מירי בחו"ל??
E EVGIRL New member 8/1/06 #46 מוזר...התקשרתי היום לתאטרון הצפון לשאול אם מירי תיהיה או המחליפה שלה והם אמרו לי שמירי תיהיה ולא יודוע להם על שינויים בהחלפות שחקנים! אני עוד מעט אלך לשם לברר את זה!!
מוזר...התקשרתי היום לתאטרון הצפון לשאול אם מירי תיהיה או המחליפה שלה והם אמרו לי שמירי תיהיה ולא יודוע להם על שינויים בהחלפות שחקנים! אני עוד מעט אלך לשם לברר את זה!!
י יפעת לאב מירי New member 9/1/06 #54 אההה חח נכון../images/Emo6.gif אממ נו אז בטח הילה תחליף אותה אהאהאה הילה כזאת חמודההה
E EVGIRL New member 10/1/06 #55 הלכתי לשם אתמול...והילה הייתה והיא נורא נחמדההה היא אמרה לי שמירי תיהיה כנראה מחר! מקווה מאד שהיא תיהיה!!!!!!
הלכתי לשם אתמול...והילה הייתה והיא נורא נחמדההה היא אמרה לי שמירי תיהיה כנראה מחר! מקווה מאד שהיא תיהיה!!!!!!
י יפעת לאב מירי New member 11/1/06 #56 הילה מאודש מאוד חמודההה../images/Emo9.gif אבלל מירי תהיה מחר נראה לי רוחמה עבדה עלי אני תכף מתקשרת שוב לרוחמה הזאת וחונקת אותה
הילה מאודש מאוד חמודההה../images/Emo9.gif אבלל מירי תהיה מחר נראה לי רוחמה עבדה עלי אני תכף מתקשרת שוב לרוחמה הזאת וחונקת אותה