולא סתם תמונה תמונה שהם מתנשקים בלהטטטט....היתקשרתי אלו בוכה ואמרתי לו שהוא חתיכת בן זונה ושיעזוב אותי בשקט וכו וכו.....הוא לא הבין ושאמרתי והסברתי לו הוא טען שהוא לא זוכר וששהוא שתה המון...אני כבר הייתי בדרך לאקס ...בגדתי בו גם. לא מרצון הנקמה אל סתם בישביל להירגע!...שהוא חזר מהצבא הוא בא לדבר איתי.....והשלמנו...המשכנו בקשר אבל זה כבר היה יותר חשדני כל פעם שהיה יורד לאילת הייתי בודקת תמונות וכל מה שאפשר מפעילה אנשים מממש כמו FBI...בנתיים הוא שמע שמועות שאני בוגדת בו עם איזה אחד מהבצפר שלי שהיה פעם חבר שלי...(ניקרא לו דבש)...אבל רק על סמך שמועות הוא לא שאל ולא כלום....ואז אחרי 4 חודשים שאנחנו יחד הוא היה באילת כמה פעמיים לעבודה ודיברתי איתו בטלפון הכל רגיל וזה..... ואז בזמן שאני סתם מדברת איתו ומסיירת באתרי תמונות הוא שואל מה עדין לו ראית אמרתי לו את מה....ובדיוק אני רואה... שוב מצאתי תמונה שלו עם מישהי שהוא מתנשק איתה... שאלתי אותו מה הולך איתך, כן בדיוק עכשו אני רואהההה....הוא אמר אני שמעתי שאת בוגדת עם דבש אז היצתלמתי ככה במטרה שתיראי איןן לי אפילו מושג מי הבחורה.....התחלתי ליצעוק ואמרתי לו ששמועות לא תמיד נכונות ושאם הוא ניסה להראות לי שהוא גבר אז הוא רק יצא יותר אפס!!!!....כי גם אני יכולה לתפוס כל מי שבא לי ולנשק אותו במועדון!!!....רבנו שבועים והשלמנו....בנתיים באמת בגדתי בו עם דבש ועם האקס!.... ואז היה אירוע בת"א של מישהו אילתי הוא רצה ללכת רציתי לבוא איתו אבל הוא תירץ לי שאי אפשר כי לא יכניסו אותך וכו'!....שם הוא הכיר בחורה (שניקרא לה ת') ..אחרי 6 חודשיים הוא היה באילת (עיר הפשע ביגידות ורשע..) הייתה מסיבה גדולה של נסיך ים סוף באילת..תחרות יופי של גברים....והבחורה שהוא הכיר בת"א הייתה גם באילת...הם ניפגשו היה לה יום הולדת או משו כזה אני לא ממש יודעת וזוכרת היה מזמן... גם במסיבה הם היו יחד לא יודעת מה הלך שם בידיוק!....אבל שוב ראיתי תמונה שלו עם מישהי באינטרנט.....(היא הייתה עם שער עד הכתפיים בלונדינית שמנה).....ניפרדנו ....כל יום הוא בא אליי...והיתחנןןןן....אני חיטטתי לו בהודעות ובטלפון וכל מיני הייתי קמה בלילה ליבדוק..אפילו אם הפלא היה באותו הייתי מחכה שהירדם לוקחת את המפתח יוצאת בקור ומחטטת......וכבר לא זוכרת מה ראיתי...היה גם איזה סירטון שהיא מסניפה חגיגת וכל מיני הוא בא אליי יום אחד באיזה 6 בבוקר ולקח אותי לבצפר...ואז אמרתי לו שיפסיק או שנישב לדבר וכו'! ישבנו דיברנו הוא סיפר לי כל מה שהיה .גיליתי שהוא בלילה בא מימנה בעעעעעעע אני היתקשרתי אלייה כי היא הייתה מתקשרת וזה הטריד אותי רבתי איתה וכבר לא זוכרת את כל הפרטים אבל ניגמר איתה הסיפור וניסינו להמשיך בקשר גם אני סיפרתי לו הוא גילה כל מיני דברים וסיפרתי לו על הבגידות עם דבש ויופ... וככה ניסנו להמשיך בקשר היה מאוד קשה כי היה חוסר אמון מטורףףףףףףף........עברה כבר שנה ואני התחלתי להיתאהב ממש ולהיקשר..והרגשתי שעם הוא יפגע בי שוב הלב שלי היתפוצץ כל פעם ששמעתי על בגידה התחלתי לירעוד בכל הגוףףףףף בפה לא יכולתי לדבר הייתי בוכה לילות שלמיים..... שהוא לא היה איתי הייתי מתקשרת אלו מחסוי לישמוע איפה הוא והייתי מתקשרת לת' ליראות עם הם יחד ..היו לי סיוטים עלו...אבא שלי גם ניפטר בדיוק והוא תמך בי מאוד.........בתקופה הלא רחוקה כ"כ ניפרדנו בגלל משבר של חוסר אימון מצידי....וגם הוא עבר למרכז בגלל הבסיס..וכל מיני דברים שונים אחרים ...והוא חזר לדבר עם ת' הם ניהיו יחד ואני הישתוללתי....גילתי את זה כי הייתי ניכנסת לו למייל ואז גילתי את אתר הזה (מקושרים) ראיתי שיש לו כרטיס ושיש לו 2 חברים בכרטיס וגם ת' הייתה בכרטיס!...הישתוללתי היתקשרתי אלייה היתעצבנתי היתקשרתי עלו...לא יכולתי ליסבול את העובדה שאולי הם היו יחד ובאמת הם נהיו יחד אבל הוא אהב אותי כנירא והוא אמר לה את זה יום אחד הוא הישתכר והגיעה לבית חולים היא שלח לי הודעה כי הוא ביקש לידע אותי שהוא בבית חולים...אני לא הבננתי מי שלח לי אז היתקשרתי ליבדוק והיא ענתה לי לא האמנתי לה...היתקשרתי לבית חולים והיתחזתי לאחות שלו, בבית החולים אמרו לי שהוא בסדר והוא עם כמה חברים שהוא שתה הרבה והוא גרם נזק לעצמו ביד!....היתקשרתי עלו והוא דיבר איתי ממש מסטול....הביא לי לדבר עם איזה ידידה והיא הסבירה לי מה הולך והוא צעק עליי שהכל ביגללי שזרקתי אותו ובגלל זה הוא הלך לת'!....ואני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי הוא המשיך לשחק בי ובת'!...יום אחרי, ת' היתקשרה ואמרה שהיא שמחה סוף סוף לדבר בלי לריב התחלנו לשתף פעולה יחד בלי שהוא ידע ועלינו על זה שהוא משחק בנו...ומפה לשם לא רציתי לדבר איתו יותר וניפרדנו אני ות' היתחברנו יש לה דירה באילת...וירדתי לאילת ישנתי אצל אמא של האילתי שכרגע אקס...הוא כבר ידע שאני יורדת לאילת להיות איתה והוא פחד שהיא תיפגע בי (הוא אמר את לא יודעת למה היא מסוגלת).....ביליתי עם ת' היא סיפרה לי כל מה שידעתי ולא ידעתי...חיברנו גירסאות....ועם כל המידע הזה ניסיתי לשכם מה שנהרס הוא היה מתקשר ורוצה לחזור ואני מאוד רציתי אבל רציתי לדעת יותר פרטים על מה שהלך עם ת'!...ואז אחרי שגרמתי לזה שלא היה בנייהם שום קשר חזרנו אחרי חודשיים שלא היינו יחד!....היו עדין עליות וירידות היה לו חוסר אממון בי ולי היה בו...עם הזמן הוא קיבל את האמון שלו בחזרה אבל אני עדין הייתי מחטטת בטלפון במחשב במייל פה במקושרים..וממש ניזהרתי...ניסיתי לשכם את הלב שלי ולאסוף את כל הרסיסים....ועכשו שאנחנו כבר שנתיים יחד הוא גר רחוק מימני ויש לו מלא עבודה הוא גר במרכז....(על יכטאה) בעבודה כמו שלו הוא חשוף להרבה בנות ויש לו מלא היזדמנויות....הוא נתן לי הרגשה טובה איזה 4 חודשיים קנה לי כלב קטנטן..והכל היסתדר חוץ מהביטחון שלי בו...החלטנו שכדי להיפרד יפה כי אין לו זמן גם עם המרחק וגם עם העבודה להיות איתי אז ניפרדנו ואתמול הוא ישן איתי ורק בישביל הספורט היום בדקתי לו את הפלא וראיתי שבתאריך שעדין היינו יחד .יש לו הודעה מי מישהי שרושמת לו "הנשיקה מש לא הרתיעה אותי ,להפך, לילה טוב " ועוד הודעות של הגעתי הביתה....ומה אתה עושה היום........אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך זה צבט לי בלבבבבבב באותו רגע הערתי אותו ואמרתי לו שיעוףףףףף לי מהבית ומהפרצוףףףףףףףף והפעם אני ממממש מתכוונת לזה הייתי טיפשה עד עכשו,סלחתי ,ניסיתי....הייתי סובלניתתתתתתתתת אבל לא!!!!!!אין יותר אני יותר לא סולחת לךךךךךךך.....הוא לא ידע מה להגיד בכיתי הוא בכה זרקתי עלו את כל הדברים שלו ואמרתי לו שאני לא רוצה ליראות אותו יותר....הוא רצה להסביר לי הכל אז נתתי לו כי זה באמת סיקרן אותי ,הייתי מאוד החלטתי וברורה אין יותר דרך חזרה אני והוא זה כבר לא אמיתי הוא הרס הכל....הוא היה ממש מועמד לבעלי.........אבל מההה בוגד הוא בוגד ותמיד ישאר בוגדדדדדדדדדדדדדדדדדד...........היום יש לי עוד בגרות בחיבור ומחר באזרחות אני הייתי חייבת להוציא הכל שהיה לי טיפה ראש לילמוד!!!!!!!!......... מחקתי את המספר שלו מהפון ואני ממתחילה חיים חדשיםםםםם טהורים יותר ושקטים.........