אני לא מוותר...
טמבל טמבל, אבל אין מה לעשות... יש לי טיאס דאבליו (כן, ילד בן 17) ואני רוצה לעשות אותו סופרמוטו. למה? כי אני רוצה משהו ייחודי. אומרים תרכב תבין. איך אני ארכב אם לא יהיה לי? כולה 50. אז את כל ההסבה זה קצת טיפשי לעשות ל50 כי זה סתם יקר. חשבתי על לקנות גלגלים קומפלט (ג'אנטים ונאבות והצמיגים) של RS50 ולשים אותם על הטיאס. (שניהם 17) איך אני אדע אם זה מתאים? עכשיו הבעיה שלי היא כזאת לטיאס איך להגיד את זה, בלם תוף
אני מניח שיהיה קצת מסובך ויקר להפוך בלם תוף לדיסק נכון? אז איך זה אפשרי, נאמר רק לקדמי. ועם האחורי, איך אני משאיר את התוף עם הג'אנטים של RS שיש להם דיסק? חתיכת פרויקט, טיפשי, לא חכם, אבל זה מה שאני רוצה... אשמח אם תעזרו לי. עוד משהו, בנוגע לטלסקופים קדמיים, צריך בעצם להקשיח אותם? (שוב, 50 סמ"ק כמה כבר כח יש לו) לסכם - האם גלגלים של RS יתאימו? איך אפשר להפוך תוף מקדימה לדיסק? לגלגל מאחור של RS יש דיסק, לטיאס יש תוף, אפשר לוותר על הדיסק ולהתאים את התוף לגלגל של RS? צריך להקשיח טלסקופים? מה עם שלדה? זהו בעצם. בבקשה ממכם, אל תגידו לי שזה טיפשי (לא כי זה לא, כי אני כבר יודע ובכל זאת רוצה לעשות את זה) אל תגידו לי לחכות ל500, כי אני מחכה כל יום, ובכל זאת - רוצה.
טמבל טמבל, אבל אין מה לעשות... יש לי טיאס דאבליו (כן, ילד בן 17) ואני רוצה לעשות אותו סופרמוטו. למה? כי אני רוצה משהו ייחודי. אומרים תרכב תבין. איך אני ארכב אם לא יהיה לי? כולה 50. אז את כל ההסבה זה קצת טיפשי לעשות ל50 כי זה סתם יקר. חשבתי על לקנות גלגלים קומפלט (ג'אנטים ונאבות והצמיגים) של RS50 ולשים אותם על הטיאס. (שניהם 17) איך אני אדע אם זה מתאים? עכשיו הבעיה שלי היא כזאת לטיאס איך להגיד את זה, בלם תוף