אני לא מגיע

אני לא מגיע

אני לא יכול להגיע... מצטער...

mackenzie

New member
על מה אתה מצטער?

על כך שתחסר בצילומים? עד כמה שהבנתי פה, אתה לא עד כדי כך פעיל.

PopPy

New member
../images/Emo46.gif

I hope u (it's same to u to, Skater) are aware to the fact that u are NOT going to come to the "ERETZ NEHEDERET" for a long long time. It's very, VERY not responsible! And u are NOT new at the forum, u KNOW u need to LESHARSHER your msgs.​

mackenzie

New member
ככה מנהלים לא מדברים.

ה'עברית-אנגלית' שלך אינה נוחה לקריאה ומנהלים צריכים לפנות בנימוס ובכבוד. שמעת פעם על דורון יעקובי?

love amor

New member
היא יודעת על מה היא מדברת...

כמעט כולם ביטלו פתאום ברגע האחרון!! אטי--> 2 דברים 1.הצילומים לא מחר?!? כי *מישהו* אמר לי שזה ביום חמישי... 2.איפה היית היום!?!?

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

They call me sometimes Eti with TET, long long story. So don't worry, i belive everybody knows it's Eti with TAF.​

PopPy

New member
hey mackenzie,

Welcome to the forum. I'm sorry u don't like the way i'm talking but I belive i'm also human and have the right to be angry. there's a reason for all this and ur new and don't know the details. And about the English - well first, i belive u was able to read it now didn't u? And anyway, i usually write in Hebrew. i have a little problem with the computer, that's all. And no, i didn't heard about Doron Yaacovi.​

love amor

New member
../images/Emo7.gifאטי אני לא באה!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נגמרה התקפת סקייטר...* סתם נראה לך? זה בגלל שנעלמת לי היום!

Human Nature

New member
דיייי, דידה שלי! |טל| †

אנחנו עדיין אוהבים אותו
אגב, למחר המונולוג יהיה מוכן. צפי למשהו מביך

mackenzie

New member
Hey PopPy.

תודה. אני מבין שגם את בת אדם, אך למשתמש חדש וזר קצת קשה להבין מה קורה פה. בכל מקרה, בשביל מה המנהל השני פה? דורון יעקובי הוא בחור חביב בהחלט, מנהל מעולה. הזכרתי אותו כהערת שוליים. אם את לא מכירה, אז זה לא משנה.

Human Nature

New member
עמוס... *בוכה*... |טל| †

מהכרות ארוכת שנים עם עמוס, אני יכול להגיד שהעובדה שהוא לא כותב בפורום, לא אומרת כי הוא אינו קורא אותו. עמוס פשוט עסוק והכל
ואתה נשמע כמו חתיכת בחור מבריק, מקנזי היקר. בסך הכל אתי כועסת כי היא נתקעה עם סטוק של עשרה כרטיסים. עשרת המקומות הללו יהיו ריקים בקהל, והאשמה תבוא על אתי. מיותר לציּן כי הדבר יכתים את הפורום.

PopPy

New member
המקומות האלה לא יהיו ריקים,

כי אני אדאג להביא איתי אנשים וגם סם כנראה יביא כמה אנשים נוספים. אני לא אשפיל את עצמי ואעשה מעצמי צחוק כבר בפעם הראשונה. אבל זה בהחלט לא דבר שצריך לקרות, ולאור העובדה שזו תוכנית שעוד לא עלתה והיא לא מוכרת - קצת קשה לגרום לאנשים לרצות לבוא לצילומים של תוכנית שאף אחד לא שמע עליה..

שששלי

New member
אולי אולי אולי אולי

אני יבוא במקום מישהו שלא בא? |אייקון מתחנן|

למעלה