אני לא מבקשת הרבה..

נורית30

New member
אני לא מבקשת הרבה..

שימשיכו/יתחילו להם בחייהם (ה
ואהובתו)ויעזבו אותי בשקט. בקשה מוגזמת?? אני לא מבינה מה היא רוצה ממני. היא רצתה אותו, נכון? וקיבלה. ולא הקשיתי ולא הפרעתי. אז, זהו שתשתוק ותיתן לי גם להמשיך הלאה. אני יודעת שהיא מחשבנת לי כל שקל שאני מוציאה, מה אכפת לה? והנה הוא בא, (ועוד לא עברה שנה מאז ההסכם) והוא מבקש להפחית מסכום המזונות. ולמה? כי הוא מתחתן. אז יופי, מזל טוב. והבנות יהיו פחות הבנות שלך אחרי שתתחתן? ממחר אני מתחילה למלא לוטו קבוע. וכשאני אזכה, אני אגיד לו מה לעשות עם הכסף שלו.. סליחה על הבלבול. הוא פשוט כל כך מצליח להוציא אותי משלוותי..

blonda3

New member
זה באמת מרגיז......../images/Emo4.gif

אל תחשבי שהיא חושבת שאת עושה לה טובה בכך שאת לא "מפריעה" להם. אם זה מתחיל כך, לכי תדעי איך זה ייגמר. מצטערת בשבילך. מקווה שתצליחו להסתדר בלי מלחמות. קחי אותו לגישור. אולי.

נורית30

New member
הוא לא הסכים

ללכת לגישור כשהיינו נשואים. אז עכשיו? וחוץ מזה לא נראה לי שאני רוצה. ולגביה.... לפעמים אני חושבת שהיא כועסת עלי שנתתי לה אותו..

האלי

New member
איך אומרת הבלונדה

"רק אהבה טובה תשמור עליתגן עלי מסכנות" תזכרי את זה. כי למען האמת את לא ממש צריכה להתרגש מזה. אם לא חל שינוי קיצוני ומשמעותי במצבו אף שופט לא יאשר לו הקטנת מזונות. שחקי אותה טובת הלב. "תביני אותו" שיגיש בקשה אם הוא רוצה, לא יעזור לו. ואת תהיי מלאך מתוק שאף פעם לא כועס. מישהי פעם אמרה לי מה ההגדרה לליידי: "אחת שלעולם לא פוגעת באף אחד.... לא בכוונה" אז מה איכפת לך להיות ליידי? שלך, האלי.

למעלה