אני לא ממש יודעת

אני לא ממש יודעת

אבל מירי נמצאת בחו"ל וחוזרת כנראה ביום א' או ב' , אז אני לא יודעת אם היא תופיע בימים האלה במחזמר

אממ מה ההודעה "הדרמטית" שאמרת

שיש

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif טוב אני לא מבינה מה

הקטע שלך אבל רק שתדעי שזה כבר ממש מתחיל לעצבן
כאילו מה את מבינה בכלל מה את עושה
את נכנסת כותבת כאלה הודעות, אפחד לא יודע מי את, אנשים כבר נכנסו לסרטים [ולא אני לא צוחקת] חשבו שקרה לה משהו ממש רע והכל בגלל הודעה אחת וטיפשית שלך..

viko222

New member
דיי אל תהיה מגעילה...תקבלו אותה יפה

תפסיקו להתנהג ככה... תקבלו אותה יפה :] היא מביאה לנו חדשות על מירי היא בטח מקורבת אליה... תתנהגו יפה למי שמירי שולחת אלינו :]] והיא כנראה כתבה "בקרוב תצא הודעה דרמטית" היא בטח רצתה שנהיה במתח(סרטים וזה)... אבל כל הכבוד שהיא בסוף אמרה שהכל אסתדר...

אני מגעילה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gifכאילו היא נכנסת לפה

כותבת הודעות ונעלמת, היא כותבת "בקרוב תצא הודעה דרמטית" מה זה היא רצתה שנהיה במתח
אנשים פה ממש פחדו שקרה למירי משהו רע ואחרי כמה זמן היא נכנסת כותבת הודעה חדשה ואפילו לא מתייחסת למה שהיא כתבה לפני זה.. כאילו עד שלאט שאלנו אותה מה עם ההודעה הדרמטית היא בכלל לא אמרה עליה עלום אז אני לא מבינה איך אתה רוצה שנתנהג אלייה בדיוק

חבל שיש אנשים שלא חושבים ככה../images/Emo4.gif

שחושבים שהיא מסכנה כי אנחלנו "צועקים" עליה.. אני לא יודעת עד כמה מה שהיא כתבה פה השפיע על אותם אנשים אבל אני יודעת שאנשים אחרים ממש נלחצו וכבר חשבו שקרה למירי משהו רע
בכל מקרה מי שרוצה להגן עלייה מוזמן רק שאני לא מבינה למה אתם חושבים שמה שהיא עושה לא מתאים לתגובות שלנו כלפיה

מה אכפת לך מה הם חושבים?../images/Emo4.gif

שישוטו להם ברפסודה, כי אסור לחוש ולא משנה מי אתה , להבהיל ככה אנשים. יש לך מה להגיד אז תדברי, ואם אין לך אל תלחיצי פורום שלם. זהו.

אממ צודקת באמת לא צריך להיות

אכפת לי מה הם חושבים.. אבל בכל זאת זה מעצבן שאחרי מה שהיא עשתה פה ואיך שהיא הפחידה אנשים, אז אומרים שאנחנו אלה שלא בסדר כי אנחנו לא מתנהגים אליה יפה
כאילו בסדר הבנתי שיש פה אנשים שזה לא ממש היה אכפת להם והם מקסימום חשבו שמירי בהריון, אבל לעומתם היו פה אנשדים שבאמת דאגו למירי והיו בלחץ וזה מעצבן שהיא חושבת שיש לה זכות לעשות דברים כאלה ועוד מגינים עלייה

viko222

New member
צודקת סבבה אבל למה לכעוס עליה

אתם יכולים להגיד היינו במתח דאגנו ואל תכתבי עוד הודעות כאלה.. לא לגרום לה להרגיש לא רצויה

perrinat

New member
לא הכל בסדר...../images/Emo4.gif

את יודעת איך הלחצת אנשים? יש לך הודעה מפורשת לכתוב? תכתבי, תשתפי אותנו. אבל לכתוב- "בקרוב הודעה דרמטית" זה פשוט משהו שלא עושים, גם אם את מקורבת למירי. בהזדמנות זו אזמין אותך גם לקרוא את תקנון הפורום ולבקש ממך לשרשר את ההודעות שלך. תודה

מותק.. אם את לא ממש יודעת אז עדיף..

שפשוט לא תגידי כלום.. אם את חושבת שאת עושה ככה רושם שאת כותבת שלמירי קרה משהו טרגדי אז מאמי, יש לי לחדש לך, זה רק גרם בהלה. אני מקווה שאת מסיקה את המסקנות מהמקרה הזה כי באמת, אין לי ממש מושג מה הולך פה איתך.. שבת שלום.

למעלה