אני לא מבינה ...

בונבונת

New member
אני לא מבינה ...../images/Emo7.gif

אני לבד פה?!?!?!?!?! איפה אתם א-נ-ש-י-ם???? או -סופסוף כתבתי משהו קצר...
תמיד יוצא לי לכתוב כ"כ הרבה...
אני כל כך אוהבת את היצורונים האלה.אני תמיד מחפשת איפה לתקוע אותם!!!
נכון שהם פשוט מממממתתתתווווקקקקיייםםםם?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?

@@

New member
בונבונת מתוקונות, אני פה ../images/Emo140.gif

את צודקת לראות את היצורונים האלו זה עושה טוב. שיה לך אחלה של יום אוהבת ריקי

בונבונת

New member
הי מתוקות שלי...

כבר התגעגעתי אליכן נורא.הרבה יותר מידי.ממש באבססיביות...טוב,יש לי נטייה להיסחף קצת היום...אבל באמת התגעגעתי!!!
ריקוש ,לא מצאתי איפה כתבת על כל הסיפור שלך עם ? (יו,אני מצטערת אבל לא עולה לי השם שלו...אני זוכרת רק יוני...אה!!! ישי...נכון?!?!) בכל אופן אם תדעי לכוון אותי פחות או יותר איפה לחפש אני אשמח כי אז אני אוכל לעזור לך קצת יותר או לפחות לא לדבר שטויות... ומה שלומך סערונת מתוקונת...אני לא חושבת שיצא לנו לדבר קודם... אז קבלו עוד מתוקונים:

../images/Emo13.gif בונבונת... ../images/Emo13.gif

אכן לא ממש יצא לנו לפטפט
אבל יש לנו את כל החיים!!! מה את מספרת?

בונבונת

New member
מה אני מספרת ...

איפה להתחיל???יש לי כל כך הרבה דברים לספר טובים רעים... מה שבנתיים אני אספר לך שהגעתי לפה במצברוח לא הכי טוב ועכשיו,כבר חודש שלם שאני רק מחייכת ומרגישה טוב!!! תראי יש רגעים שקצת קשה אבל אני חושבת שעליתי על הגל...מה היה? הכל!!! חבר שלי נפרד ממני,חברות שלי כבר לא ממש היו חברות שלי,רבתי כל שנייה עם ההורים שלי על כל דבר,רבתי עם אחות,לא נותנים לי את האוטו,אני פוגשת אנשים סתומים ופסיכיים,אני במתח בגלל שעוד מעט אני מתגייסת (עוד שבוע וחצי) אבל זה החלק שהכי פחות אכפת לי ממנו (אפילו בכיתי כי דחו לי את הגיוס),הבנתי שלא נהנתי כל כך כשהייתי בחו"ל,היה לי קשה לאללה למצוא עבודה לפניי הגיוס,שיעממם לי נורא עד כדיי חוסר אונים,שכחתי מי אני,לא מצאתי שלווה, הייתי בודדה ועצובה...בקיצור היה לי הרבה זמן (7.5 חודשים) עד לגיוס בשביל ללמוד כל מיני דברים על החיים...אני של היום זו לא אני של לפני שנה ,חצי שנה ואפילו חודש!!!אבל אלו החיים ואני מרוצה מעצמי עכשיו (עד להודעה הבאה...נקווה שזה ימשך ככה...) אז...מה איתך ??? בת כמה את ? מה את עושה? ולמה את בפורום עם שם כבד כמו "אכזבות". החיים יפים אז מחייכים!!!

היי בונבונת, החיים אכן יפים!! ../images/Emo13.gif

אני כל כך מבינה אותך. התקופה שתיארת מזכירה לי תקופה דומה שעברתי, ואכן גם את עברת אותה - בהצלחה רבה!!! כל דבר שקורה לנו בעצם מחזק אותנו ובונה את האישיות שלנו אז בעצם - זה רק לטובה. שמחה שאת מאושרת ושמחה תמשיכי לחייך, כי זה בריא!!!

@@

New member
בונבונת ......

בואי נעשה סדר, תלכי לארכיון עמוד 14 ההודעה מתחילה כך: "איך אני יוצאת ממני
" שם סיפרתי בתמצית אבל אם תדפדפי קדימה (נראה לא עמודים 15-17 )אני כתבתי את השתלשלות הדברים. ושמו ישי, יוני זה שם החבר שלו (שניסיתי להתחיל איתו בשביל להכאיב לו). מקווה שתמצאי, תיידעי אותי אם מצאת. באהבה ריקי

בונבונת

New member
הי ריקוש...

לא ממש הבנתי הכל...תספרי לי בהזדמנות,מתי שיתחשק לך כי לא בא לי להעלות לך את הכל עכשיו! אבל את בחורה חזקה!!! כל הכבוד לך! אני הייתי מתפגרת לגמרי.הייתי במצב שלך לאיזה שבועיים ולא הפסקתי לבכות בהם...פשוט הכל היה נוראי והייתי גם מלאה בסימני שאלה!!! אז באמת כל הכבוד!!!אני אוהבת אותך המון!!! ורק רציתי להזכיר לך שאתם חייבים לי מפגש...הבטחתם...אני מתה לראות אתכם ולדבר כמו שצריך...

@@

New member
גם אני כבר התפגרתי......

אז ככה ומתומצת, שנה ו- 5 חודשים היינו יחדיו שיכרון חושים של ממש, החתונה היתה ברקע, הוא התחיל להבין שזה רציני, תפס את שתי רגליו וברח "אני לא אוהב אותך, ירדת לי מהלב", אני מאבדת את ההכרה, מעולפת של ממש, והוא בוכה "למה אלוהים אתה עושה לי את זה, למה הורדת לי אותה מהלב". ביקשתי ממנו שלא ננתק את הקשר שזה מה שיחזיק אותי, (מה שהיום אני חושבת שזאת הטעותתתתת הכי גדולה שלי) לא נטש אותי לרגע כל יום מתקשר מתוך דאגה הייתי על סף איבוד השפיות שלי, אחרי 9 חוד´ (לא זוכרת) ביקשתי שננתק את הקשר לצמיתות, חודשיים החזקתי מעמד, לא שכתי אותו, אבל לא ראיתי ולא שמעתי ממנו, יצאתי לבלות הוא היה שם והפגין את אהבתו ואת קנאתו ומאז לא ניתקנו את הקשר, כל תקופת הפרידה אני כואבת הלב שלי כואב, והוא לא נוטש אותי. מיד אני ממשיכה

@@

New member
בהמשך לסיפורנו..........

אני רוצה בלב שלי שהוא יעזוב אותי לנפשי אבל האהבה חזקה, וכמה שהיא מכאיבה, אני מדברת לליבו כבר לא זוכרת את מס´ הפעמים, והוא רק שותק, ואני רוצה לשמוע ממנו: "תמשיכי הלאה, תמצאי לך גבר אחר, אני ואת זה לא ילך, אנחנו לא נחזור", אבל הוא בחיים לא יגיד את זה, העיינים שלו אומרות לי שהוא אוהב אותי, אל תשאלי אותי למה הוא לא חוזר, כי אם הייתי יודעת החיים שלי היו נראים אחרת, הלב כואב אבל אני חזקה, אני כבר עומדת עם שתי רגלים על הקרקע, מה יהיה הלאה?????? רק היושב במרומים יודע, אבל אנחנו צריכים לעזור לעצמנו. אני מקווה שקת הבהרתי לך את התמונה זה היה ממש מתומצת. אם בא לך אז תגיבי באהבה ריקי

בונבונת

New member
עכשיו קצת יותר ברור...

אני צריכה לחשוב על זה קצת. אני הולכת עכשיו הבייתה (סופסוף...) ומחר אני אכתוב לך מה אני חושבת... אני מקווה שיהיה לך יום נהדר,תמסרי לכולם ד"ש חם חם ממני!!! ויהיה טוב מתוקה,באמת!!! בעצם...כבר טוב! אוהבת אותך מלא מלא!!!

@@

New member
שיהיה לך המשך יום נפלא

מצפה לך מחר, דרך אגב בת כמה את? אוהבת ריקי

למעלה