אני לא מבינה למה???

לולו1980

New member
אני לא מבינה למה???

הייתי רוצה לכתוב לו מכתב שימלא בי את כל הכעס העצום שאני מרגישה. אבל אין לי מה לומר, חוץ מזה שהוא פגע בי ופגע ואני זאת שנחנקת מדמעות והוא עם ה"פני פוקר" שלו ממשיך לחיות את חייו. אמרת לי אתמול אם אני רוצה להמשיך לחיות ככה אז החלטתי, במין ספונטניות כזו ואמרתי לך לא!! בשום אופן... איך אני אוכל לחיות ככה... אנחנו לא נשואים שנה רק שמונה חודשים שהיו חודשים אומללים ביותר שבהם ספגתי "סתירה" אחרי "סתירה" ממך, והשיא היה בכך שהחלטת שאסורים עלי חיי עצמאות וחופש ואילו אתה כ"גבר" יכול לעשות כל העולה על רוחך. אז אמרת לי "טוב, תעשי מה שאת רוצה עם חייך ונתגרש.. בכיף " (ציטוט). אז אפשר לומר שאתה אחד כזה שלא שווה יריקה, אבל אני זאת שמרגישה סמרטוט... אנחנו רק 8 חודשים נשואים... ואני חשבתי שזה לנצח באמת, בתמימות אמיתית, לא חשבתי שאני אהיה במקום הזה. אני יודעת שזה נשמע ממש תמים ממני , אבל מה אפשר לצפות מאחת שהובטח לה "כל העולם וטובו" וקבלה את הסטירה הכי גדולה שיש. אני מתגעגעת ל-X הישן ... זה שהיה מחבק ומנשק כל בקר, זה היה שולח הושעות רומנטיות, זה שהיה מלטף אותי בפני וראו איך הוא אוהב באמת. אבל האהבה שלך נגמרה וגם הסבלנות שלי ביחד איתה, להבין, לתמוך, להיות בשביל ולא לקבל כלום ולא להיות נאהבת בחזרה. קשה לי כי רק בתחילת החדש נסענו לאילת, וגם שם רבנו כי לא רצית לעשות כלום חוץ מלישון במלון ולראות כדורגל, ואני ברוב טיפשותי עוד האמנתי שבאמת היית עייף אבל איך לא ראיתי שאתה אפילו לא רוצה להסתובב איתי בשום מקום ושפשוט נמאס לך. למרות שניסית כאילו לפצות ולומר לי "בואי אני אקנה לך כל מיני דברים אני רק רציתי לעשות איתך משוהוא כיפי כמו בימים האלו הרוקים והיפים שלפני שהתחתנו". זה כך כך כואב לדעת שזה נגמר, ואני יודעת לפי הההודעות שלכל אחד זה כואב פה לא פחות ממני אם לא יותר.. אז, אנשים יקרים, אם יש לכם איזה עצה בשבילי, משהוא שיעזור לי קצת להקהות את הכאב אני נורא אשמח לכל עצה שלא תהיה.

אוי מתוקה שלי... כ"כ מבינה אותך וכ"כ מזדהה..

אני נשואה 8 חודשים גם, והנה אני מתגרשת, בעלי דומה לבעלך מאוד מאוד.. ויש גם תינוק בתמונה, בן חודשיים וחצי בלבד.. אני שולחת לך מסר.. וגם חיבוק חזק חזק ומנחם. תהיי חזקה

לולו1980

New member
תודה על ההזדהות ...

גם אני קראתי את הסיפור שלך... ועצוב לי בשבילך באמת במיוחד שיש תינוק כל כך קטן שהוא בוודאי לא אשם. אני רק רציתי לשאול כי את כתבת שהוא רוצה לחזור ושהוא הבין את הטעות ... מה החלטת בסוף? חשבת על החיים איתו כמו שהיו לפני שעזבת ? כי אני חושבת על זה כל הזמן, על ההשפלות והחוסר פרגון, על המתח התמידי של מה יהיה אם אני אגיד מילה לא נכונה אם הוא יתעצבן ויעשה סצנה? אבל אני גם חושבת על אותו בן אדם שהכרתי ושהיה מקסים מאוד מאוד וידע להיות מפנק ואוהב אני לא יודעת במה להזכר אפילו בטוב או ברע ? יקירתי, אני שולחת לך חיבוק גדול ותהיי חזקה מאוד במיוחד בשביל "הפיצפוץ" הקטן והחמוד שלך ... הוא שווה את כל העולם.

../images/Emo24.gif

נשמע שעברת נישואים קצרים ולא קלים בכלל, לחשוב שה-forever and ever נגמר כל כך מהר, לא נתפס בכזו קלות, גם המחשבה שהאדם איתו התחתנת הוא לא בדיוק האדם שאיתו רצית לבלות את שארית חייך, לא ככה. אני לא יודעת איך מקהים את הכאב, אני כן יודעת, קלישאתי ככל שיהיה, שהזמן עוזר ומרפא, ככל שהזמן עובר, ככל שמבינים יותר ומעכלים שהחיים לא נגמרו למרות שהבטחנו ונשבענו ורצינו לאהוב עד כלות, להיות במערכת שכזו- חונקת וסוטרת וסותרת את כל מה שהאמנו בו, זה מכאיב ופוגע. קחי את הזמן שלך, החיים אולי נעצרו קצת אבל לא נגמרו, תחשבי מה טוב לך, ותפעלי על פי זה,
וברוכה הבאה אלינו.

mr_lonely

New member
אין לי שום עצה בשבילך ../images/Emo39.gif

אני חושב שטוב את עושה. ואני לא יודע אם זו נחמה אבל אתם עושים אחרי שמונה חודשים מה שאחרים עושים אחרי עשרים שנה מבחינה זו "הרווחת" 19 שנה מחייך...הלא כן ? ואין לי שום עצה בשבילך, כל עיצה תהיה כמו אקמול לשפעת.... קחי את הזמן שלך, כאבי את הכאב שלך ומתוך הכאב הזה צאי לדרך חדשה חזקה יותר, שפוייה יותר בהצלחה !

aviavram

New member
את פשוט צודקת ואני חושב שזה מאוד קשה

אבל את צריכה לזכור שלילדה יש אבא ואימא וזכותו של האב לראות אותה מעבר לזה עלול להגרם לה נזק בחוסר אב זה חלק מהדברים הפוגעים בגירושין אבל ברגע שהחלטת זה הולך יחד הטובים והרעים וילדינו משלמים חלק מהמחיר גם אני רוצה להאמין שכשהוא יהיה אחראי לא תהייה לו ברירה ובסך הכל 48פחות מ שעות עדיף שזה יהיה בהסכמה מאשר שבאמת יפנה וזה יכול להיות בחיוב אז מלחיץ תתאפקי יהיה בסדר אבל אם יהיה הסימן הכי קטן שמשהוא לא בסדר מייד למשטרה

למעלה