אני לא מבין

m e g a n b a t

New member
אני לא מבין

פרק ראשון: איך אבא של גוקו חושב על העתיד לגבי כל העתיד מה יקרה עם פריזה/פאריס וכל העולם (וגם מה שיקרה לשבט הסאייה עצמו וזה.... מישהו יכול לענות לי על זה? פשוט זה ממש מציק לי....תודה מראש...

gokussj2

New member
הסבר...

אתה מדבר על מה שרואים בספיישל על אביו של גוקו בארדוק אוקי אז מה שאתה מדבר עליו זה הפלאשים שהוא רואה מידי פעם של מה שיקרה בעתיד , הוא קיבל את היכולת הזאת מתי שהוא הלך יחד עם הקבוצה שלו לכבוש כוכב (זה מה שסאייאנים עשו בימים ההם כבשו כוכבים בשביל פריזה) אחרי שהם הרגו את כל תושבי הכוכב הם ישבו ביחד כולם והריצו קטעים פתאום אחד מתושבי הכוכב שלא מת בא ותקף את בארדוק הוא דקר אותו בעורף עם ציפורניו וכך בארדוק קיבל את הכוח לראות את העתיד (הוא עשה זאת כיוון שהוא שמע את הסייאנים מדברים על יכולת קריאת המחשבות של תושבי הכוכב והוא רצה לתת את הכוחות לבארדוק כדי שיראה את העתיד ויצפה בפחד בהכחדה של הסייאנים ע"י פריזה)

Brolly

New member
אהבתי את זה בסרט

i gave these powers to you so you could see the horror of your end ^^ בארדוק ספיישל זה סרט מצוין

קרייטון

New member
איזה חייזר העביר לו את הכוח-קללה הז

ה, אני לא ממש זוכר. בארדוק ספיישל אכן ספיישל גדול. :]

vejita

New member
ספיישל בארדוק וספישל טרנקס../images/Emo58.gif

הם הסרטים בין ההכי טובים שיש לdbz אבל מה שמבאס זה עד שהם מבינים [בארדוק וטרנקס] מה קורה אז הם מאבדים את אחד הדברים הכי טובים והכי חזקים שיש להם בארדוק עד שהבין שפריזה הולך להרוג את הסאיינים הוא מת במוות הכי מבאס שיש. וטרנקס איבד את גוהן שהגן עליו והיה הכל בשבילו [ככה הוא אמר].

Brolly

New member
אני לא הייתי אומר שהם הסרטים הכי

טובים אני ממש נהניתי מסרט 12 וסרט 8 ^^

gokussj2

New member
הם הכי...

כי בסרטים האחרים ממהרים יותר מידי כי צריך להספיק להרוג אויב ב-40 דקות ובספיישלים לא בגלל שזה חלק מהסיפור אז הארועים עוברים בקצב נורמלי למרות שהסרטים שדווקא היו טובים למרות המהירות הם אגרוף הדרקון והפיוז'ן

Brolly

New member
הספיישלים יותר קצרים מהאויב, ובאים

רק כדי להראות מידע על משהו, כמו מה קרה בעולם של טראנקס ומה קרה באמת לכוכב של הסאיינים אבל אני מעדיף את הסרטים כי אני מעדיף אקשן על סרטי הסברים חחח למרות שאהבתי בסוף של הבארדוק ספיישל "הנסיך וג'יטה, כוכב הסאיינים הושמד וג'יטה- אה באמת? חבל..." ^^ Vejita Pwnz

vejita

New member
אני

אהבתי בסרט אם סופר אנדרואיד 13 שפיקולו ווג'יטה יושבים על קרחון ופיקולו שואל את וג'יטה: פיקולו: זה נגמר? וג'יטה: לא ד שהדג יקפוץ ואז הדג קופץ מהמים ווג'יטה אומר: טוב עכשיו זה נגמר ואז נגמר הסרט

Brolly

New member
חחחחחחחח

אני זוכר את זה זה היה כל כך מוזר...

למעלה