אני לא מבין...

Q2? זהירות, אולי ספוילר...../images/Emo18.gif

את מיכוונת לפרק עם הבן של Q? כן ראיתי,חביב. אסמנה תודתי נתונה לך מראש או למאן דהוא שיפרסם את כל הפרקים שהופיע בהם Q בכל הסדרות. אם אפשר את מ"ס העונה ומ"ס הפרק. אני חושב שפיספסתי את Q ב DS9. עכשיו נשאלת פה השאלה: כמו שצפינו בבורג באנטרפרייז, האם לדעתכם ישלבו שם את Q?

8KC

New member
הפרקים בהם קיו הופיע:

Encounter at Farpoint, Part I ST:TNG - 101 Encounter at Farpoint, Part II ST:TNG - 102 Hide and Q ST:TNG - 111 Q Who? ST:TNG - 142 Deja Q ST:TNG - 161 QPid ST:TNG - 194 True-Q ST:TNG - 232 Q-Less ST:DS9 - 407 Tapestry ST:TNG - 241 All Good Things... Part I ST:TNG - 277 Death Wish ST:VOY - 130 The Q and the Grey ST:VOY - 153 Q2 ST:VOY - 265 תכנס לאתר הרשמי-> Library -> חיפוש->לפי Episodes ושם דמות Q ומביא את הפרקים(סדרה,עונה ופרק)

Sefy

New member
לא נראה לי הגיוני...

אחרת יצטרכו להסביר למה הוא היה חסר ב TOS או שרוצים לומר שלהם הוא הרשה לחקור את החלל ולאחרים לא

Bajoran Preist

New member
אני לא בטוח שזה יהיה *עד כדי כך

קריטי להסביר את העניין*, סף... חוץ מזה, כשמדובר בקיו, הוא תמיד יכול לפטור את העניין במשהו כמו- "קירק, הנאד הנפוח הזה? אף פעם לא אהבתי אותו. אני כבר מעדיף בהרבה את ז'אן לוק !", או משהו כזה

Sefy

New member
../images/Emo3.gif ? You mean like with Sisko

Q: Pickard would never do that Sisko: I'm Not Pickard

Bajoran Preist

New member
אני לא בטוח שזה יהיה *עד כדי כך

קריטי להסביר את העניין*, סף... חוץ מזה, כשמדובר בקיו, הוא תמיד יכול לפטור את העניין במשהו כמו- "קירק, הנאד הנפוח הזה? אף פעם לא אהבתי אותו. אני כבר מעדיף בהרבה את ז'אן לוק !", או משהו כזה

Bajoran Preist

New member
ראיתי היום ! ../images/Emo13.gif

אני זוכר שפעם דסקסו בפורום שהוא לא היה טוב, אבל דווקא נהנתי ממנו למדי. כלומר, הוא לא היה השיא של פרקי הקיו, אבל הוא לא היה רע..

למעלה