אני לא מבינה כלום

קארי3

New member
אני לא מבינה כלום

מה קרה ליואל? מה הוא עשה? איפה חגית? איפה תומר? מה עושה דניאלה עם עצמה?

Lt ResheF 55

New member
אמממ

עזבי את השאר... דניאלה? מה היא עושה עם עצמה? מתדרדרת?

קארי3

New member
דניאלה

האמת פספסתי את רוב הפרק אבל אף פעם לא היתה לה חברה ובגלל זה היא גם תמיד חוזרת לשמוק ההוא איך קוראים לו? והיא רוצה ממנו רק ידידות אבל מה שיש לו להציע זה ידידות עם הרבה סקס אז זה מה שהיא לוקחת ועכשיו הפעם זה שהיא עדיין איתו או בקרבתו זה הכי גרוע שהיה כי היא באמת לא מעוניינת בו עכשיו. "אף פעם לא חשבתי שזה יהיה ככה שאני אגיע לגיל 20 אקום בבוקר ואבין שאין לי למה" אני בטוחה שזה קשור לצבא כי הצבא מחסן בנות מזה בדרך כלל כי הוא מעביד אותנו בפרך. מה שהוא עושה לבנים עם פרופיל קרבי זה משהו אחר. אם היא היתה בצבא אז היא היתה במקום אחר נכון לגיל 20.היו לה חברות בהחלט.היא היתה חושבת על טיול או על אונירסיטה היא היתה צריכה את הצבא. אבל אני זוכרת למה לאזאזל היא לא רצתה להתגייס היא ניסחה את הסיבה"יש לי דברים אחרים לעשות חוץ מלהיות פקידה בקריה" והיא דיברה על לוותר על הגיוס בגלל זה. בגלל עודף מוטיבציות היא ויתרה על הגיוס.נו באמת. אם לי לא היו חברות ואם אני לא הייתי עובדת ואם אני לא היה לי חבר והייתי מאבדת ידידות כמו הידידות לאלה אני לא רוצה לחשוב איך הייתי מרגישה. זה השיעמום מה ההבדל בן שיעמום לדיכאון? הכמות רק הכמות העוצמה. כשהיא שרה את השיר בסוף במקום "ציפור בנדודיי" היא שרה "כעוף בנדודיי" שזה הפחתה בבטחון העצמי פה. וזה לא היה הקול של רומי זה היה הקול של דניאלה חלש ומעיד על מצבה והוא לא העיר על זה המאמן או מי שזה לא היה הוא לא העיר על זה שהיא חלשה מאוד הוא רק אמר שזה יפה אבל היא צריכה להעיז יותר. ואז נגמר הפרק. אם היא היתה מתגייסת אז אולי היא לא היתה חושבת על השיעמום הבדידות והבטלה היא היתה חושבת על לנוח. לא יודעת מה יהיה בסוף עם הסמים. אבל איפה נראה לכם קודם שהיא תמצא ידידה שלא רוצה אותה רק כפוטנציאל לזיון? או ידיד כזה? מה כבר יכול לקרות? בטח שלא משהו שגרתי. מה אתם אומרים?

qt1

New member
תשובות:יואל היה מעורב בקטטה עם

בעל הדירה של אבא שלו, הוא היה אמור לעזוב את הדירה ולא עזב, בעל הדירה התרגז והחליף מנעול , יואל בא הביתה ולא הצליח להכנס ואז הוא הלך אל בעל הבית והיתה ביניהם תיגרה שהובילה את יואל לבית הסוהר ומשם הוציא אותו רפי אם אני לא טועה , הוא יצא וקיבל קצינת מבחן. קצינת המבחן זו יעל-דנה ברגר שהוא מתאהב בה ובינתיים לא קורה ביניהם כלום. חגית בארה"ב, היא היתה שוטרת/עובדת סוציאלית וקיבלה הצעת עבודה בארה"ב=עברה לשם. תומר=אף אחד לא יודע , התסריטאים שכחו להגיד לנו לאן נעלמו עקבותיו. דניאלה לא עובדת בכלום , היא ישנה עד מאוחר ,היא שרה , לפעמים היא מדברת , בקיצור דניאלה לא עושה עם עצמה כלום. מקווה שעזרתי במשהו
שיהיה יום נעים

למעלה