אני לא מבינה...

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אני לא מבינה...../images/Emo4.gif

מה זה פאנפיקים?????
ומה זה הסקרים האלו???? איך מגיעים אליהם??? ושאלה אחרונה- איך אפשר למצוא תמונות על מנת לעוות את התמונה???. תענו ליייייייייי בבקששששששה...

Gilmore Fan

New member
תשובות...

פאנפיקים זה תסריט או סיפור שאת כותבת על משהו שלא היה בסדרה ואת רוצה שיקרה, משהו שקרה וגרם לך למחשבות ולסיפור... כאלה דברים. אל הסקר את מגיעה עם הכפתור שיש למעלה: איפה שכתוב : לינקים, חברים וזה- יש שם גם סקר. תמונות לעוות את יכולה למצוא בכל אתר של בנות גילמור. את יכולה ללכת לאתר שלי, בעברית- סטארס הולו או לאתרים אחרים באנגלית- בכל מקום יש תמונות
, שמתי לך לינקים... מקווה שעזרתי

mprb

New member
חן, אם כבר...

קודם כל תודה. אני נכנסתי לאתר שלך אבל לא הצלחתי להבין כלום כי הכל הפוך לי. איך אני מסדרת את זה???? וחוצמזה אני התכוונתי בשאלה שלי לאיך אני יכולה לעוות להם את התמונה???

Gilmore Fan

New member
תשובות

בקשר לאתר, את צריכה ללחוץ באקספלורר שלך View-->Encoding ולבחור כל סוג של Hebrew בקשר לתמונות- את צריכה תוכנה לעריכת תמונות, כמו צייר או משהו...

YaLdoNet 4 EveR

New member
תמונות של שחקנים תוכלי למצוא בגלריו

בגלריות.
למרות שהגלריות עדיין לא מושלמות
יש בהן תמונות של כמה שחקנים.. כמו רורי, לורליי, טריסטן, דין.. וכדומה. אממ... אם אני לא טועה (אני פשוט דרך האדמין כרגע, אז תתקנו אותי אם אני טועה), יש באותו תפריט של "צ´אט בנות גילמור", "סקר", וכו´- אמור להיות גם גלריות.

z O e i

New member
אופיר, אם אתן צריכות תמונות

לגלריות, אין לי בעיה לשלוח לכן, יש לי המון אז רק תגידו.

למעלה